szblcs írta:‹^› ‹(•_•)› ‹^›kukac írta: Veled ellentétben én személyeskedés helyett maradnék az érvelés mellett. Most akkor melyikünk is a troll? :/<3
szblcs írta:‹^› ‹(•_•)› ‹^›kukac írta: Veled ellentétben én személyeskedés helyett maradnék az érvelés mellett. Most akkor melyikünk is a troll? :/<3
kukac írta:<3szblcs írta:Veled ellentétben én személyeskedés helyett maradnék az érvelés mellett. Most akkor melyikünk is a troll? :/kukac írta: Azt gondolsz amit akarsz. Mindenesetre eddig nem voltál túl meggyőző.Ismét bekattant a dili troll mód nálad, így hát bármilyen érv teljesen felesleges volna.
szblcs írta:Veled ellentétben én személyeskedés helyett maradnék az érvelés mellett. Most akkor melyikünk is a troll? :/kukac írta:Ismét bekattant a dili troll mód nálad, így hát bármilyen érv teljesen felesleges volna.szblcs írta: Szeretnél még lovagolni a témán, gondolom.Azt gondolsz amit akarsz. Mindenesetre eddig nem voltál túl meggyőző.
kukac írta:Ismét bekattant a dili troll mód nálad, így hát bármilyen érv teljesen felesleges volna.szblcs írta: Szeretnél még lovagolni a témán, gondolom.Azt gondolsz amit akarsz. Mindenesetre eddig nem voltál túl meggyőző.
szblcs írta: Szeretnél még lovagolni a témán, gondolom.Azt gondolsz amit akarsz. Mindenesetre eddig nem voltál túl meggyőző.
kukac írta:Szeretnél még lovagolni a témán, gondolom.szblcs írta:ez a kis "jelentés" nem az objektív hallgatottság bemutatása miatt készült, nem tartalmaz összehasonlítható, konkrét adatokat, viszont következtetést von le pusztán az alapján, hogy megnézi a classfm megszűnése előtti és utána lévő helyzetet - más tényezőkkel pedig láthatóan nem számol.kukac írta: Jó lenne látni egy hivatalos, minden szükséges adatot tartalmazó adatsort, mielőtt ez a beszélgetést folytatjuk, mert ez így csak két magánvélemény.Ezzel egyetértek, nem is értettem, mi ez, egy adatok nélküli toplista?
Mondjuk maradnék a magánvéleményeknél, mást nem írnék.
szblcs írta:ez a kis "jelentés" nem az objektív hallgatottság bemutatása miatt készült, nem tartalmaz összehasonlítható, konkrét adatokat, viszont következtetést von le pusztán az alapján, hogy megnézi a classfm megszűnése előtti és utána lévő helyzetet - más tényezőkkel pedig láthatóan nem számol.kukac írta:Ezzel egyetértek, nem is értettem, mi ez, egy adatok nélküli toplista?szblcs írta:De nem 50.000 a hibahatár, mondom. A normál mérésnél annyi kb, a mostani emelt mintaelemszámnál szerintem kb fele.Jó lenne látni egy hivatalos, minden szükséges adatot tartalmazó adatsort, mielőtt ez a beszélgetést folytatjuk, mert ez így csak két magánvélemény.
Mondjuk maradnék a magánvéleményeknél, mást nem írnék.
kukac írta:Ezzel egyetértek, nem is értettem, mi ez, egy adatok nélküli toplista?szblcs írta:De nem 50.000 a hibahatár, mondom. A normál mérésnél annyi kb, a mostani emelt mintaelemszámnál szerintem kb fele.Jó lenne látni egy hivatalos, minden szükséges adatot tartalmazó adatsort, mielőtt ez a beszélgetést folytatjuk, mert ez így csak két magánvélemény.
szblcs írta:De nem 50.000 a hibahatár, mondom. A normál mérésnél annyi kb, a mostani emelt mintaelemszámnál szerintem kb fele.Jó lenne látni egy hivatalos, minden szükséges adatot tartalmazó adatsort, mielőtt ez a beszélgetést folytatjuk, mert ez így csak két magánvélemény.