RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#27403  Szerző: mlaszlo

Ez így most elég furcsa, hogy szombaton főműsoridőben a luxor és a lottósorsolás megy 1 órán keresztül az m1-en. Nem tudom miért nem volt jó a korábbi rend, hogy híradó előtt luxor, híradó után pedig a lottósorsolás, szerintem fölösleges volt az eddigi kb. 25-30 perces műsort 1 órásra széthúzni, ráadásul főműsoridőben.
 #27401  Szerző: Pasa

Szabi írta:Már promózzák, a design nem gáz, újat csináltak.
Hol?
 #27398  Szerző: MrG

Már promózzák, a design nem gáz, újat csináltak.
Hogy Mauro örüljön: 16:9 lesz :D
 #27392  Szerző: Pasa

Hát azért Apáthy-Tóth Katát és Betlen Jánost nem nevezném hörgő, morgó, nagy tokájú és habzó szájú idős uraknak, de tény, hogy Verebes és Lakat T. már olyasmi... :shock:
Amúgy szombaton és vasárnap a Napkeltében sosincs politika, ráadásul akkor az az egyetlen reggeli műsor. Hétköznap más a helyzet, de akkor is vannak egyéb témák, tudomány, egészség, sport és nem politikai aktualitások. Tény, hogy kissé elavult a látványvilág és nem is pörgős műsor, de ez nem is a fiataloknak készül (elsősorban). Összegezve: vannak hibái, de azért nézhető, és legalább ennyi baja van akármelyik másik reggeli műsornak is, csak más jellegűek.
 #27369  Szerző: centerweb

SzD írta:
centerweb írta:
Szóval valami kis könnyed műsor, lehetőleg érdekes, és értelmes témákkal.
Igenigen. Politika meg aktualítások is lehet benne, nem azzal van a baj, de mindenből csak mértékkel. Egy pár tudományos, technikai téma is lehetne a Ma Reggelben színes dolog ként, vagy valami.
Meg hát az sem mindegy, hogy kik, és milyen módon tálalják ezt. Mert valahogy, az általad is említett "hörgő, morgó, nagy tokájú és habzó szájú idős urak" jelenség nem épp megnyerő. Persze tisztelet nekik, mert a tudásuk elég nagy...nyilván ezért is ilyen emberek vezetik az effajta műsorokat.
A tudásukat én sem kérdőjelezem meg, de az elvakultság elnyomta.
 #27365  Szerző: SzD

centerweb írta:
Igenigen. Politika meg aktualítások is lehet benne, nem azzal van a baj, de mindenből csak mértékkel. Egy pár tudományos, technikai téma is lehetne a Ma Reggelben színes dolog ként, vagy valami.
Meg hát az sem mindegy, hogy kik, és milyen módon tálalják ezt. Mert valahogy, az általad is említett "hörgő, morgó, nagy tokájú és habzó szájú idős urak" jelenség nem épp megnyerő. Persze tisztelet nekik, mert a tudásuk elég nagy...nyilván ezért is ilyen emberek vezetik az effajta műsorokat.
 #27364  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Reggelente nem ártana egy IGÉNYES műsor valamelyik TV-ben. Ami nem politikáról szól, ugyanakkor nem is kiszeltünde-vel akarják eladni. Szóval valami kis könnyed műsor, lehetőleg érdekes, és értelmes témákkal. Meg mondjuk zenével. De erre semmi esély. Mert vagy közélet, vagy média mocsok. Más nem kell a népnek (szerintük).
Mondjuk engem jelen pillanatban pont nem érint, a suli miatt...de biztos vannak mások is, akik nem kíváncsiak a celebekre, meg reggelente nem akarnak közéleti műsorokat nézni. Amire persze szükség van, csak nem mindegy mikor.
Amelyik csatornákon pedig nem ez megy reggelente...na inkább hagyjuk is.

Ha majd egyszer programigazgató leszek... :lol: :lol: :lol:
A Duna TV-nek volt egy hasonló reggeli műsora, mint amilyet leírtál, egy kis politika, egy kis aktualitás és érdekes témák, zene mondjuk nem nagyon volt, ugyanakkor nézettsége se nagyon. Reggelente többnyire az idősebb korosztályból tv-znek, ők pedig a Nap-kelte típusú műsorokat kedvelik többnyire. A két kereskedelmi pedig olyan műsort ad, amire igény van, az RTL-s Reggeli sem volt mindig ennyire kihegyezve a celebekre, volt a Delelő is, amely szintén érdekes témákkal foglalkozott, viszont a nézettsége nagyon alacsony volt, emiatt is váltottak többször.
 #27363  Szerző: centerweb

Pasa írta:
centerweb írta:a napkelte, borzalmas volt már de nagyon mindenféle szempontból.
Nem értünk egyet. A Napkelte sok esetben jobb volt, mint a Mokka, és hát nézettségben sem volt az utolsó helyen...
De miben? Bevallom, nem voltam törzsnézőjük és így mondok róla véleményt, de akárhányszor rákapcsoltam, mindig hörgő, morgó, nagy tokájú és habzó szájú idős urak beszélgettek mszp-s, szdsz-es vagy mdf-es politikusokkal, 90-es évek elejét idéző technikával felszerelt stúdióban. Nem tudom, milyen témák voltak még benne? Biztos volt a politikán kívül is más, de olyanbe nem volt szerencsém belebotlani egyszer sem. Az RTL Reggeli túlságosan bulváros. A mokka az jó indulattal elmegy, de néha faszságokat beszélnek kicsit elfogultan, meg Demcsák néha nagyon irritáló tud lenni. Na majd meglátjuk mit alkot az MTV, hátha valami jó lesz.
 #27359  Szerző: SzD

Reggelente nem ártana egy IGÉNYES műsor valamelyik TV-ben. Ami nem politikáról szól, ugyanakkor nem is kiszeltünde-vel akarják eladni. Szóval valami kis könnyed műsor, lehetőleg érdekes, és értelmes témákkal. Meg mondjuk zenével. De erre semmi esély. Mert vagy közélet, vagy média mocsok. Más nem kell a népnek (szerintük).
Mondjuk engem jelen pillanatban pont nem érint, a suli miatt...de biztos vannak mások is, akik nem kíváncsiak a celebekre, meg reggelente nem akarnak közéleti műsorokat nézni. Amire persze szükség van, csak nem mindegy mikor.
Amelyik csatornákon pedig nem ez megy reggelente...na inkább hagyjuk is.

Ha majd egyszer programigazgató leszek... :lol: :lol: :lol:
 #27358  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
centerweb írta:a napkelte, borzalmas volt már de nagyon mindenféle szempontból.
Nem értünk egyet. A Napkelte sok esetben jobb volt, mint a Mokka, és hát nézettségben sem volt az utolsó helyen...
én is sokat néztem a nyáron. nem csak politika volt meg tényleg egész korrekt volt.
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 235