RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#61924  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta:
djlacee írta:És az állami rádiókat 3-tól felfelé is továbbítani kell?
Jó kérdés, ezt sajnos nem tudom. A Katolikus Rádió lett még állítólag kötelezően továbbítandó, de ezt az adót a UPC már amúgy is továbbította.
Utánanéztem, a törvény csak a 4 közszolgálati tv csatornát (m1, m2, Duna TV, Autonómia) és a 3 közszolgálati rádiót (MR1, MR2, MR3) jelöli meg kötelezően továbbítandóként.
Itt megtalálható maga a törvény, 74§ (1):
http://magyarkozlony.hu/pdf/8074
 #61286  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:És az állami rádiókat 3-tól felfelé is továbbítani kell?
Jó kérdés, ezt sajnos nem tudom. A Katolikus Rádió lett még állítólag kötelezően továbbítandó, de ezt az adót a UPC már amúgy is továbbította.
 #61282  Szerző: djlacee

És az állami rádiókat 3-tól felfelé is továbbítani kell?
 #61281  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Digitálisról kikerül a Hálózat és a PAX, bekerül a Duna Autonómia, legalábbis az egyik interaktív csatorna ezt az üzenetet küldte.
Akkor itt most elmaradt az előfizetők 30 nappal korábban történő értesítése, mert a számlán csak a poén!-Prizma névváltás szerepelt és a Sztár FM megszűnése, csatornakikerülés nem.
Analógon vajon maradnak? A legkisebb csomagban ott is helyet kell szorítani az Autonómiának, mivel az új törvény értelmében kötelezően továbbítandó lett, a legkisebb csomagban.
 #61274  Szerző: djlacee

Digitálisról kikerül a Hálózat és a PAX, bekerül a Duna Autonómia, legalábbis az egyik interaktív csatorna ezt az üzenetet küldte.
 #60682  Szerző: mlaszlo

GalaxyFM írta: XI. ker, szal ha jól tudom, ez a központi fejállomás, és valahogy a silverről bronzra váltottam akaratom ellenére, és nem tudom ezt mire vélni...
Ott valami más lehet akkor a háttérben, a központi fejállomáson mostanában nem nyúltak a csatornákhoz, mennie kellene az analóg silvernek. Rokonoknál, ismerősöknél megy rendesen most is az analóg silver, igaz mellette van digital gold csomaguk is.
Számlán nem volt valami értesítés, illetve most a helyes csomag szerepel rajta (bronze vagy silver)?
 #60681  Szerző: Galaxy

mlaszlo írta:
GalaxyFM írta:
LuciFerko írta:és jól le lesz butítva az analóg kínálat :punch:
Tapasztaltam... egy hete eltűnt 10-12 csatornám, köztük több tudományos ismeretterjesztő, amit néztem, és most utánaolvasva bizony a 4x csatornás analóg csomagot lebutították 33 csatornára. elmennek ezek a jó kurva anyjukba. biztos hogy nem fogok digitális hulladékra átállni, szóval kénytelen vagyok megelégedni azzal ami van...
Melyik hálózatról van szó? Mert az analóg silver csomag értékesítése egy ideje megszűnt, de elvileg meglévő előfizetőknek mennie kellene ezeknek a csatornáknak.
XI. ker, szal ha jól tudom, ez a központi fejállomás, és valahogy a silverről bronzra váltottam akaratom ellenére, és nem tudom ezt mire vélni...
 #60575  Szerző: mlaszlo

GalaxyFM írta:
Tapasztaltam... egy hete eltűnt 10-12 csatornám, köztük több tudományos ismeretterjesztő, amit néztem, és most utánaolvasva bizony a 4x csatornás analóg csomagot lebutították 33 csatornára. elmennek ezek a jó kurva anyjukba. biztos hogy nem fogok digitális hulladékra átállni, szóval kénytelen vagyok megelégedni azzal ami van...
Melyik hálózatról van szó? Mert az analóg silver csomag értékesítése egy ideje megszűnt, de elvileg meglévő előfizetőknek mennie kellene ezeknek a csatornáknak.
 #60557  Szerző: donder

ez az, hogy nem bírnak csinálni egy közvélemény kutatást, hogy ki mit szertene nézni, (és netán mennyit adna érte) :|
 #60539  Szerző: Galaxy

• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 103