RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#40932  Szerző: SzD

Miért van olyan érzésem, hogy ez a két üzenet egy IP címről jött, és valami személyes indíttatás van benne? :sealed: Több néven hatásosabb a mondanivaló? Szerintem nem. Soha nem értettem az ilyeneket... (Ha tévedtem, akkor kövezzetek meg!)
 #40931  Szerző: Bongyolka

Ki az a Somogyi? Mi az hogy élvezet halgatni? Szerintem egy nagy nulla :sick: . A tv2-nél se ért semmit és a juventus rádióánál se ér semmit. Nyugodtan el lehetne küldeni mert senkinek sem hiányozna.
 #40930  Szerző: moha

Hát kedves "ravasz". Az előző hozzászólásodra nem bírom ki hogy ne írjak, mert hogy finom legyek, egy kicsit nevetséges, hogy Somogyi Balogh helyett. :))) Balogh kolléga hangja iritálja a hallószerved? Mit hallgatsz te? Somogyi S betűi elkerülik azt a kifinomultnak nem nevezhető "halló"szervet? Az enyémet olyan szinten sértik, hogy rendesen fáj. Somogyinak annyi köze van a médiához, mint nekem (semmi), szégyen hogy ilyen emberek mikrofon mögé ülhetnek egyáltalán, ja és még rajongói is vannak, hát az az igazán csúcs. Balogh kollégával semm gond, sőt szerintem a jó rádiósok közé tartozik. Ennyi......
 #40918  Szerző: ravasz

Ja és:

2:11 - Agnes - Release Me

:yeah: :yeah: :yeah: :yes:
 #40917  Szerző: ravasz

Egyébként nem cserélhetne helyet Somogyi Zoltán és Balogh Tamás?
Az a különbség kettőjük között, hogy míg Zolit élvezet hallgatni, addig Balogh kolléga hangja és affektálása irritálja az ember hallószervét. Vagy csak az enyémet?

Elnézést, kicsúszott... :S
 #40857  Szerző: ravasz

Rihanna - Please Don't Stop The Music
A végén vártam a Rádió1 szignált, de Galamb hangja jött. :D

olvaso1: én nem bánnám végülis ;)
 #40779  Szerző: szemilan

Nyugalom!! Biztosan nem fog átmenni Rádió 1-be!
 #40761  Szerző: ravasz

Mondjuk sztem ilyen magasságokba/mélységekbe már nem fog lemenni a Juventus. Bár a közelmúltban hallottam Lady Gagát is rajta. :D
 #40760  Szerző: djlacee

Cicoo írta:Kinek? :shock:
pl nekem :csukottszem:
 #40758  Szerző: Cicoo

ravasz írta:Már csak Pitbull, Flo Rida és tsai hiányoznak. :D
Kinek? :shock:
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202