RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#69567  Szerző: galga

Nagyon Sajnálnám ha megszünne a Café!

Vidékiként az interneten rengeteget hallgatom. Mikor anno indult a NEO bíztam benne hogy egy az egyben a Café kerül országos frekire. Aztán hatalmasat csalódtam. A szöveg/zene arány nekem a legmegfelelőbb illetve az enék stilusa is az izlésemnek megfelelő! Sajnálom a bolhacirkuszt mert tényleg jó műsor, VOLT!
 #69565  Szerző: Máté

Számomra nagyon furcsa,hogy tegezik a hallgatókat a Hireknél (Pl:a hirolvasó mindig úgy köszön hogy:'Sziasztok") megértem.hogy zömében fiatalok hallgatják ,de ez igy egy kicsit olyan mintha nem adnák meg kellően a tiszteletet.
 #69560  Szerző: LuciFerko

Remélem, hogy jól alakulnak a dolgok ez az egyetlen olyan nagyobb rádió, ahol igazán számít a hallgató, és közvetlen a hangnem. Ez nagyon hiánycikk monstanában :(
 #69559  Szerző: klm

alopisz írta:
klm írta:
És egyben korlátozottabbak a műsortámogatás és reklámozás lehetőségei... Amit nyersz a réven, elveszted a vámon (vagy fordítva? ezt sosem tudom...). De nagyon köszi a kedves szavakat, jól jön ez most személyesen is a lelkemnek. :)
Épp a Café esetében ez szinte észrevehetetlen változtatással járna - vagyis nem... mert nem lenne műsorszolgáltatási.

Zene/szöveg arány és közműsor kérdésben (percre nem számoltam ki) de közel teljesíti az elvárt szintet. - vagy épp felülről súrolja.

Tény, viszont csökkenne a reklámidő, de a radiomonitoring alapján ez esetleg decemberben jelentene egy kis kellemetlenséget.

Az admin úr nagyon nem mondott hülyeséget, életképes lehet az ötlet.
Nem csak a reklámidőről van szó, hanem a reklámozható termékek köréről is. És még egyszer: a műsortámogatásokról is. Hidd el, végigszámoltuk ezt már, és nem járnánk jobban szemernyit sem. Remélem, nem fog nagyképűnek tűnni, de nem hiszem, hogy bárki előrukkolhatna olyan ötlettel, ami nekünk nem jutott még eszünkbe...
 #69557  Szerző: alopisz

klm írta:
És egyben korlátozottabbak a műsortámogatás és reklámozás lehetőségei... Amit nyersz a réven, elveszted a vámon (vagy fordítva? ezt sosem tudom...). De nagyon köszi a kedves szavakat, jól jön ez most személyesen is a lelkemnek. :)
Épp a Café esetében ez szinte észrevehetetlen változtatással járna - vagyis nem... mert nem lenne műsorszolgáltatási.

Zene/szöveg arány és közműsor kérdésben (percre nem számoltam ki) de közel teljesíti az elvárt szintet. - vagy épp felülről súrolja.

Tény, viszont csökkenne a reklámidő, de a radiomonitoring alapján ez esetleg decemberben jelentene egy kis kellemetlenséget.

Az admin úr nagyon nem mondott hülyeséget, életképes lehet az ötlet.
 #69547  Szerző: klm

admin írta:Nagyon nehéz lehet egy ennyi szöveges tartalmat sugárzó rádiónak manapság, pláne úgy, hogy az általuk összerakott zenei adatbázist egy "ingyenélő" országos szépen copy/paste-elte.

A café szerintem tipikusan az a rádió, amit kevesen hallgatnak, de a hallgatói lojalitás igen magas. Csak sajnos ez egyre inkább csökkenni fog, ha a kedvenc műsorvezetőket nincs pénz kifizetni.

Nagyon sajnálnám, ha megszűnne, mert az egyik nagy kedvencemről van szó, amit hangulattól függetlenül be szoktam kapcsolni, ellentétben a többivel. Piszkosul igényes, szerethető, barátságos, stílusos, tartalmas, néha szórakoztató, néha informatív.

Esetleg meg lehet próbálni közösségi műsorszolgáltatóként folytatni, ahogy azt az Inforádió is kérte, persze ez csak annyival könnyíti meg a dolgokat, hogy megszűnik a koncessziós díj...
 #69542  Szerző: markfelt

Nagyon nehéz lehet egy ennyi szöveges tartalmat sugárzó rádiónak manapság, pláne úgy, hogy az általuk összerakott zenei adatbázist egy "ingyenélő" országos szépen copy/paste-elte.

A café szerintem tipikusan az a rádió, amit kevesen hallgatnak, de a hallgatói lojalitás igen magas. Csak sajnos ez egyre inkább csökkenni fog, ha a kedvenc műsorvezetőket nincs pénz kifizetni.

Nagyon sajnálnám, ha megszűnne, mert az egyik nagy kedvencemről van szó, amit hangulattól függetlenül be szoktam kapcsolni, ellentétben a többivel. Piszkosul igényes, szerethető, barátságos, stílusos, tartalmas, néha szórakoztató, néha informatív.

Esetleg meg lehet próbálni közösségi műsorszolgáltatóként folytatni, ahogy azt az Inforádió is kérte, persze ez csak annyival könnyíti meg a dolgokat, hogy megszűnik a koncessziós díj...
 #69458  Szerző: PooLee

Nem tudom, hogyan, de pont akkor sikerült odakapcsolnom, amikor elmondta a miértet. A szűkülő rádiós piacot említette először is, és az egyre romló feltételeket. Állítása szerint már régóta gondolkodtak a befejezésen, ám valaki mindig kiállt a folytatás mellett. Most azonban mindhárom műsorkészítő egyetértett abban, hogy legyen vége. Azt vettem ki a szavaiból, hogy pénzt nem nagyon kaptak érte, így inkább csak hobbyból csinálták, amit most meguntak. Cserébe azt ígérte, hogy lehet, hogy visszatér a zenéléshez! :D
 #69371  Szerző: best

Hajós azt mondta, csütörtökön az 500. adás alkalmával elárulják. :o
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 36