RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#39419  Szerző: Richmonde

Még mindíg az a pletyka, hogy Dóra Úrral megy a tárgyalás :unott: de abból kiindulva, hogy már én is voltam új tulaj :lol: bármi lehet a valóság.
 #39407  Szerző: Rádiós

Lehet hogy csak én nem értem, De akkor most mi van?????

A Dió Rádió csak üzemeltette a frekvenciát, amit azóta a Gold FM tesz. Vagy nem. Ezért sem értem.
 #39405  Szerző: Zoey

Ejjj de leálltatok skacok a fórumozással! :sleep: Na csak hajrá! :yes:
Egy ilyet találtam:
"A 29-es napirend a 21/2010-es Vertum Média Kft. műsorszolgáltatása a 2009. november 18-án és ehhez Szalai Annamáriának van módosító javaslata. A módosító javaslat, hogy egyhetes kontrollvizsgálat
keretében vizsgálja meg a Vertum Média Kft. Gold FM Tatabánya, illetve a Dió Rádió FM műsorszolgáltatását a hivatal. Ha nincs hozzáfűzni való, aki ki az, aki támogatja Szalai Annamária módosító javaslatát? Négy igen. Aki nem támogatja? Aki tartózkodott? Hat tartózkodással nem lett elfogadva, és akkor az eredeti határozati javaslat kötbér megfizetésére
kötelezi az egyiket, az első pontban a Gold FM Tatabánya 63.695, illetve a Dió Rádió esetében 145.526 forint kötbér megfizetésére kötelezi. Feltehetem egyben? Ki az, aki 15 támogatja? Tíz igen, egyhangú."

Az egri frekijüket nem is nevezték át? Azt hittem, már az ORTT sem foglalkozik velük... Létezik még egyáltalán a Vertum is? Na majd biztos ők fognak fizetni...
 #38318  Szerző: Richmonde

Ismeritek a mondást a sánta kutyáról............
 #38245  Szerző: VidámSrác

a január 7-ei cégközlöny szerint végrehajtási eljárás van folyamatban az advertum ellen (2010/1 p. 3203 jobb hasáb, közepe). lehet, hogy maga ez a tény alapból nem üt akkorát, pedig kellene, mert eddig mindenről volt szó, de erről még nem. vannak még érdekes dolgok a közlönyben, ám előbb egy tavaly januári cikkrészlet a hvg-ről:
Egyenesen a világ végére, az argentínai Tűzföldre utazott el Medgyasszay László, az azonos nevű KDNP-s országgyűlési képviselő fia és Weil Zoltán, az SZDSZ országos tanácsának tagja, miután január 5-én megállapodtak az Advertum Kft.-vel: 75 millió forintért eladják neki cégüket, a Medwe Média Kft-t. Klausmann Viktor, az Advertum szóvivője a – nyomban Vertum Média Kft.-re átkeresztelt – Medwe által működtetett egri és tatabányai helyi rádió megszerzésére...
a dolog egy év alatt csupán annyit változott, hogy szintén a cégközlöny szerint a fenti cikkben említett vertum média ellen is végrehajtást rendeltek el (2009/51 p. 185416, jobb hasáb legalja), illetve még tavaly novemberben a tulajdonlás joga visszaszállt előző gazdáira, vagyis Medgyasszay Lászlóra és Weil Zoltánra (2010/1 p. 3226, bal oszlop alja). ennyi érdekeset találtam egy nap alatt. nem is értem, eddig miért nem olvasgattam minden este a cégközlönyt :lol: :lol:
 #36596  Szerző: lambda

Egerben még szól, de kb 40 zene rotálódik folyamatosan, közöttük szünetekkel. Ebből is kihallani, hogy a végét járja a Gold ...
 #36561  Szerző: djlacee

Ezek a rádiók még mennek? Vagy van már N-JOY Tatabánya és Plusz Eger ?
 #33228  Szerző: mgabor

ez nem indok, csak egy adat :D
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 222