RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#27587  Szerző: MrG

Pasa írta:Szerintem ez a Ma Reggel egy elkapkodott Napkelte-pótló. Csúnya unalmas díszlet túl nagy háttérfénnyel, se időjárás, se sport, se kereszttűz, se programajánló, se Betlen János, se 5:50-es műsorkezdés. Persze két nap alatt nem is lehet egy mindennap jelentkező műsort igényesen megtervezni. Most kaszálhat a Mokka!
A Ma reggel megörökölte a Nap-kelte nézettségét
http://nol.hu/belfold/20090930-a_koztev ... p-keltebol
 #27586  Szerző: Pasa

Szerintem ez a Ma Reggel egy elkapkodott Napkelte-pótló. Csúnya unalmas díszlet túl nagy háttérfénnyel, se időjárás, se sport, se kereszttűz, se programajánló, se Betlen János, se 5:50-es műsorkezdés. Persze két nap alatt nem is lehet egy mindennap jelentkező műsort igényesen megtervezni. Most kaszálhat a Mokka!
 #27495  Szerző: rsite1

nekem tetszik a design, meg a díszlet. a nap-kelténél nagyságrendekkel jobb.
 #27476  Szerző: LuciFerko

ja meg a ma reggel logonak is csak a széle látszik :D
 #27475  Szerző: LuciFerko

Hát lehetne igényeseb az egész :D Amúgy érdekes: a kábeltévén az M2-n 4:3-ba megy de hiányzik a logo.
 #27424  Szerző: mgabor

Szabi írta:Arra vagyok kíváncsi, hogy az M2-n a műsoridő jelentős részén "élősködő" Nap-nyugta helyett mi lesz. Gondolom zene.
azt felettébb díjaznám.

2002 előttről nem nagyon hiszem, hogy vissza tudnának hozni bármit is. én arra tippelek, hogy az Estével lesz valamiféle szimbiózisban. de holnap reggel kiderül
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 235