Pasa írta:centerweb írta:a napkelte, borzalmas volt már de nagyon mindenféle szempontból.
Nem értünk egyet. A Napkelte sok esetben jobb volt, mint a Mokka, és hát nézettségben sem volt az utolsó helyen...
De miben? Bevallom, nem voltam törzsnézőjük és így mondok róla véleményt, de akárhányszor rákapcsoltam, mindig hörgő, morgó, nagy tokájú és habzó szájú idős urak beszélgettek mszp-s, szdsz-es vagy mdf-es politikusokkal, 90-es évek elejét idéző technikával felszerelt stúdióban. Nem tudom, milyen témák voltak még benne? Biztos volt a politikán kívül is más, de olyanbe nem volt szerencsém belebotlani egyszer sem. Az RTL Reggeli túlságosan bulváros. A mokka az jó indulattal elmegy, de néha faszságokat beszélnek kicsit elfogultan, meg Demcsák néha nagyon irritáló tud lenni. Na majd meglátjuk mit alkot az MTV, hátha valami jó lesz.
Szóval valami kis könnyed műsor, lehetőleg érdekes, és értelmes témákkal.
Igenigen. Politika meg aktualítások is lehet benne, nem azzal van a baj, de mindenből csak mértékkel. Egy pár tudományos, technikai téma is lehetne a Ma Reggelben színes dolog ként, vagy valami.