RADIOSITE Fórum

• Politika

#152597  Szerző: RatFM

djlacee írta:De RatFM, nem értem, most akkor nem háboroghat az ember politikusok balf_szságain?
És ha háborogsz azzal neked vagy másoknak akik ugyanúgy látják érzékelik a dolgokat csak nem szólnak mivel tudják, hogy szélmalomharc mivel lesz jobb ?
Maximum felbaxod az agyad rajta, így megemelve a vérnyomásod.
Végül is lehet pont ez a cél a méltatlankodók kinyírják magukat, így még az a maradék ellenzéki oldal is kimúlik :D
 #152596  Szerző: djlacee

De RatFM, nem értem, most akkor nem háboroghat az ember politikusok balf_szságain?
 #152594  Szerző: Csongii

Sokan nem lusták elmenni szavazni, csak nem látják értelmét, mert nincs vállalható jelölt. Nagy különbség. /Én majd 2 év múlva is előveszem a dobókockát. :lol: /
 #152592  Szerző: asr27

RatFM írta:
asr27 írta:Várható volt :vomit: :vomit:
"És ha itt pattogsz meg hurrogsz azzal változni fog bármi is ?"
Na ugye, én megmondtam ! :lol:

Kép
Te nyugodjál meg, attól, hogy nekem itt osztod a magánvéleményed (hogy nem érdekel téged a politika), én még ugyanúgy figyelemmel fogom kísérni a politikát, és amit úgy gondolok, be is linkelem ide.
Persze nem te vagy egyedül ebben az országban, aki így gondolkozik, vagytok páran, akik persze még szavazni is lusták elmenni...
Egyszer már belinkeltem ezt az írást ide, ajánlom figyelmedbe:
http://nyugatifeny.blog.hu/2015/01/22/f ... olitizalni
 #152591  Szerző: RatFM

asr27 írta:Várható volt :vomit: :vomit:
"És ha itt pattogsz meg hurrogsz azzal változni fog bármi is ?"
Na ugye, én megmondtam ! :lol:

Kép
 #152582  Szerző: asr27

Kép
 #152577  Szerző: asr27

RatFM írta: És ha itt pattogsz meg hurrogsz azzal változni fog bármi is ?
Neked egy bajod van: Nem érdekel a politika, és nem bírod elviselni, hogy itt (is) arról van szó.
De, mint már korábban írták: nem kötelező olvasni ezt a topikot, nem kötelező reagálni a bejegyzéseimre. :)
Viszont, én hiszek abban, hogy egyszer vége lesz ebben az országban, ennek a színvonal süllyedésnek, addig pedig hadd pörögjön a topik, ha már a rádiós topikok amúgy sem pörögnek, részben a jelenlegi kormánynak köszönhetően.
 #152576  Szerző: RatFM

asr27 írta:Le lehet hurrogni, be is lehet szólni, viszont, nekem akkor is az marad az álláspontom, hogy ennyire durván, az elmúlt 20-25 évben még egyik kormány sem nyomta.
Hülyének nézik az embereket, közben mindent ellopnak, vagy tönkre tesznek. Amit elsőre nem tudnak, azt egy törvénymódosítással úgyis elérik.
Most például matolcsynak akarják megemelni a fizetését. :x :x
http://mno.hu/gazdasag/a-jegybank-ugyei ... ny-1330965
És ha itt pattogsz meg hurrogsz azzal változni fog bármi is ?
Ebben a meccsben nem, hogy labdába rúgni nem engednek, de a partvonal mögül se kiabálhatsz, maximum a stadionon kívül szajkózhatod a magadét, de az meg a kutyát se érdekli.
Ha nem tetszik csinálj forradalmat, különben itt változás nem lesz !
Más is követi a médiát ha akarja ha nem, mert a csapból is ez folyik, vagy az orrunk alá dörgölik a hasonlók mi te is, nem kell felhánytorgatni ezerszer amit már mindenki úgyis tud !
:unott:

Ez csak ilyen kutya komédia amit csinálsz

Kép
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 517