RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#69079  Szerző: Johnny

jimmer írta:Két eset állhat fenn:

A Crazy FM már beadta átmódosítását közösségi rádióvá (amelyet legkésőbb június 30-ig minden kisközösséginek kérvényezni kell), amelyet feltételezzük, hogy a médiatanács jóváhagyott (hol a dokumentum róla?) ebben az esetben egy másik KÖZÖSSÉGI rádióval kapcsolódhat hálózatba az új Médiatörvény szerint. (másik topicban talán boly linkelte be)

Amennyiben a Crazy FM még sima kisközösségi rádió, nem kapcsolódhat hálózatba, mivel az vételkörzet-bővítést jelent, amely kisközösségi rádió esetében nem lehet. Ez ugye akkor áll fent, ha az eredeti adóval egy időben adja ugyanazt az adást, mindennemű módosítás nélkül.

Ééés itt jön a kiskapu: ha már eltér a megszólalás tartalma, a szignál vagy bármi, esetleg nem ugyanabban az elvileg realtime időpontban megy, már nem számít hálózatnak.

Jó példa erre a Diák rádió ami ugye szintén kisköz és van vagy 3-4 frekije és ELVILEG mindegyiken más megy (tudtommal amúgy nem..).
Ez csak etikailag hálózatosodás, jogilag nem...hiszen rádió azonosítót be se mondanak...nyilván hogy joker műsor legyen ami bárhol mehet. Itt pusztán arról van szó hogy azt hittem Gyusziék odateszik magukat és csinálnak egy fasza rádiót...nem pedig egy átvett koppinott összemásolt akármit. (érted vegyenek át egy viva top műsort heti 3órában...de napi 8 már nem műsor átvétel, hanem gyertek csináljátok inkább ti azt a sávot mert bénák vagyunk elég ha a nappallal megküzdünk valahogy)

A crazyboy-nak meg szeretném üzenni hogy privibe nyugodtan írhat...de tudom hogy mindenki előtt menőbbnek gondolja magát, hogy most de megmondta nekem.
 #69063  Szerző: jimmer

Két eset állhat fenn:

A Crazy FM már beadta átmódosítását közösségi rádióvá (amelyet legkésőbb június 30-ig minden kisközösséginek kérvényezni kell), amelyet feltételezzük, hogy a médiatanács jóváhagyott (hol a dokumentum róla?) ebben az esetben egy másik KÖZÖSSÉGI rádióval kapcsolódhat hálózatba az új Médiatörvény szerint. (másik topicban talán boly linkelte be)

Amennyiben a Crazy FM még sima kisközösségi rádió, nem kapcsolódhat hálózatba, mivel az vételkörzet-bővítést jelent, amely kisközösségi rádió esetében nem lehet. Ez ugye akkor áll fent, ha az eredeti adóval egy időben adja ugyanazt az adást, mindennemű módosítás nélkül.

Ééés itt jön a kiskapu: ha már eltér a megszólalás tartalma, a szignál vagy bármi, esetleg nem ugyanabban az elvileg realtime időpontban megy, már nem számít hálózatnak.

Jó példa erre a Diák rádió ami ugye szintén kisköz és van vagy 3-4 frekije és ELVILEG mindegyiken más megy (tudtommal amúgy nem..).
 #69047  Szerző: crazyboy

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

SzD
 #69036  Szerző: Johnny

Andrew5 írta:
Johnny írta:
Andrew5 írta:Szerintem meg had menjen rajta , én azt nem értem minek ez a kiakadás. Végre van egy jó műsoruk, ahol még talán reklámot is tudnak majd eladni. Mindenki azt csinál és úgy ahogy akarja, meg ahogy tudja... ;)
Nekem eddig az a koncepció lett eladva, hogy végre lesz egy miskolci rádió ami a fiataloknak szól, meg velük együtt készül, meg de szuper lesz megmutatjuk a nagyképű epreseknek hogy kell rádiót csinálni.
Más tollával ékeskedni napi 8 órában... hát ezt nem kell megmutatni köszi :D

Mi az hogy van egy jó műsoruk? Ez a Rise Fm műsora ami a Rise Fm-be készül...csak vannak akik leszedik az ftp-ről / streamről és ők is nyomják! Iller Bálint lehet nem is tudja hogy Miskolcon is szól.
De tudja szokta mondani hogy köszönti a miskolciakat is. :) Hallgattam tegnap rise fm-et.
remek
 #69022  Szerző: Andrew5

Johnny írta:
Andrew5 írta:Szerintem meg had menjen rajta , én azt nem értem minek ez a kiakadás. Végre van egy jó műsoruk, ahol még talán reklámot is tudnak majd eladni. Mindenki azt csinál és úgy ahogy akarja, meg ahogy tudja... ;)
Nekem eddig az a koncepció lett eladva, hogy végre lesz egy miskolci rádió ami a fiataloknak szól, meg velük együtt készül, meg de szuper lesz megmutatjuk a nagyképű epreseknek hogy kell rádiót csinálni.

Mi az hogy van egy jó műsoruk? Ez a Rise Fm műsora ami a Rise Fm-be készül...csak vannak akik leszedik az ftp-ről / streamről és ők is nyomják! Iller Bálint lehet nem is tudja hogy Miskolcon is szól.
De tudja szokta mondani hogy köszönti a miskolciakat is. :) Hallgattam tegnap rise fm-et.
 #69011  Szerző: Johnny

#69009  Szerző: Andrew5

csokie írta:De hogy valami tisztességes legyen, az már manapság nem menő... Haladni kell a korral...

Miért nem tisztességes ez? A kisköz pályázati kiírásban is benne van hogy műsorokat vehet át....
 #69008  Szerző: csokie

De hogy valami tisztességes legyen, az már manapság nem menő... Haladni kell a korral...
 #69005  Szerző: Andrew5

Szerintem meg had menjen rajta , én azt nem értem minek ez a kiakadás. Végre van egy jó műsoruk, ahol még talán reklámot is tudnak majd eladni. Mindenki azt csinál és úgy ahogy akarja, meg ahogy tudja... ;)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 41