asimov írta:A választások előtt nem valószínű...Utána sem.
Csongii írta: Off és visszaszáll az NMHH-hoz, aztán reméljük majd újra kiírják kereskedelminek. (kicsit hiú ábrándnak érzem ezt, de ki tudhatja... )
asimov írta:A választások előtt nem valószínű...Utána sem.
Csongii írta: Off és visszaszáll az NMHH-hoz, aztán reméljük majd újra kiírják kereskedelminek. (kicsit hiú ábrándnak érzem ezt, de ki tudhatja... )
mihalylovics írta:És mi lesz a 95.3-al? Eladják, vagy teljesen off?Off és visszaszáll az NMHH-hoz, aztán reméljük majd újra kiírják kereskedelminek. (kicsit hiú ábrándnak érzem ezt, de ki tudhatja... )
asimov írta:Az biztos, mert az az adó még itt is szól (5/2-vel)Fejér megyében meg a Mária
Jó erőpróba lesz a gyengébb tunereknek
frekivadasz írta:Cegléd felé a Kossuth mindenképp be fogja határolni, akárhonnan is fog szólni.
frekivadasz írta:Cegléd felé a Kossuth mindenképp be fogja határolni, akárhonnan is fog szólni.
asimov írta:Az ERP kb. ugyanannyi lesz, mint amennyivel most is megy a 95,3. Meglátjuk.Azt láttam, csak emlékeim szerint ez a freki kisebb lefedettségű volt, bár akkor a sörnyitóról ment.mihalylovics írta:Kíváncsi vagyok, vajon honnan fog menni és mekkora teljesítménnyel, mert facebook-on azt írták, hogy kb. ugyanakkora lesz a vételkörzet mint eddig (erősen kétlem)...
mihalylovics írta:Kíváncsi vagyok, vajon honnan fog menni és mekkora teljesítménnyel, mert facebook-on azt írták, hogy kb. ugyanakkora lesz a vételkörzet mint eddig (erősen kétlem)...