RADIOSITE Fórum

• Politika

#152840  Szerző: Glenn

asr27 írta:Te jóval ostobább, butább, agymosottabb vagy, mint eddig hittem... Ajánlom, keress magadnak egy pszichológust
Fokozd még, te pszichopata, egyre mélyebben vagy a moslékban. Rajtad már senki sem segíthet. :hehe:
asr27 írta:Lényeg, hogy a kedvenc pártod már az utolsókat rúgja, csak idő kérdése és vége ennek a diktatúrának.
Nyugi, nem térnek vissza a tolvaj, hazug, hazaáruló, népnyúzó főnökeid. Marad a kormány két év múlva is. Húzhatsz innen az agyadat átmosó tanítóiddal együtt te is végre. :yes:
 #152835  Szerző: szemilan

Gyerekek, nem egyszer feldobtam értelmes témákat. Alátámasztottam hivatkozásokkal is. Reakció részetekről nulla.

Miért? Mert csak veszekedni és egymást szidni (személyeskedni) tudtok. Érdemben hozzászólni nem.

Szóval hallgassatok zenét:

https://www.youtube.com/watch?v=zFvx9fdROPg
 #152831  Szerző: asr27

Te jóval ostobább, butább, agymosottabb vagy, mint eddig hittem.
Hála az alábbi és a Kossuth rádiós topikban írt mondataidnak, most már ezt is tudjuk.
Ajánlom, keress magadnak egy pszichológust, talán ő még tud rajtad segíteni, bár nem vagyok benne biztos. :)

Lényeg, hogy a kedvenc pártod már az utolsókat rúgja, csak idő kérdése és vége ennek a diktatúrának.
 #152830  Szerző: Glenn

asr27 írta:
Pasa írta:Te? Hiszen ez neked nem jó, mert akkor leül ez a fórum (mivel már régóta csak a politika tartja el).
és ez is kinek köszönhető? a drágalátos kormányodnak, akinek úgy nyalsz mint, ha muszáj lenne.
Szétvertek a rádiós piacot, azért nem pörög a fórum, baszod. Vedd már észre magadat, ember!
A te szutyok kormányod miatt lett ez a topik. Igaz, te akkor még kaviccsal sem dobáltad a csattogós lepkédet. Most is miattatok van, mert ha nem köpködnél a hozzád hasonlóakkal együtt itt, akkor nem lenne téma. Sajnos csak az agyad van átmosva, a szád mocskos maradt, mert az idehányásaid után sem vagy képes kiöblíteni...
 #152827  Szerző: szemilan

admin írta:A létszámokkal játszadozás minden oldalon szánalmas, óvodás dolog. Mondjuk a tömegbecslés nehéz műfaj. A drónok korában persze már közelebb lehetnénk egy minden fél által elfogadható, objektív igazsághoz ilyen esetekben.
Hát csak azokra most szó szerint vadásznak, pedig legtöbbjük egyszerű RC repülő kamerával felszerelve. Utóbbi napokban kettőt is levadászott a rendőrség.

https://youtu.be/_h93Dxl4JtY
https://youtu.be/3wBJQxyStG0
 #152821  Szerző: markfelt

A létszámokkal játszadozás minden oldalon szánalmas, óvodás dolog. Mondjuk a tömegbecslés nehéz műfaj. A drónok korában persze már közelebb lehetnénk egy minden fél által elfogadható, objektív igazsághoz ilyen esetekben.
 #152820  Szerző: asr27

A "köztévé" híradójában, megint a valóságtól legtávolabbi mondat hangzott el:
Köztévé szerint: Orbán beszéde alatt egy maroknyi tömeg fütyült, kiabált. Ezt a néhány embert Gyurcsány és Brüsszel pénzeli.....
Ebből persze semmi sem igaz: közel annyian voltak az ellentüntetők, mint azok, akik orbánt hallgatták, és tapsolták!
Én nem voltam kint, de két közeli ismerősöm ott volt és ők mondták, hogy sokan voltak az ellentüntetők.

Nem tudom mi lesz a vége, de szerintem ezt az élősködő bandát, csak erőszakkal lehet eltüntetni a hatalom éléről.
 #152819  Szerző: szemilan

Pedagógus tüntetés....Sztrájktörvény....azért ez gyönyörű....
Ugyancsak 2010. december 31-től hatályos a Sztrájktv. - lényeges érdemi változást jelentő – 4. § (2) és (3) bekezdése, melyek értelmében a lakosságot alapvetően érintő tevékenységet végző munkáltatónál csak úgy gyakorolható a sztrájk, hogy az a még elégséges szolgáltatás teljesítését ne gátolja. E kérdésben – a korábbi szabályozással ellentétben - törvényi szabályozás, illetve a felek megállapodása hiányában a közigazgatási és munkaügyi bíróságnak kell döntenie. Erre az eljárásra, valamint a sztrájk jogszerűségének, illetve jogellenességének megállapítására vonatkozó módosított szabályok [Sztrájktv. 4. § (4) bekezdés, 5. § (2) bekezdés] 2012. július 1-től hatályosak.

Forrás: http://www.lb.hu/hu/kollvel/12013iv8-km ... erdeseirol
Magyarul a sztrájkhoz elégséges szolgáltatásnyújtás kell. Na de az oktatás szolgáltatásnak minősül? Illetve, érinti-e alapvetően az oktatás a lakosságot?
Ha érvényes ez a törvény az oktatásra, mégis mi minősül elégséges szolgáltatásnak? Rövidített órák? Kinyit az iskola tanárok nélkül és a tantermek nyitva állnak, a tanulás lehetősége biztosított?

Továbbá a tantervekbe, éves munkatervekbe nincs belekalkulálva a sztrájk. Az óraszámokon változtatni nem lehet, azok fixek, eltérni nem lehet. Vagyis, ha elmaradnak tanórák, azokat pótolni kell.

Kíváncsian várom a fejleményeket. Egy biztos, az érintett személyek nem fognak bocsánatot kérni. A rendszer se nagyon fog megváltozni a jelenlegi állás szerint.
Tehát a kérdés csak az, hogy milyen formában fog megvalósulni a sztrájk, amennyiben nem csorbítják a munkavállalók alkotmányos jogait, azaz a sztrájkjogokat.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 517