RADIOSITE Fórum

• Direct One

#44261  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:M1 HD+Duna HD-ért nem pofátlanság plussz pénzt kérni?
Sajnos egyelőre a HD csatornák prémium kategóriába tartoznak valamennyi szolgáltatónál.
 #44260  Szerző: LuciFerko

M1 HD+Duna HD-ért nem pofátlanság plussz pénzt kérni?
 #44257  Szerző: mlaszlo

Közben már meg vannak a prémium csomagok árai is:
Filmbox Pak (Filmbox Extra+Filmbox Family) az aktiválástól számított első három hónapban 0.-Ft, a 4. hónaptól havi 900.-Ft
Direct HD csomag (m1 HD+Duna HD+Rush HD+ ESPN America HD+Nat Geo HD+History HD) az aktiválástól számított első három hónapban 0.-Ft, a 4. hónaptól 1500.-Ft
A kedvezményes havidíjakhoz 2011. júniusig tartó hűségnyilatkozat aláírása szükséges.
Az HBO HD csatornát HBO Max Pak előfizetők számára díjmentesen biztosítják.
 #44056  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:
A Direct medium rossz hír Digi-nek.
Valószínűleg ez volt a cél.
Ami érdekes, hogy kábelen is ennyi csatornát kínálnak a gold csomagban, ott mégis jóval magasabb a havidíj és szerintem gyengébb a kínálat.
Hát akkor Diginek nem ártana fejleszteni.
Hát ezért is szidja UPC-t mindenki. De legalább csinálnának egy normális csatorna bővítést.
 #44054  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:
Valószínűleg ez volt a cél.
Ami érdekes, hogy kábelen is ennyi csatornát kínálnak a gold csomagban, ott mégis jóval magasabb a havidíj és szerintem gyengébb a kínálat.
 #44050  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Felkerültek a honlapra az új akciós árak:
Direct medium: 2500.-Ft
Direct medium dvr: a beüzemeléstől számított első 3 hónapban 2500.-Ft, utána 3500.-Ft
Direct+: beüzemeléstől számított első 3 hónapban 2 500 Ft, a 4. hónaptól pedig 3 500 Ft
Direct+ dvr: beüzemeléstől számított első 3 hónapban 3 500 Ft, a 4. hónaptól pedig 4 500 Ft
az akciós havidíjakat 2011. június 4-ig biztosítjuk, ugyaneddig érvényes hűségnyilatkozattal

http://www.upc.hu/televizio/muholdastv/

A Direct medium csomagok 52, míg a Direct+ csomagok 67 csatornát tartalmaznak. A prémium csomagok árait még nem frissítették.
 #44045  Szerző: mlaszlo

Felkerültek a honlapra az új akciós árak:
Direct medium: 2500.-Ft
Direct medium dvr: a beüzemeléstől számított első 3 hónapban 2500.-Ft, utána 3500.-Ft
Direct+: beüzemeléstől számított első 3 hónapban 2 500 Ft, a 4. hónaptól pedig 3 500 Ft
Direct+ dvr: beüzemeléstől számított első 3 hónapban 3 500 Ft, a 4. hónaptól pedig 4 500 Ft
az akciós havidíjakat 2011. június 4-ig biztosítjuk, ugyaneddig érvényes hűségnyilatkozattal

http://www.upc.hu/televizio/muholdastv/

A Direct medium csomagok 52, míg a Direct+ csomagok 67 csatornát tartalmaznak. A prémium csomagok árait még nem frissítették.
 #43680  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Pedig csak jót hallani róla.
Én csak akkor láttam, amikor kódolatlan volt az Astrán, akkor nekem annyira nem tetszett. Valóban csak zene volt rajta, de ugyanazok, mint az MTV Hits-en és talán 20-30 klipp ment körbe-körbe. Persze lehet, hogy azóta változott.
Hát gondolom akkor indult a csati.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 64