http://index.hu/cikkepek/0812/belfold/vdszsz900630.jpg
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mg írta: 1.) hányszor késett annyit a busz, mert a hülye sofőrnek annyi esze nem volt, hogy kerüljön 500 métert, ehelyett bele a dugó közepébe, hogy napokig inkább vonattal jártam, még ha kint is van nálunk a halál faszán az állomásDe te választhatsz, én meg nem. Nem érted? Nekem, ha nincs vasutas sztrájk, csak a mocskos, késő vonat marad, semmi más, mert buszokat nem indítanak párhuzamosan vonattal. Én nem mondhatom azt, hogy na jól van most megyek busszal, mert engem a szar rohadt vasútra kényszerítenek!
2.) eddig 95%-ban normálisak voltak velem a mávosok, ezzel szemben a buszsofőrök úgy ugatnak az utassal, mint a kutyával
gyere le hozzánk (busszal), nézd meg, bazdmeg.
MikySoft írta:+i jeekPasa írta:Ugyanaz, mint a politika topik volt. Mikor szűnik meg?Igazából Jeek-et kéne csak bojkottálni, és máris lehetne értelmesen társalogni.
De amíg két hozzászólás közé bejön egy: "én ma utaztam tök jót. nem a szar mocskos redvás vonaton" típusú,
addig erre nem látok sok esélyt.
jeek írta:1.) hányszor késett annyit a busz, mert a hülye sofőrnek annyi esze nem volt, hogy kerüljön 500 métert, ehelyett bele a dugó közepébe, hogy napokig inkább vonattal jártam, még ha kint is van nálunk a halál faszán az állomásmg írta:illetve csütörtökön utaztam Szegedről Kistelekre. a busz fél óra késéssel állt be egyáltalán a kocsiállásra.Ezt most úgy mondod, mintha ilyen a vasútnál nem lenne. 2 kezemen nem tudom megszámolni, hányszor volt már olyan, hogy késve állt be egy vonat vagy késve indították, és nem csak itt, hanem Budapesten is tapasztaltam ezt. És akkor annyival lerendezik, hogy bepofázzák, hogy kérjük megértésüket, de ez és ez a járat késéssel fog indulni.
szar vasút, geci vasút, pfujjj
1 hete busszal utazok a sztrájknak köszönhetően, és eddig mindegyik busz már 15-20(!!!) perccel bent állt a kocsiálláson indulásra készen. A Volánnál legalább érzem, hogy számít valamit az a qrva utas, ha megkérdek valamit a sofőrtől vagy az információtól nem csak motyog valamit az orra alatt, mint a MÁV-osok 80%-a, hanem válaszol normálisan.
mg írta: szerintem dobjunk össze Jeeknek karácsonyra egy pécsi kirándulást. busszal. én felajánlok egy ezrest.Soproni nem jó? Mert az van tervben, és egyáltalán nem izgulok a sztrájk miatt, már meg van tervezve a buszos utazás, még jobb átszállási lehetőséggel, mint a vonatnál lenne.
Pasa írta:Ugyanaz, mint a politika topik volt. Mikor szűnik meg?Igazából Jeek-et kéne csak bojkottálni, és máris lehetne értelmesen társalogni.
mg írta:illetve csütörtökön utaztam Szegedről Kistelekre. a busz fél óra késéssel állt be egyáltalán a kocsiállásra.Ezt most úgy mondod, mintha ilyen a vasútnál nem lenne. 2 kezemen nem tudom megszámolni, hányszor volt már olyan, hogy késve állt be egy vonat vagy késve indították, és nem csak itt, hanem Budapesten is tapasztaltam ezt. És akkor annyival lerendezik, hogy bepofázzák, hogy kérjük megértésüket, de ez és ez a járat késéssel fog indulni.
szar vasút, geci vasút, pfujjj