RADIOSITE Fórum

• Class FM

#124092  Szerző: markfelt

vundersőn off... én szóltam.
 #124091  Szerző: markfelt

több helyről hallottam, hogy egyes nagyvállalatok vezetői és marketingesei bojkottot terveznek a class fm ellen az elhatárolódó közlemény hiánya miatt.

nem tudom, lesz-e belőle valami, de ha igen, az nem fog használni a rádiós piacnak.
 #124088  Szerző: mlaszlo

Wolfman írta:Teczár Szilárd kapja az idei Buzgómócsing díjat
Teljesen jó, hogy egy politikai párt ilyeneket kommunikál. Drágább lesz a szórakozás? Mégis miért? Üzleti vállalkozásokról beszélünk, olyan hogy ingyen van valami, nincsen. Mindennek ára van. A kieső bevételt más téren (egyéb jegyárak, italok ára, alkalmazottak fizetése) biztos vagyok benne, hogy behozta a szóban forgó szórakozóhely. Most kénytelen lesz valami más lépéssel felvenni a versenyt (árcsökkentés, egyéb kedvezmény), vagyis a végeredmény valószínűleg az lesz, hogy semmivel sem fog többe kerülni egy átmulatott este.
 #124087  Szerző: markfelt

(milyen szép lett a megújult honlapjuk.)
 #124085  Szerző: Attis

Egy utolsó hsz-em lenne még ebben a témában.
Felmerült valahol (bocs, teljesen be van gyulladva a bal szemem /fémforgács került bele egy kis ideig/, ezért nem szeretnék most még egyszer visszalapozni) a jogi útra terelés. :troll: Bírság lenne 1-2 millió, már ha bizonyítható a dolog. Nem pénz. Sőt, a negatív hír is hír, még jó is járnának vele. :sealed:
 #124084  Szerző: markfelt

Attis írta:
ha egy véleményvezér-celeb arra szorul rá, hogy populista, komment-troll szinten okádjon dolgokat a mikrofonba, akkor az szakmailag ismét igencsak aggályos.
Hogy populista-e, azt nem tudom, de nem ez volt az első ilyen kirohanása.
Pedig nagyon szerettem a Danubius Pirítóst és kezdetben a Morning Show-t. Most nagy' ritkán hallgatok bele. Sic transit gloria mundi?
igen, így.
 #124083  Szerző: Attis

ha egy véleményvezér-celeb arra szorul rá, hogy populista, komment-troll szinten okádjon dolgokat a mikrofonba, akkor az szakmailag ismét igencsak aggályos.
Hogy populista-e, azt nem tudom, de nem ez volt az első ilyen kirohanása.
Pedig nagyon szerettem a Danubius Pirítóst és kezdetben a Morning Show-t. Most nagy' ritkán hallgatok bele. Sic transit gloria mundi?
 #124082  Szerző: markfelt

#124081  Szerző: Attis

még annyit tennék hozzá, hogy a homoszexualitás ebbe a problémakörbe történő "belekeverése" szintén értelmetlen bullshit, hiszen itt nyilvánvalóan tök másról van szó. aztán az a faktor is ott van, hogy attól még, hogy az esőerdők irtása ellen küzd valaki, nem lesz fa. a sok kirikát kapó, de az igazságszolgáltatás által elveiben megerősített srác se lett szüfrazsett nő. csak "buzi"... érdekes.
Pont hallgattam az ominózus adást. Azért nem bullshit a homoszexualitás idekeverése, mert ha visszahallgatjátok, Balázsnak tulajdonképpen ez volt az "ütőkártyája". Én legalábbis így értelmeztem. Magyarán Balázs szerint: a srác meleg, ezért az egész egy baromság.
Ami még számomra érdekes, Balázson kívül ott van még 2 ember (+ szerkesztők, műszakik, akik korábban meg is szólaltak adásban), és egyiküknek se jutott eszébe, hogy legalább egyet hümmögjön?
Abszolút nem vagyok prűd, és mint sokan ebben az országban, én is jót röhögök egy jó cigányos vagy b***-s viccen. De itt nem tudtam röhögni. Reflexből leb***-ni, még ha nem is értek vele egyet? Mondjuk, tipikusan magyaros.
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 510