RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#27630  Szerző: Szd96

VidámSrác írta:
Zoey írta:Én csak annyit tudok, hogy az Avason van a stúdió, a Bánát utca 3. alatt.
mondjuk a bánát utca diósgyőrben van
Egyébként tényleg
 #27541  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Én csak annyit tudok, hogy az Avason van a stúdió, a Bánát utca 3. alatt.
mondjuk a bánát utca diósgyőrben van
 #27443  Szerző: Szd96

Aha értem
 #27442  Szerző: Zoey

Én csak annyit tudok, hogy az Avason van a stúdió, a Bánát utca 3. alatt. Bár nem egészen érthető számomra, hogy a Szentgyörgy u. 5. alatt akkor mi van. Mert mikor nyáron meghallgatásuk volt, azt elvileg arra a címre hirdették meg.
 #27435  Szerző: Szd96

Egyébként pontosan honnan ad az Eper :question:
 #26702  Szerző: Szd96

Bódog szülinapot Eper!!
Szeptember 12. "A születésnap" az East Side Beach-en

Egy éve mikor elindítottuk a Rádió Eper adását nem ment túl simán minden, a vénasszony harapása 2 hétig látszódott TG kollégánkon (szerk.: 20 éves volt :D), de azért lassan kezdünk felnőni. Ágica is kevesebbszer mondja már, hogy „hát ez Őrület”, szóval alakulunk. A Partyfeeling is most-már sokadik fejlesztésű. Túl vagyunk már egy tucat bulin és több száz új Eper dalon. Nekem mindben az a legjobb, hogy közben Te mindvégig ott voltál mint hallgató, akit soha nem láttam, nem tudom ki, mi és egyáltalán tényleg ott van-e a mikrofon másik oldalán. Ott vagy?
Ha igen akkor gyere el ünnepelni velünk szombaton a nyár utolsó bulijára Miskolctapolcára az Eastside Beach-re. Szüli napi hangulattal, krumpli orral és lufi kutyussal! A zenét az Eper DJ-k adják.
Ott leszel?
(http://www.radioeper.hu/index2.php)
 #26657  Szerző: Jani

Szerintem jó kis rádió ez az Eper.Sokat hallgatom neten,és amikor Miskolcon járok,akkor is. :)
 #26652  Szerző: Szepi

Tegnap autókáztam a városban és láttam, hogy teleszórták a várost útszéli reklámtáblákkal. Hasonló módon mint az Expressz de jóval ízlésesebb kivitelben.
Jó ötletnek tartom, mert sok embernek fogalma sincs, hogy létezik egyáltalán az Eper.
Ha alkalmam lesz lefotózok majd egyet.
 #20146  Szerző: Pasa

mg írta:
Pasa írta:Én 20 éve kísérletezek ilyesmivel, de fél wattal nekem mindig csak max. 1 km jött össze. Ja, és 10 emeletes ház tetejéről.
ERP vagy adóteljesítmény?
Adó is meg ERP is, mivelhogy sima dipól volt az adóantenna. Persze volt még rajta 30 méter koax is.
 #20144  Szerző: mg

Pasa írta:Én 20 éve kísérletezek ilyesmivel, de fél wattal nekem mindig csak max. 1 km jött össze. Ja, és 10 emeletes ház tetejéről.
ERP vagy adóteljesítmény?
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 45