RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#159501  Szerző: mlaszlo

altermanus írta: Még a Viasat 3-at is?
őőőő Mondjuk én a Zenebutik csatornával meg vagyok elégedve, akárcsak a Mozi Plusszal, bár szerintem a Mozi Plusz, az elején lesz ilyen, aztán jönnek a gagyibbnál gagyibb filmek rajta.
Viszont láttam, hogy egy kisebb érdekességet nem vettetek észre...
Nézzétek: http://bit.ly/2cgcYZp - Vizsgálódik az Európai Unió csalás elleni hivatala, vagy másnéven az OLAF Andy Vajna tévécsatornái miatt.... videó is van hozzá...
A Viasat3 már nem olyan erős, nézettségben több kábeles csatorna is előzi már hosszú ideje. Elszúrták nagyon, amikor még Viasat tulajdon volt és női célközönség számára pozicionálták át.
A Mozi+ már most is visszavett a lendületből. Számos olyan filmet ad, amik eddig is futottak a TV2 csoport csatornáin.
A Prime lett még gyenge, többet vártam volna. Alig van új tartalom rajta.

Az OLAF nem hiszem, hogy tud tenni bármit is, mert az Euronews-nak nem volt szerződése a műsorelosztásra. Az AH csak feltette anno, hogy legyen valami plusz az ingyenes kínálatban. Más lenne, ha az AH szerződést bontott volna velük és a TV2 miatt tették volna ki őket.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 203