RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#99586  Szerző: csokie

Roxy riado pl vagy a dr boross fele sztar fm-es ebresztö nå azok adtåk.
 #99571  Szerző: Glenn

moby67 írta:Miért te mit szeretsz hallgatni?
Már semmit. Azt már rég lekapcsolták... :(
 #99568  Szerző: moby67

Miért te mit szeretsz hallgatni?
 #99566  Szerző: Glenn

moby67 írta:Ez már régen csak egy óvoda amiben néhány szerencsétlen gyerekkori álmait éli ki.
Mindegyik ugyanez, egyik sem hallgatható.
 #99563  Szerző: moby67

:vomit: Nekem NEM!!!
Ez már régen csak egy óvoda amiben néhány szerencsétlen gyerekkori álmait éli ki.
Kulturálatlan üres,semmitmondó marhaság az egész!
 #99560  Szerző: csokie

Belehallgattam most reggel, hat perc lement, es mar megy is az altaji humor... Most kassaiekat oltjak. Kinek hianyoztak de Most komllyan.???
 #99519  Szerző: egon2

A Bumerang.hu üzenőfalán Július 2.án ezt írta egy hozzászóló azt írta,hogy a Kiskegyedben olvasta,hogy Július 20-val lekapcsolják a Neó Fm-etÍme az idézet"2012 07. 02. 20:25 )
Sziasztok ! Ma a Tescóban voltam szét nézni és ott bele olvasgattam az újságokba és mit olvasok a kis kegyedben " július 20 - án megszűnik a neo fm".NEEEEE !.Ugye ez csak egy nagyon rossz vicc akar lenni.Mi lesz velünk bumeráng műsor nélkül ? én már 2009 szeptembere óta hallgatlak titeket,előtte az iskola miatt nem tudtalak titeket hallgatni.Ráadásul sajnos a class fm - et nem tudom behangolni itt Szentesen így a balázsék műsorát a morning showt se tudom hallgatni.Rossz lesz ha nem lesznek új poénok,mosolyturnék,vogavadász turnék és újabb vogavadász dalok.Reménykedtem pedig abban hogy legalább egyszer láthatlak titeket élőben ha újra jöttök szentesre mosoly, vagy vogavadász turné alatt,sajnos ebből már számomra semmi nem lesz.Ettől féltem hogy ez fog megtörténni,pedig nincs 3 éve hogy elkezdődött a neo fm a Sláger rádió után.Akkor most már csak best of bumerángok lesznek ? és utána kész vége ?,mert ha így lesz akkor nagyon fog hiányozni a műsorotok és a poénjaitok. A politikusok meg ünnepelhetnek a parlamentben hogy " hurrá megint megszűntettünk egy olyan rádiót amit szerettek hallgatni". Nincs igazság.Ettől eltekintve reménykedek még abban hogy megoldódik a helyzet és nem szűnik meg a neo.KITARTÁST tiszta szívből kívánok SOK SIKERT.

Bumeráng
ha minden újságot minden hazugság és blöff után azonnal bezárnának, akkor már nem lenne írott sajtó "
 #99518  Szerző: egon2

Valaki megvette a rádiót?Vagy megvárják a bírósági döntést,és utána kapcsolják le a Neó FM-et?Július 20.a után?
Nem örülnék ha lekapcsolnák a Neó Fm-et,mert nem szeretem ha elnémul 1 rádió.
Igaz már szerződés nélkül sugároznak.Tehát ha úgy veszük híreket se kellene óránként adniuk.
 #99516  Szerző: DRoland

LuciFerko írta:Újra élő Bumeráng lesz holnap reggel.
Ez az végre!!!

:party: :party: :yes: :yes: :happy:

Szerk:
Bumeráng facebook oldal írta:Kispajtások!
Tessék szépen a rádiókészülékekre tapadni holnap reggel 3/4 6 (után 6 perccel)-kor! ; - ))))
Jövüüüüüüüünk! /Banita
 #99515  Szerző: egon2

Ezek szerint nem kapcsolják le a Neót,ha holnaptól ismét élő Bumeráng lesz.
Vagy búcsú Bumeráng?
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 584