jeek írta:....még egyszer, utoljára:
remélem életed végéig (amit egy elszabadult busz általi elgázolás jelent majd) rá leszel kényszerítve a vonatra
hihetetlen módon csak a saját kis világodban tudsz élni
bár abban egyet értek, hogy nem volt megfelelő a tárgyalás. 71. (!) egyeztetésen sem történt semmi
utóbbi jópár egyeztetés nem a probléma megoldásáról, hanem a sztrájk alatt történő dolgokról szólt
eleve naponta maximum kettő (reggel, délután) megbeszélés féle volt, kikötve például a 17órát
leülni asztalhoz, és addíg sehova amíg a fehér füst fel nem száll. ha nem megy két fél között, be kell vonni laikus harmadikat, negyediket
ha nem tud megegyezni a máv és gaskó, üljön le valaki más, valaki, aki ugyanúgy kitart a kitűzések mellett de képes felfogni, hogy az irreális indulás után a világon bárhol máshol (mert ott is ilyen faszságokkal kezdik az elején) engedmények után egy, a mindkét félnek tetsző kompromisszumos megoldás születik
és kedves jeek, felesleges itt külföldel példálózni, ott is voltak amikor már a franciák kimentek az utcára tiltakozni a sztrájk ellen; vagy a németeknél sem nézték jó szemmel, hogy a személyszállítás ellehetetlenült ám az árúszállítás problémamentesen zajlott
de alapvetően groteszk összehasonlítani, hiszen ott még a csökkentett közlekedés is egy alapjaiban véve kiszámítható valami az esetek többségében.. és hát a normál szolgáltatási szinvonal is emberibb, hasonlít igazi _szolgáltatásra_ és nem csupán azt az érzetet kelti, hogy "ki kell szolgálni így vagy úgy azt a sok birkát"
és ha szabad még egy utolsó gondolatot, kérlek gondold át, mennyire hasznos is, amit itt műveltél. ezzel a megrögzött, önmagad ismételgető, általános fröcsögéssel csak azt éred el, ha későbbiekben mondanál is valami hasznosat, addigra hiteltelenné váltál (legalábbis az én szememben biztosan, és úgy vettem észre, nem csupán engem zavart ez a hozzáállás)