RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#64648  Szerző: jimmer

mikor lesz élő műsor? saját - helyből?

mert ugye tény és való, hogy az átvett műsoroknak nem kell se két telefonvonal, de párbaj sem.
 #64646  Szerző: NagyBela

Andrew5 írta:Örülök hogy mindketten hoztátok a formátok. Az örök negatívizmusotok egyszerűen hihetetlen. De sebaj ez a tipikus magyar mentalitás amit ti ketten produkáltok a fórumon, bármelyik topikról legyen szó. Én nem vitatkozok ha ez a véleményetek, bár még ki sem forrta magát a dolog de máris eltemetitek. Hála istennek egyre több hallgatója van a rádiónak, és jönnek a bíztató sms-ek és televonok. De szerintetek nem kell Debrecenben ilyen rádió, sőt semmilyen nem kell ide, csak méliusz (amit senki nem hallgat) vagy friss (ami szintén egy nagyon szűk réteghez szól, de azért biztosan kielégíti az egyetemisták hallgatói körét)

Ha belebukok az én bajom, ha bejön az is az én bajom. Erről ennyit. Én itt lezártam ezt a dolgot, ez a topik szóljon arról amiről kell, a rádióról, a technikájáról, hogy szól stb... és ne 2 ember örök pesszimista megnyilvánulásairól.
Na végre!

Itt az egyenes beszéd ideje! :)

Egyrészt, kikérem magamnak a negatív hozzáállást mint jelzőt, ugyanis nem negatív ember vagyok, hanem egyszerűen racionális! Azt értsd meg, hogy itt az égvilágon senki sem kívánt neked idáig rosszat. Mégis, ha ezalatt a három év alatt igenis idetetted volna magad és néha elmondtad volna tökösen, hogy mért úgy rádióztál ahogy, akkor most egy frankó Andrew lennél a szememben, így viszont csak egy ember vagy aki próbálgatja magát egy éles frekvencián.

Ettől függetlenül kívánok neked minden jót és kezdjük el a beszédet arról amiről kell.

- Honnan szolgáltatod a műsort?
 #64644  Szerző: Andrew5

jimmer írta:Ebben igazad van, kicsit összefolyt előttem amikor írtam, valóban csak a tagolás fura. Egyébként van mögötte még egy telefonszám is, az a megszokott módon van leírva. Az milyen funkciót szolgál? Egyik adás, másik szerkesztőség?

Gyakorlatilag igen de mind a 2 adásba tehető is. A 785-398 a központi a másik adás. A hallgatói párbajokhoz vagy többszemélyes játékokhoz illetve élő több résztvevős riportokhoz van 2 vonal.
 #64640  Szerző: jimmer

Ebben igazad van, kicsit összefolyt előttem amikor írtam, valóban csak a tagolás fura. Egyébként van mögötte még egy telefonszám is, az a megszokott módon van leírva. Az milyen funkciót szolgál? Egyik adás, másik szerkesztőség?
 #64609  Szerző: Andrew5

[/quote]Telefon: 06-52-7853-98 (ezt pedig csak jelzem, hogy hibás szám, hiszen a vonalas helyi hívások 6 számjegyből állnak a körzeti előhívó után)[/quote]

Akárhogy is számolok az bizony 6 számjegy a körzet után. 4 egyben 2 külön, azaz 6 db. Írhattam volna úgy is hogy 06-52-785-398, vagy úgy is hogy 06-52-78-53-98. De így is úgyis 6 db. ;)
 #64583  Szerző: jimmer

Na, azért álljon meg a menet. Olvass visszább ember, a 96.8-hoz egy jó pár pozitívumot leírtam. Ellenben, amit szintén bemásoltam, hogy ezen a frekvencián lényegében a szerződéskötés óta (2008 április) nem történt semmi! Nehogy már ezek után még neked álljon feljebb!

Jogosan várják el tőled, hogy így közel 3 év távlatában csinálj is valami értelmeset ezen az eddig értelmetlenül felhasznált frekin. Egyébként úgy tudom hogy a lentebb említett két rádión kívül van még más is Debrecenben..

Másik: nem hinném, hogy erre a frekvenciára kaptál úgy közösségi műsorszolgáltatási engedélyt, hogy szinte nincs is saját gyártású műsor a rádióban. Ez az egész csak egy nagy humbukk.

Remélem, mihamarabb valóban lesz tényleges, ott készített helyi műsor, és nem csak az átvett dolgok. Ugyebár, 50%-ot meghaladóan kell(ene) a célcsoportnak műsort készíteni.

Telefon: 06-52-7853-98 (ezt pedig csak jelzem, hogy hibás szám, hiszen a vonalas helyi hívások 6 számjegyből állnak a körzeti előhívó után)
 #64575  Szerző: Andrew5

NagyBela írta:
jimmer írta:ez mind szép és jó, csak épp egyik sem saját gyártású műsor.. hol van az 50%-ot meghaladóan célközönségnek készített műsorok? ugye nem akarjátok azt mondani hogy ez az Átvesszük a műsorokat FM lesz?
Jimmer!

Erre a fajta rádiózásra Debrecenben nincs vevő. Aki pedig ezt nem látja, az majd a maga kárán megtanulja! Ennyi!

Örülök hogy mindketten hoztátok a formátok. Az örök negatívizmusotok egyszerűen hihetetlen. De sebaj ez a tipikus magyar mentalitás amit ti ketten produkáltok a fórumon, bármelyik topikról legyen szó. Én nem vitatkozok ha ez a véleményetek, bár még ki sem forrta magát a dolog de máris eltemetitek. Hála istennek egyre több hallgatója van a rádiónak, és jönnek a bíztató sms-ek és televonok. De szerintetek nem kell Debrecenben ilyen rádió, sőt semmilyen nem kell ide, csak méliusz (amit senki nem hallgat) vagy friss (ami szintén egy nagyon szűk réteghez szól, de azért biztosan kielégíti az egyetemisták hallgatói körét)

Ha belebukok az én bajom, ha bejön az is az én bajom. Erről ennyit. Én itt lezártam ezt a dolgot, ez a topik szóljon arról amiről kell, a rádióról, a technikájáról, hogy szól stb... és ne 2 ember örök pesszimista megnyilvánulásairól.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 59