RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#26090  Szerző: Permi

JoNeS írta:
Attis írta:JoNeS!
Köszi a streamet! Ma kb. 2 órát hallgattam, és tetszik a zenei irányvonal. De ugye, ha ez a rádió -reméljük- hosszabb távon is zöld jelzést kap, akkor rendszeres frissítések lesznek?
És egy személyes kérdés. Én mondjuk elég otthonosan mozgok a house-trance-dance zenékben. Az R'n'B, rap világában tudom, h most épp kik menők, de nem tudom hosszú távon hallgatni ezt a zenét. A rockot őszintén nem szeretem, fogalmam sincs, kik vannak éppen topon. De hogy tudsz minden zenei világban otthonosan mozogni? Vagyis, ha mint emberileg utálsz egy stílust, tegyük fel a pop-ot. Hozzá állsz egy olyan rádió gatyába rázásához, amelyik tulajdonképpen a te munkád, és rengeteg energiád van benne, csak épp a szíved nincs... Ha érted mire gondolok.
Nem tudom, hogy vagy a mostani Ponttal, az mennyire áll közel hozzád. De azért jó végre megint valami nekem jót hallani. Txh!
Egy dolgot kell hogy tisztázzunk. Nem utálok stílust, csak a népzene ami nehezen emészthető nekem. Azt szeretem ami jól van megcsinálva. A dance nem az a stílus amiből 10 lemez van az automban. De ott amugyis acid jazz, meg chillout a választék főleg :D
Én arra tettem fel amim van, hogy amit csinálok, a legnagyobb alázattal tegyem.
Két fajta zene van.
Amit becsülettel elkészítettek, meg amit összecsapott.
Az elsőt kedvelem. Az az tudásom meg van amivel ki tudom választani a legtöbb stílusból azokat a dalokat, amiket az igényes füllel megáldott emberek közül a legtöbben kedvelhetnek.
Ha zöld utat kap a 88.1 folyamatosan e stílussal, akkor természetes hogy jelentős bővülés lesz, de a jelenleg felállított zenei arculat irányába. Természetes hogy ekkor már olyan emberek kellenek, akik oly mértékben otthon vannak a klub zenékben, mint én a rock vagy a fekete zenében. De erről majd akkor ha zöld az út :D Addig meg annyit megteszek még hogy hetente kicsit bővítem a mixeket meg a dalokat.

hirtelen ennyi :D
Mit mondjunk erre? Maximum respect! Példát vehetne ebből a hozzáállásból a magyar rádiós piac...
Ja és habár "A pénz sosem elég", de nem minden! :lol:
 #26089  Szerző: JoNeS

Attis írta:JoNeS!
Köszi a streamet! Ma kb. 2 órát hallgattam, és tetszik a zenei irányvonal. De ugye, ha ez a rádió -reméljük- hosszabb távon is zöld jelzést kap, akkor rendszeres frissítések lesznek?
És egy személyes kérdés. Én mondjuk elég otthonosan mozgok a house-trance-dance zenékben. Az R'n'B, rap világában tudom, h most épp kik menők, de nem tudom hosszú távon hallgatni ezt a zenét. A rockot őszintén nem szeretem, fogalmam sincs, kik vannak éppen topon. De hogy tudsz minden zenei világban otthonosan mozogni? Vagyis, ha mint emberileg utálsz egy stílust, tegyük fel a pop-ot. Hozzá állsz egy olyan rádió gatyába rázásához, amelyik tulajdonképpen a te munkád, és rengeteg energiád van benne, csak épp a szíved nincs... Ha érted mire gondolok.
Nem tudom, hogy vagy a mostani Ponttal, az mennyire áll közel hozzád. De azért jó végre megint valami nekem jót hallani. Txh!
Egy dolgot kell hogy tisztázzunk. Nem utálok stílust, csak a népzene ami nehezen emészthető nekem. Azt szeretem ami jól van megcsinálva. A dance nem az a stílus amiből 10 lemez van az automban. De ott amugyis acid jazz, meg chillout a választék főleg :D
Én arra tettem fel amim van, hogy amit csinálok, a legnagyobb alázattal tegyem.
Két fajta zene van.
Amit becsülettel elkészítettek, meg amit összecsapott.
Az elsőt kedvelem. Az az tudásom meg van amivel ki tudom választani a legtöbb stílusból azokat a dalokat, amiket az igényes füllel megáldott emberek közül a legtöbben kedvelhetnek.
Ha zöld utat kap a 88.1 folyamatosan e stílussal, akkor természetes hogy jelentős bővülés lesz, de a jelenleg felállított zenei arculat irányába. Természetes hogy ekkor már olyan emberek kellenek, akik oly mértékben otthon vannak a klub zenékben, mint én a rock vagy a fekete zenében. De erről majd akkor ha zöld az út :D Addig meg annyit megteszek még hogy hetente kicsit bővítem a mixeket meg a dalokat.

hirtelen ennyi :D
 #26087  Szerző: haverboy

Én az M7- esen voltam ma, és Gárdonyig teljesen hibátlanul szól a kocsiban a Pont.
Ha ilyen húzós zenékkel megmarad a PontFM, akkor szerintem az ország közepén állati sokan fogják hallhatni. Keletre meddig szól el, tudja valaki?
J.

Permi írta: Látod, épp ezt mondtuk neked tegnap mi is Janóval :P Jó lesz ez, csak az a nagynyereségű irányított antenna hiányzik... :twisted:

jaja :D[/quote]
 #26082  Szerző: Attis

JoNeS!
 #26079  Szerző: FMdarkside

Tudja valaki, hogy safari4mobile böngészőn miért fagy ki a radiosite?
 #26078  Szerző: FMdarkside

Hmmm. Fura emberek vannak ott.
Jó, hogy ott vannak.
Ez nem a háború helye. Itt béke és szeretet van. Pont. :gonosz:
 #26077  Szerző: JoNeS

Szd96 írta:Jones! láttam a rise fórumát:
:shoot: :punch: :hit: :fuckyou: :vomit:
és szerintem hagyjuk őket a pi**ába ne foglalkozzunk velük.Hagy éljenek csak a saját világukban
Igaz! Elszaladt az agyam. Nem foglalkozom tovább a dologgal...

Permi írta: Látod, épp ezt mondtuk neked tegnap mi is Janóval :P Jó lesz ez, csak az a nagynyereségű irányított antenna hiányzik... :twisted:

jaja :D
 #26076  Szerző: Permi

JoNeS írta:
Johnny írta:Nekem nagyon komoly Fm recsegés van a netes adás alatt.
Néhányan kíváncsiak voltak hogy milyen zenéket játszom a 88.1-en. Ekkor én mondtam hogy oké, csinálok stream-et, de jelenleg nálam a stúdióban nem a legjobb a vétel. (nincs még kapcsolatom a stúdióm és a torony között) Ezért most egy vevő szól monóban a stream-re. Nem kizárt hogy meg tudom oldani a kiváló minőséget egy jó antennával, de nem gonjdoltam hogy szükség lesz a stream-re. Lehet hogy tévedtem :D
Látod, épp ezt mondtuk neked tegnap mi is Janóval :P Jó lesz ez, csak az a nagynyereségű irányított antenna hiányzik... :twisted:
 #26075  Szerző: Szd96

Jones! láttam a rise fórumát:
:shoot: :punch: :hit: :fuckyou: :vomit:
és szerintem hagyjuk őket a pi**ába ne foglalkozzunk velük.Hagy éljenek csak a saját világukban
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 55