altermanus írta:Tavaly vagy tavalyelőtt volt egy jubileumi műsor, abban mondták, hogy ~régen így fejezték ki azt, hogy valaki megszülte kisbabáját ,,vendég érkezett a házhoz". Így szerintem találó a címadás... a Petőfin meg minden pénteken 11 órai hírek után ,,Apró-cseprő" ebben mondjuk semmi fantáziát nem látok"jó" az aláírásod...
LuciFerko írta:Vagy 13 éves korom óta foglalkoztat a kérdés: miért "Vendég a háznál" a címe a gyerekekről szóló műsornak?Mert régen még nem volt divat otthon héderelni még harmincvalahány évesen, hanem szépen leléptek a népek, ahogy nagykorúak lettek.
zenefalo írta:Ez már az "ősidők" óta így van. Poénzenének hívtuk anno, most nem tudom hogy mondják. Egyébként a Kossuth-on a délutáni sávban a hírek előtti pár percekbe is egész menő zenéket szoktak újabban berakni.witiruve írta:Vasárnap, a Déli Krónika után jelentkező Harminc perc alatt a Föld körül című magazinban szoktak a témákhoz illő pop- és rockzenék elhangzani. Pl. Limp Bizkit, Muse, Coldplay stb.frekivadasz írta:Nem valami édességekről szóló riport után ment le? Elég sokszor csinálnak ilyet, hogy az adott témához valamelyest kapcsolódó zenét tesznek be. Szerintem jópofa.Nemtudom, nem én hallgattam, csak hallottam és megkérdeztem hogy ez milyen rádió, és Kossuth.
witiruve írta:Vasárnap, a Déli Krónika után jelentkező Harminc perc alatt a Föld körül című magazinban szoktak a témákhoz illő pop- és rockzenék elhangzani. Pl. Limp Bizkit, Muse, Coldplay stb.frekivadasz írta:Nem valami édességekről szóló riport után ment le? Elég sokszor csinálnak ilyet, hogy az adott témához valamelyest kapcsolódó zenét tesznek be. Szerintem jópofa.Nemtudom, nem én hallgattam, csak hallottam és megkérdeztem hogy ez milyen rádió, és Kossuth.