És vajon a debreceniek melyiknek drukkolnak majd?(94.4)
Európa vagy Mária?
Mária vagy Európa?
nyikolaj írta:Holnap kell leadni a pályázatokat a 101.6-ra(Miskolc)Úgy se tudjuk meg, hiszen már a 16-áig (a főleg budapesti frekvenciákra) benyújtott pályázatokat sem hozta nyilvánosságra az ORTT.![]()
Kivi vagyok kik próbálkoznak.![]()
Egyébként egy kis dilemma....
Azért nem jobban járt volna Miskolc,ha anno a Rádió1 nyerte volna meg a 106.5-öt?
Nem ment volna kárba az a freki....(és ugye 1el több adó lenne Miskolcon)
Gyurii91 írta:Néhány órája az interneten belehallgattam a Rise FM műsorába nagyon tetszett lehet én is erre a rádióra adnám a voksom ha lenne beleszólásom!padi007 írta:Gazdasági Rádió? Azt nem tudom milyen rádió lehet! Olyan Kossuth rádióhoz hasonló nem? Beszéd egy kis zenével.Én lassan már örülnék bármi újnak, bár ha lenne beleszólásom Rise FM-re adnám a voksom!
Amúgy olvastam, hogy ez a rádió nemrég kiütötte a 97,5 K1-t (Kaposvár)!
Ez a rádió a kaposváriak leghallgatottabb rádióját vásárolta fel (ezt néhány kommentből tudom)
De ugyanez a helyzet Debrecenben is ott a Radio Fun helyén jön!
Gyuri91: ha te boldog lennél hogy azon a békéscsabai frekvencián ez a rádió jöjjön hát egészségedre! Amúgy miért is lennél boldog?
Én továbbra is várom, hogy Hatvanban valami zenei rádió jöjjön a 97,4-n!![]()
padi007 írta:Gazdasági Rádió? Azt nem tudom milyen rádió lehet! Olyan Kossuth rádióhoz hasonló nem? Beszéd egy kis zenével.Én lassan már örülnék bármi újnak, bár ha lenne beleszólásom Rise FM-re adnám a voksom!
Amúgy olvastam, hogy ez a rádió nemrég kiütötte a 97,5 K1-t (Kaposvár)!
Ez a rádió a kaposváriak leghallgatottabb rádióját vásárolta fel (ezt néhány kommentből tudom)
De ugyanez a helyzet Debrecenben is ott a Radio Fun helyén jön!
Gyuri91: ha te boldog lennél hogy azon a békéscsabai frekvencián ez a rádió jöjjön hát egészségedre! Amúgy miért is lennél boldog?
Én továbbra is várom, hogy Hatvanban valami zenei rádió jöjjön a 97,4-n!