RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#118674  Szerző: noartist

adminisztrator írta:
Gyurii írta:Ha mondjuk 100.2 szegedi frekit megnyeri a Lánchíd létezik, hogy 95.7 Szentest beizzítják, mint a Plusznál, vagy ezt majd újra külön adóként megpályáztatják? :oops:
külön
ajánlom is. :vomit: látni nem akarok semmi szemetet a 95.7-en.ergo,két éve nincs plusz,hjajdegyors a pályáztatás. :wailing:
 #118672  Szerző: markfelt

Gyurii írta:Ha mondjuk 100.2 szegedi frekit megnyeri a Lánchíd létezik, hogy 95.7 Szentest beizzítják, mint a Plusznál, vagy ezt majd újra külön adóként megpályáztatják? :oops:
külön
 #118671  Szerző: Gyurii

Ha mondjuk 100.2 szegedi frekit megnyeri a Lánchíd létezik, hogy 95.7 Szentest beizzítják, mint a Plusznál, vagy ezt majd újra külön adóként megpályáztatják? :oops:
 #118565  Szerző: kukac

djlacee írta:Mint magánember, ehhez csak gratulálni tudok ( :fuckyou: )
pláne ha még hozzátesszük azt a tényt, hogy magánemberként te adóddal is hozzájárultál, hiszen a frekvenciagazdálkodás apparátusa közpénzekből működik :)
 #118563  Szerző: djlacee

Mint magánember, ehhez csak gratulálni tudok ( :fuckyou: )
 #118537  Szerző: mihalylovics

A Lánchíd hangminősége (Bp. 100.3-on) csak szerintem meglehetősen rossz? Főleg a zenéknél érezhető. Nem tudom megmondani, mi a gond, nem értek hozzá, csak érzem, hogy valami nem okés. (nem csak azért, mert monó, annó, amikor még a Klub is monó volt, még mindig jobban szólt)
 #118475  Szerző: frekivadasz

Nálam még nyomokban sem jön, a KD erősen zajos, de sztereo volt.
 #118472  Szerző: LuciFerko

Nekem is jön kicsit a 107,0 de lényegesen gyengébb, mint a KD volt.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 46