JoNeS írta:Mit mondjunk erre? Maximum respect! Példát vehetne ebből a hozzáállásból a magyar rádiós piac...Attis írta:JoNeS!Egy dolgot kell hogy tisztázzunk. Nem utálok stílust, csak a népzene ami nehezen emészthető nekem. Azt szeretem ami jól van megcsinálva. A dance nem az a stílus amiből 10 lemez van az automban. De ott amugyis acid jazz, meg chillout a választék főleg
Köszi a streamet! Ma kb. 2 órát hallgattam, és tetszik a zenei irányvonal. De ugye, ha ez a rádió -reméljük- hosszabb távon is zöld jelzést kap, akkor rendszeres frissítések lesznek?
És egy személyes kérdés. Én mondjuk elég otthonosan mozgok a house-trance-dance zenékben. Az R'n'B, rap világában tudom, h most épp kik menők, de nem tudom hosszú távon hallgatni ezt a zenét. A rockot őszintén nem szeretem, fogalmam sincs, kik vannak éppen topon. De hogy tudsz minden zenei világban otthonosan mozogni? Vagyis, ha mint emberileg utálsz egy stílust, tegyük fel a pop-ot. Hozzá állsz egy olyan rádió gatyába rázásához, amelyik tulajdonképpen a te munkád, és rengeteg energiád van benne, csak épp a szíved nincs... Ha érted mire gondolok.
Nem tudom, hogy vagy a mostani Ponttal, az mennyire áll közel hozzád. De azért jó végre megint valami nekem jót hallani. Txh!
Én arra tettem fel amim van, hogy amit csinálok, a legnagyobb alázattal tegyem.
Két fajta zene van.
Amit becsülettel elkészítettek, meg amit összecsapott.
Az elsőt kedvelem. Az az tudásom meg van amivel ki tudom választani a legtöbb stílusból azokat a dalokat, amiket az igényes füllel megáldott emberek közül a legtöbben kedvelhetnek.
Ha zöld utat kap a 88.1 folyamatosan e stílussal, akkor természetes hogy jelentős bővülés lesz, de a jelenleg felállított zenei arculat irányába. Természetes hogy ekkor már olyan emberek kellenek, akik oly mértékben otthon vannak a klub zenékben, mint én a rock vagy a fekete zenében. De erről majd akkor ha zöld az útAddig meg annyit megteszek még hogy hetente kicsit bővítem a mixeket meg a dalokat.
hirtelen ennyi
Ja és habár "A pénz sosem elég", de nem minden!