RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#41020  Szerző: VidámSrác

orrhang írta:
hát majdnem kiköptem a tejet a megilletődöttségtől
na aztán anyatej volt az , vagy mizo-s?
:D
kecskeeeeee :D :D
 #41019  Szerző: VidámSrác

Pasa írta:Hogy örültetek, hogy végre eltűnik az oldies Sztár FM. Most van helyette egy távirányított sülthülye szabványrádiótok. Remélem, itt nálunk ez nem következik be... :o
szerintem hanyagoljuk az általánosítást, van aki örült, van aki nem.
 #40975  Szerző: Ghee

Pasa írta:Hogy örültetek, hogy végre eltűnik az oldies Sztár FM. Most van helyette egy távirányított sülthülye szabványrádiótok. Remélem, itt nálunk ez nem következik be... :o
Még csak az kéne! :x
 #40974  Szerző: Pasa

Hogy örültetek, hogy végre eltűnik az oldies Sztár FM. Most van helyette egy távirányított sülthülye szabványrádiótok. Remélem, itt nálunk ez nem következik be... :o
 #40963  Szerző: orrhang

hát majdnem kiköptem a tejet a megilletődöttségtől
na aztán anyatej volt az , vagy mizo-s?
:D
 #40929  Szerző: VidámSrác

mit is mondanak olyan gyakran miskolcon? talán azt, hogy kettes liter? vagy azt, hogy hatvanas kilométer per óra? jajj, nem! hát azt, hogy százhármas megaherz! ma reggel is hallottam, hát majdnem kiköptem a tejet a megilletődöttségtől... :shock: :shock: :shock:
 #40795  Szerző: csokie

Sziasztok!
Itt egy másik topicban felmerült, hogy a Sztár FM kiszámítható brand. Nos, ezt csak alátámasztani tudom, mert a reggeli kávém közben hallgattam ma, és LGT-Szól a rádió után a Yellow River ment majd a Call Me. És tényleg Dr. Boros egy hallgatható reggeli műsort készít, nem ilyen rihegünk-röhögünk reggeli show-t. Kéne egy Sztár FM 2, :D hogy ilyen tematikájú és műsorú adó legyen, csak a fiataloknak szóljon éppen, mert a Rádió 1 el a jópár év alatt sem sikerült "összebarátkoznom". 21 éves fejemmel azt kell mondjam hogy nagyon is hallgathatóak a Sztár FM műsorai. :D

üdv.
 #40668  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Mondjuk jó lenne, ha már végre eldöntenék a végleges műsorrendet, mert nemrég már pl. fél 1-től fél 4-ig volt kív.műsor, ma meg hallom, megint visszaálltak a fél 2-től fél 5-ig sávra. Gondolom emiatt nem frissítik a honlapon sem a műsorcímeket- és időket, mivel még ők se tudják, mi is lesz a végleges... És sokadjára: a hírmegszólalások minősége még mindig pocsék. Erre sem ártana mondjuk odafigyelni, mert nem tudom, hányan kapcsolnak el olyankor róluk, amikor állandóan halkul-erősödik a hang, és sokszor csak a hírbed zene hallatszik, a friss infók meg nem...
Így nehéz piacvezetőnek lenni. De komolyan. Nem is értem. Továbbá... Azzal, hogy elmondjuk a rádióban, hogy hallgassanak minket, még nem értük el a célunkat. Meg kell jelenni. Szidtuk sokat a Gold FM-et, biztos tetszik emlékezni, de ők legalább beleöltek valami minimális energiát abba, hogy jelen legyenek Miskolcon. Köztereken, plakátokon, miegymás.

Értem, hogy messziről nekik mindegy. De na...
 #40564  Szerző: Zoey

Mondjuk jó lenne, ha már végre eldöntenék a végleges műsorrendet, mert nemrég már pl. fél 1-től fél 4-ig volt kív.műsor, ma meg hallom, megint visszaálltak a fél 2-től fél 5-ig sávra. Gondolom emiatt nem frissítik a honlapon sem a műsorcímeket- és időket, mivel még ők se tudják, mi is lesz a végleges... És sokadjára: a hírmegszólalások minősége még mindig pocsék. Erre sem ártana mondjuk odafigyelni, mert nem tudom, hányan kapcsolnak el olyankor róluk, amikor állandóan halkul-erősödik a hang, és sokszor csak a hírbed zene hallatszik, a friss infók meg nem...
 #40231  Szerző: VidámSrác

ravasz írta:Ja és akkor még azt nem is említettük, hogy az ORTT is eljárást indított az N-Joy Média ellen, mert jóval több műsorszolgáltatása van Dóra Zoltánnak, mint amennyi lehetne.

http://www.ortt.hu/jegyzokonyvek/kozigh ... 142346.pdf
hogy ne adjak tippeket, a sugárzási joggal rendelkező cégemet 1 pénzért odaadom a szomszédomnak, cserében x évre engem illet a teljes reklámidő, plusz ingyen megcsinálom a műsort rá. a helyzet változatlan, de így közöm nincs a frekvenciához.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 65