RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#9026  Szerző: ropi21

ma volt szerencsém kipróbálni a sárga gumikerekűek szolgáltatását is
vásárolgatni voltunk és mivel sok volt a csomag, busszal jöttünk haza (városon belül, de van egy kis szintkülönbség, távolság kb 2km)
helyi járatú busz, nagy probléma nem volt
sofőr mellett haver társalgott, jegy egy százas rendszerben utaztam
busz belül elfogadható, kívül centis kosz réteg, pedig ránézésre valami ujfajta merci busz
ülések kb mint egy bkv-ra tervezett helyi járaton (műanyag, vékony szövet.) ezzel az a probléma, hogy ugyanez járkál helyköziben is
5en voltunk a buszon, 2 bérletes egy ingyen, én 100-asért meg a sofőr :-/

sok bajom nincs vele, de igazán lemoshatnák. így jogosan mondhatnám én is, hogy mocskos, embertelen. bár különösképp nem érdekel
 #9020  Szerző: tomee87

mg írta: 1.) hányszor késett annyit a busz, mert a hülye sofőrnek annyi esze nem volt, hogy kerüljön 500 métert, ehelyett bele a dugó közepébe, hogy napokig inkább vonattal jártam, még ha kint is van nálunk a halál faszán az állomás
2.) eddig 95%-ban normálisak voltak velem a mávosok, ezzel szemben a buszsofőrök úgy ugatnak az utassal, mint a kutyával

gyere le hozzánk (busszal), nézd meg, bazdmeg.
De te választhatsz, én meg nem. Nem érted? Nekem, ha nincs vasutas sztrájk, csak a mocskos, késő vonat marad, semmi más, mert buszokat nem indítanak párhuzamosan vonattal. Én nem mondhatom azt, hogy na jól van most megyek busszal, mert engem a szar rohadt vasútra kényszerítenek!
 #9014  Szerző: mg

MikySoft írta:
Pasa írta:Ugyanaz, mint a politika topik volt. Mikor szűnik meg? :D
Igazából Jeek-et kéne csak bojkottálni, és máris lehetne értelmesen társalogni.
De amíg két hozzászólás közé bejön egy: "én ma utaztam tök jót. nem a szar mocskos redvás vonaton" típusú,
addig erre nem látok sok esélyt.
+i jeek
próbáljuk ki :)
 #9013  Szerző: mg

jeek írta:
mg írta:illetve csütörtökön utaztam Szegedről Kistelekre. a busz fél óra késéssel állt be egyáltalán a kocsiállásra.
szar vasút, geci vasút, pfujjj
Ezt most úgy mondod, mintha ilyen a vasútnál nem lenne. 2 kezemen nem tudom megszámolni, hányszor volt már olyan, hogy késve állt be egy vonat vagy késve indították, és nem csak itt, hanem Budapesten is tapasztaltam ezt. És akkor annyival lerendezik, hogy bepofázzák, hogy kérjük megértésüket, de ez és ez a járat késéssel fog indulni.
1 hete busszal utazok a sztrájknak köszönhetően, és eddig mindegyik busz már 15-20(!!!) perccel bent állt a kocsiálláson indulásra készen. A Volánnál legalább érzem, hogy számít valamit az a qrva utas, ha megkérdek valamit a sofőrtől vagy az információtól nem csak motyog valamit az orra alatt, mint a MÁV-osok 80%-a, hanem válaszol normálisan.
1.) hányszor késett annyit a busz, mert a hülye sofőrnek annyi esze nem volt, hogy kerüljön 500 métert, ehelyett bele a dugó közepébe, hogy napokig inkább vonattal jártam, még ha kint is van nálunk a halál faszán az állomás
2.) eddig 95%-ban normálisak voltak velem a mávosok, ezzel szemben a buszsofőrök úgy ugatnak az utassal, mint a kutyával

gyere le hozzánk (busszal), nézd meg, bazdmeg.
 #9012  Szerző: tomee87

mg írta: szerintem dobjunk össze Jeeknek karácsonyra egy pécsi kirándulást. busszal. én felajánlok egy ezrest.
Soproni nem jó? Mert az van tervben, és egyáltalán nem izgulok a sztrájk miatt, már meg van tervezve a buszos utazás, még jobb átszállási lehetőséggel, mint a vonatnál lenne.
 #9010  Szerző: rsite1

Igazából Jeek-et kéne csak bojkottálni, és máris lehetne értelmesen társalogni.
De amíg két hozzászólás közé bejön egy: "én ma utaztam tök jót. nem a szar mocskos redvás vonaton" típusú,
addig erre nem látok sok esélyt.
 #9008  Szerző: mg

hát ez már majdnem akkora hányás :)
szerintem dobjunk össze Jeeknek karácsonyra egy pécsi kirándulást. busszal. én felajánlok egy ezrest.
 #9006  Szerző: tomee87

mg írta:illetve csütörtökön utaztam Szegedről Kistelekre. a busz fél óra késéssel állt be egyáltalán a kocsiállásra.
szar vasút, geci vasút, pfujjj
Ezt most úgy mondod, mintha ilyen a vasútnál nem lenne. 2 kezemen nem tudom megszámolni, hányszor volt már olyan, hogy késve állt be egy vonat vagy késve indították, és nem csak itt, hanem Budapesten is tapasztaltam ezt. És akkor annyival lerendezik, hogy bepofázzák, hogy kérjük megértésüket, de ez és ez a járat késéssel fog indulni.
1 hete busszal utazok a sztrájknak köszönhetően, és eddig mindegyik busz már 15-20(!!!) perccel bent állt a kocsiálláson indulásra készen. A Volánnál legalább érzem, hogy számít valamit az a qrva utas, ha megkérdek valamit a sofőrtől vagy az információtól nem csak motyog valamit az orra alatt, mint a MÁV-osok 80%-a, hanem válaszol normálisan.
 #9003  Szerző: Pasa

Ugyanaz, mint a politika topik volt. Mikor szűnik meg? :D
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 219