Andrew5 írta:Örülök hogy mindketten hoztátok a formátok. Az örök negatívizmusotok egyszerűen hihetetlen. De sebaj ez a tipikus magyar mentalitás amit ti ketten produkáltok a fórumon, bármelyik topikról legyen szó. Én nem vitatkozok ha ez a véleményetek, bár még ki sem forrta magát a dolog de máris eltemetitek. Hála istennek egyre több hallgatója van a rádiónak, és jönnek a bíztató sms-ek és televonok. De szerintetek nem kell Debrecenben ilyen rádió, sőt semmilyen nem kell ide, csak méliusz (amit senki nem hallgat) vagy friss (ami szintén egy nagyon szűk réteghez szól, de azért biztosan kielégíti az egyetemisták hallgatói körét)
Ha belebukok az én bajom, ha bejön az is az én bajom. Erről ennyit. Én itt lezártam ezt a dolgot, ez a topik szóljon arról amiről kell, a rádióról, a technikájáról, hogy szól stb... és ne 2 ember örök pesszimista megnyilvánulásairól.
Na végre!
Itt az egyenes beszéd ideje!
Egyrészt, kikérem magamnak a negatív hozzáállást mint jelzőt, ugyanis nem negatív ember vagyok, hanem egyszerűen racionális! Azt értsd meg, hogy itt az égvilágon senki sem kívánt neked idáig rosszat. Mégis, ha ezalatt a három év alatt igenis idetetted volna magad és néha elmondtad volna tökösen, hogy mért úgy rádióztál ahogy, akkor most egy frankó Andrew lennél a szememben, így viszont csak egy ember vagy aki próbálgatja magát egy éles frekvencián.
Ettől függetlenül kívánok neked minden jót és kezdjük el a beszédet arról amiről kell.
- Honnan szolgáltatod a műsort?