ravasz írta:Ott a Rágó1VidámSrác írta:capital fm budapestArra aztán várhatunk.Én egy NRJ-vel is beérném.
ravasz írta:Ott a Rágó1VidámSrác írta:capital fm budapestArra aztán várhatunk.Én egy NRJ-vel is beérném.
VidámSrác írta:capital fm budapestArra aztán várhatunk.
tomee írta:- Kb. egy hónapja jött ki a TNS Media Intelligence felmérése, ami alapján 3. helyen hozta bevételi szempontból a Roxyt a fővárosban, mivel sikeresen tudott növekedni a frekvencia botrány miatt, tehát abszolút nem racionális, hogy ennek ellenére hallgatottsági szempontból hatalmasat bukott volna, mert a hirdetők részben ezek az adatok alapján hirdetnek XY rádiónál.azért óvatosan kell fogadni a tns mérés eredményét, mert ők úgy számolják ki a reklámköltést, hogy az adott rádióban megmérik a reklámblokkok hosszát, majd a végeredményt megszorozzák a másodpercárral és meg is van a bevétel. azért ennyire nem egyszerű ez a valóságban.
ravasz írta:Inkább a Rise-ra vezethető vissza szerintem a visszaesés, ott sokkal jobb a programming, karakteresebb az arculat és a zene is. Úgy érzem, hogy a Roxy lejárt lemez a jelen formájában, ráférne egy igazi megújulás. Persze nem olayn, ahol az a koncepció, hogy "próbáljuk megint megcsinálni, amit McFly 2000 körül" aztán majd lesz ami lesz.maximálisan egyetértek, szerintem is hiányzik a chr formátum (nemcsak a fővárosban, hanem az egész országban) capital fm budapest
Szerintem a dance/house elég rétegstílus, ebből 2 rádió túl sok egy ekkora piacon. A mainstreamre kéne ráállni, ahogy mondtam, pop, rnb, popdance, popdance. Hiányzik egy igazi CHR rádió! A Rádió1 átalakulásával niche keletkezhet a pesti rádiós piacon.