RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#4717  Szerző: mlaszlo

Digitális lesz az RTL Klub

"A TV2, amelynek szintén tegnapig kellett döntenie a csatlakozásról, egyelőre annyit közölt, hogy a határidőn belül nyilatkozott arról, szándékában áll a műsorát elérhetővé tenni a digitális földfelszíni platformon, ám az idő rövidsége miatt az üzleti feltételeket nem sikerült megtárgyalni, így az, hogy valóban felkerül-e majd a TV2 adása a multiplexre, még nem tisztázott – mondta el a Világgazdaságnak Fekete Attila, a TV2 digitális média igazgatója."
 #4716  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Na, ezt az XXL -t fogom nézni. Eggyik ismerősömet behívták tapsolni. :)
Egyszer én is voltam a szüleimmel a szerencsekeréken közönségnek, amikor még az MTV-n volt. Nagyon lelkesen tapsoltam és kb. 3 másodpercre látszottunk is a tv-ben :D
 #4715  Szerző: Zoshi

Na, ezt az XXL -t fogom nézni. Eggyik ismerősömet behívták tapsolni. :)
 #4713  Szerző: LuciFerko

front van vagy mi?
 #4689  Szerző: rsite1

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ez vicc, ugye? Te tényleg súlyos beteg vagy. Fordulj orvoshoz.
 #4688  Szerző: tomee87

MikySoft írta:
Piros. Mi, hö! Piros? Mocskos kommunista. Nem, a piros egy szín. Nem szín, hanem MSZP, te agymosott.
Ki az agymosott? Te vagy az! Ja, te kommunista vagy. Te meg Orbán.

Ennyi a szint itt. Hülye fogyatékosok.

Téeszelnök! Ne reagálj Jeek írására, felesleges. A végére az jön ki, hogy agymosott vagy. Itt mindenki agymosott.
hűha, csak nem a te agyad is kimosták már, ezt nem hittem volna :?
 #4687  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Elnézést, nem akarok belefolyni a vitába, de ezt most nem értem. A külföldi tulajdonú csatornák ellen vagy mégis ha egy multi (pl. Eurosport) indít egy csatornát és azt xy szolgáltató nem veszi fel a kínálatba, akkor mindennek elmondod? Most utáljuk a multit, de ha a csatornája nincs a kínálatban, akkor micsoda szemét a szolgáltató? :?
Ha az adott szolgáltató is egy multi, akkor oly mind1 már.... Egyébként pont a külföldi tulajdonú kábelszolgáltatók nem adnak lehetőséget a magyar csatornáknak, mert a saját tulajdonú (szintén külföldi multi) csatorna élvez előnyt. Hasonló eset történt is City7 - FixTV (annyi különbséggel, h a City7 nem UPC tulajon, de külföldi)
 #4680  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Sajnos már itt tart a magyar televíziózás, hogy lassan a Budapest TV lesz az egyetlen magyar tulajdonú tv csatorna. :? De nem baj, csak így tovább, dicsérjük, nézzük, védjük meg a külföldi multik kezében lévő tv-ket többek közt a TV2-t, aki még ráadásul a kormánypárt színeit is felveszi, mert multikból sosem elég. TV-k között se mondhassuk el, hogy ez legalább a MIÉNK.
Elnézést, nem akarok belefolyni a vitába, de ezt most nem értem. A külföldi tulajdonú csatornák ellen vagy mégis ha egy multi (pl. Eurosport) indít egy csatornát és azt xy szolgáltató nem veszi fel a kínálatba, akkor mindennek elmondod? Most utáljuk a multit, de ha a csatornája nincs a kínálatban, akkor micsoda szemét a szolgáltató? :?
 #4675  Szerző: rsite1

Édes Istenem...

Siralomvölgy ez a topic, komolyan.

Piros. Mi, hö! Piros? Mocskos kommunista. Nem, a piros egy szín. Nem szín, hanem MSZP, te agymosott.
Ki az agymosott? Te vagy az! Ja, te kommunista vagy. Te meg Orbán.

Ennyi a szint itt. Hülye fogyatékosok.

Téeszelnök! Ne reagálj Jeek írására, felesleges. A végére az jön ki, hogy agymosott vagy. Itt mindenki agymosott.
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 203