A Bumerang.hu üzenőfalán Július 2.án ezt írta egy hozzászóló azt írta,hogy a Kiskegyedben olvasta,hogy Július 20-val lekapcsolják a Neó Fm-etÍme az idézet"2012 07. 02. 20:25 )
Sziasztok ! Ma a Tescóban voltam szét nézni és ott bele olvasgattam az újságokba és mit olvasok a kis kegyedben " július 20 - án megszűnik a neo fm".NEEEEE !.Ugye ez csak egy nagyon rossz vicc akar lenni.Mi lesz velünk bumeráng műsor nélkül ? én már 2009 szeptembere óta hallgatlak titeket,előtte az iskola miatt nem tudtalak titeket hallgatni.Ráadásul sajnos a class fm - et nem tudom behangolni itt Szentesen így a balázsék műsorát a morning showt se tudom hallgatni.Rossz lesz ha nem lesznek új poénok,mosolyturnék,vogavadász turnék és újabb vogavadász dalok.Reménykedtem pedig abban hogy legalább egyszer láthatlak titeket élőben ha újra jöttök szentesre mosoly, vagy vogavadász turné alatt,sajnos ebből már számomra semmi nem lesz.Ettől féltem hogy ez fog megtörténni,pedig nincs 3 éve hogy elkezdődött a neo fm a Sláger rádió után.Akkor most már csak best of bumerángok lesznek ? és utána kész vége ?,mert ha így lesz akkor nagyon fog hiányozni a műsorotok és a poénjaitok. A politikusok meg ünnepelhetnek a parlamentben hogy " hurrá megint megszűntettünk egy olyan rádiót amit szerettek hallgatni". Nincs igazság.Ettől eltekintve reménykedek még abban hogy megoldódik a helyzet és nem szűnik meg a neo.KITARTÁST tiszta szívből kívánok SOK SIKERT.
Bumeráng
ha minden újságot minden hazugság és blöff után azonnal bezárnának, akkor már nem lenne írott sajtó "