téeszelnök írta:Sajnos már itt tart a magyar televíziózás, hogy lassan a Budapest TV lesz az egyetlen magyar tulajdonú tv csatorna.jeek írta:kívánom öljön meg minél több MAGYAR tulajdonú TV csatornátBpTV?

téeszelnök írta:Sajnos már itt tart a magyar televíziózás, hogy lassan a Budapest TV lesz az egyetlen magyar tulajdonú tv csatorna.jeek írta:kívánom öljön meg minél több MAGYAR tulajdonú TV csatornátBpTV?
djlacee írta:RTL KLUB logója is évekig volt piros. Ennyi erővel az m2 meg VIASAT3 logója narancssárga, ez mit sugall?Lokálpatrióta barátunk elnézést kérek Tőled! Isten áldja meg a TV2-t a NÉMET tulajdonú PROSiebenSat.1 csoporttal együtt, kívánom öljön meg minél több MAGYAR tulajdonú TV csatornát, mert a TV2 a szent és a lokális, magyar.
jeek írta:a te agyad van kimosva, nem tudom, hogy lehet úgy élni, hogy mindenbe, ami körülvesz bennünket, azt a kurva politikát kell belelátni. ez az agymosottság meg a betegség. rendesen fertőz ezen a fórumon.téeszelnök írta: bazdmeg. a piros az egy szín, nem egy párt, te meg hülye vagy.Egy szín lenne, ha a csatorna nem sugalná bennem azt, amit sugal. De így nem tudom elfogadni azt, hogy a piros csak egy szín, mert ebben az esetben nem csak egy szín. Mert a TV2 nem véletlen piros, de te ezt nem látod át, sajnállak. Látom kimosta az agyad a TV2, de lehet nem csak az, hanem a pirosak is...
Ezen nincs mit vitatkozni, ez az igazság.
jeek írta:Vááááátéeszelnök írta: bazdmeg. a piros az egy szín, nem egy párt, te meg hülye vagy.Egy szín lenne, ha a csatorna nem sugalná bennem azt, amit sugal. De így nem tudom elfogadni azt, hogy a piros csak egy szín, mert ebben az esetben nem csak egy szín. Mert a TV2 nem véletlen piros, de te ezt nem látod át, sajnállak. Látom kimosta az agyad a TV2, de lehet nem csak az, hanem a pirosak is...
Ezen nincs mit vitatkozni, ez az igazság.