RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#35822  Szerző: orrhang

A poénokat tudjuk! :D
Nagyon magadra veszed ezt az egészet, nem kéne! Nem tünt poénosnak, én pl. nem tartom magam olyan fránya öregnek 27 évesen. Lehet ,hogy poénnak tünt, de nem annak jött át. 4-en hallgattuk, mind a 4-en szakmabeliek és mind a 4-en fogtuk a fejünket.
Van , akinek tetszik és van akinek nem, maradjunk ennyiben! Szerintem felesleges tovább vitázni ezen!
Ennek ellenére sok sikert kívánok neki is és a Roxy-nak is,megérdemelné a rádió, hogy újra a régi legyen!
 #35821  Szerző: Zizi

Ez már annyira szánalmas és vicces, hogy el sem hiszem, hogy bele vagyok keveredve :D .
Tényleg egy rossz kiejtésből jött az egész, aztán most már mindennel próbálkoztok, amivel csak lehet. Ahol csak fogást lehet rajta találni, azt mind kihasználjátok. Nem unatkoztok egy kicsit ? :D
Ne legyetek már begyöpösödve agyilag, hát nem tudjátok értékelni a poénokat? :P Nem hiszem, hogy délelőtt 11-kor, vagy akármikor bárki olyan hallgatná a Roxyt, akinek ez nem poénként jött le. Fiatalok hallgatják, ők általában nem szoktak ezen fennakadni, és nem a Robi az egyetlen ilyen idiotizmus a rádión belül.
 #35820  Szerző: Cicoo

Szerintem most csináltunk óriási reklámot a Roxy-nak :D
 #35816  Szerző: orrhang

Elfelejtettem:
Van ebben az országban még nagyon sok egyéniség, aki sokmindent elért az életben, de attól, hogy beülteted egy mikrofon elé még nem lesz jó a rádióban!!!

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.
 #35814  Szerző: orrhang

Szerintem izléstelen volt és nem 11 órára való és ne gyertek most azzal, hogy de a Bumeráng csinált durvábbat is.
Másik pedig, hogy akármit csinálsz egy rádióban, ami nem odavaló, azt nem reklámozod utána (értsd: késel 10 percet, 15-öt, akkor nem kezded el magyarázni, hogy nem volt parkolóhely... hanem igyekszel rendbetenni az adásod, hogy aki esetleg lemaradt az elejéről és most kapcsolódik be az ne vegye észre)
(csak megjegyzem, hogy ha pedig olyan oka van, ami ismétlődhet és nem kiküszöbölhető, akkor pedig fel lehet mondani 4,5,6 beköszönést, amit a hírszerkesztő, stb... bekever és a hallgató máris nem tudja meg,hogy nem vagy ott. Nálam a második késésnél nem volt 3. lehetőség).
Én kb. akkor kezdtem el hallgatni a Roxy-t, amikor WB felhívott,hogy találkozzunk. A zenéje megtetszett ezért néha neten keresztül + amikor BP-en vagyok hallgatom. Ha aszná a csőröm valaki, akkor nem gondolod kedves Zizi, hogy az egész rádiót "támadnám"?

Emellett pedig van normális "polgári" állásom, amiből elég jól megélek, a rádió csak hobbi számomra- mert akárhogyis csinálod nem nagyon lehet belőle megélni és hosszú távon tervezni -, az pedig , hogy mért nem jött össze a megegyezés legyen az én titkom.
 #35813  Szerző: orrhang

Hát nem gondoltam, hogy egy "robigyerekenemidevaló" üzenetből ekkora dolog lesz, de legalább látni, hogy van élet a fórumon!
:)
Gobbival teljesen egyetértek! Kb. minden második héten megfordul a fejemben, hogy töröljem a nickemet, ugyanazért, amiért neked! És aki vitatkozni akar veled még csak nem is támasztja alá érvekkel a mondanivalóját, csak "szerintemekkel" de ezt már talán kifejtettem máskor is.
mert ha jól tudom ő be szokta mondani a rádiós email címét, de akár fel is lehet hívni... és el lehet neki mondani...
igen. De ez egyikünknek sem feladata. Ez a fórum arra van, hogy megvitassuk az egymásnak ellentmondó vagy egyetértő véleményeket. Nem ismerjük az adott személyt, ő sem minket és így csak a munkája alapján lehet megítélni, vagyis az alapján, amit hallasz belőle. Nem kételkedem benne, hogy ő nagyon jó ember, biztosan így van és sokan is szeretik! De képzeld el, hogy kapsz egy levelet, ugyanilyen stílusú kritizálással, mint ami itt megy. Hát én konkrétan elküldeném az anyjába az írót. De ez - szvsz- nem az én feladatom, hanem a rádiót vezető személyé:programigazgató!
és hát itt a vége... ezért nem vállalják magukat, csak kevesen
Én pl. vállalom magam. Nem fogok magyarázkodni a nem szakmabelieknek, hogy mit miért, de névvel teszem azt ,amit.

Az angol szövegre, beszédre azt mondanám, hogy megesik, hogy nem jól ejti valaki, még azzal is aki profi. Vannak olyan nevek is, amin gondolkodni kell , hogyan ejted. Ez nem gond - nálam. Átlagban legyen jó, aztán annyi.
Ami nálam kicsapta a biztosítékot és akkor ha már fórumon vagyunk és az érintettek is itt vannak, lehet, meg lehet tudni miért (nem számonkéréssel):
- késés, rendszeresen
- múlt pénteken utaztam Prágába pesten keresztül és valamikor 11 óra környékén volt arról szó, hogy nem tolja le a gatyáját, vagy már felhúzta és a lányok már nem mehetnek. Valami ilyesmi nem tudom már pontosan.
 #35812  Szerző: orrhang

Barátról/nak is mondunk rossz kritikát, csak az a baj, hogy róla nem tudnék rosszat mondani, mert elérte az életben, amit elért. És ne az első adását fikázd... Kíváncsi lennék, Neked hogy ment volna elsőre.
A privát üzenetre pedig annyit mondanék, ha ez b*ssza a csőröd, hát az nem a Robi hibája. Ezek szerint győzött a jobb, de ezt nem kellene megbosszu
Ezt nekem írtad? Mert ha igen én ismétlem, nekem nem b@ssza a csőröm semmi, én leírtam, hogy mi nem tetszik benne. De egész más barátot védeni úgy, hogy nem szakmai szemmel nézed, meg leírni néhány szakmai hibát!
 #35801  Szerző: Vendég

Most tényleg a Bijonszom miatt akadtatok így ki? :D
 #35800  Szerző: Zizi

Gobbi!

Bírtam a hozzászólásodat !
 #35799  Szerző: Zizi

Kedves Cicoo Micó :D !
Ne vegyél már magadra minden részletet légyszi. A privát üzenet nem tőled jött- Majd magára ismer, aki írta.
De nem értem, az mire jó, hogy kiforgatod minden szavamat :D .
Ha boldoggá tesz, akkor csapasd a rossz kritikát meg a fikázást ezerrel, és kívánom, hogy legyen helyed vmi rádióban, hogy hamarosan Téged is hallhassunk.
És figyelj a kiejtésre, nehogy hasonló helyzetbe kerülj :D !

Na további jó fórumozást!
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 333