RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#150380  Szerző: Csongii

Béres Zoli szerintem elég ismert és kedvelt műsorvezető volt. Én mondjuk szívesebben hallgatnám őt a reggeli műsorban pl a Classon. /A juventusos csapat talán elég jó, de ha már szóba került, pont a Hudák Anitával volt közös műsoruk. / Itt találsz egy csomó felvételt: http://zoo.webkontakt.hu/
 #150370  Szerző: Gr3g0ry

IstvánB írta:Béresékre is biztosan emlékeznek páran.
OFF:
Amúgy ők kik? :gülü2:
Annó nálunk a suliban 3 dal volt amit szünetekben lejátszottunk(a neve Béres zoltán - falubeli mulatós illetve két micimackós feldolgozás 2000 elején/közepén),szóval nem tudom hogy egyről beszélünk-e.
ON
 #150369  Szerző: markfelt

IstvánB írta:Béresékre is biztosan emlékeznek páran.
Morning Zoo műsorformat és Béres személyisége a fikakultúra őshazájában. Ma is nyerni lehetne vele, ha nem tízezer kilométerekre lenne az alak.
 #150368  Szerző: IstvánB

Béresékre is biztosan emlékeznek páran.
 #150366  Szerző: gyattis

A műsornév para szerintem is felesleges. Külföldön millió hasonló rádiónév brandelt reggel, délelőtt, délután és hétvége van. Amíg a format szerint dalok mennek, színes hírekkel, közlekedéssel, mini konfokkal, addig teljesen felesleges pl. "Sej Ripityomra" elnevezni bármelyik sávot.

Sok helyi rádió próbálja kreatívan elnevezni a műsorait, pedig minden sávban ugyanazt csinálják: dalok, konfok... dalok, konfok.

Az meg más tészta, hogy a helyi rádiók is egymástól lopják a műsorcímeket, kábé ennyire kreatívak. Mindenhol van egy Cafe, egy Express, vagy egy Kiwi.

Pacsi!
 #150365  Szerző: markfelt

BroCreSt írta:"Délutáni-kora esti drive time showt leszámítva."

Az milyen műsor? :D
Műsorformátum. Sok helyen volt már itthon is, pl. a megbukott Ezeröcsi a Neón, vagy a Jáksó Hot20.
 #150364  Szerző: markfelt

Kimondtad a lényeget, haladni kell a korral.
 #150363  Szerző: Glenn

admin írta:annyira jó lenne már egyszer örökre elfelejteni ezt a műsortípust
Pedig nem fogjuk. Jó 60 évig a legnépszerűbb műsortípus volt, és bár az "internetnemzedék" (40 alattiak) utálják, mert sosem voltak rászorulva, az idősebbeknek még ma is kell. Sőt, szerintem valamilyen formában mindig is létezni fog.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 260