RADIOSITE Fórum

• Parti Rádió - Abádszalók (89.2), Tiszafüred (88.7)

#35131  Szerző: Jani

A Parti már egy hosszú ideje monoban szólt,meg brummosan.Azaz olyan Klubos filingje volt. A minőségben nem lesz változás.A hálozatban szólásukra meg csak annyit,"zsák a foltját..." :oops:
 #34926  Szerző: donder

LuciFerko írta:kormányváltás után is ilyen erős marad a klub?
Jó kérdés, de szerintem nem! Ha jól tudom, akkor a Klub Rádió egy MSZP-vel szimpatizáló rádió, de ami azt illeti, a debreceni stúdióban épp hogy az MSZP-t nyaggatják, meg beszélik agyon folyton. Sőt egyszer (nagyon halkan ugyan) a reggeli gyors alatt Pikó András benyögte hogy "Ezek a ku*va szocik..." :)
 #34905  Szerző: LuciFerko

kormányváltás után is ilyen erős marad a klub?
 #34894  Szerző: Szomee

Pihe írta: a végén az összes helyi adót be kebelezik :S
Lehet utópisztikusan hangzik, de az a baj hogy valósággá válhat.
Én azt vettem észre, hogy akinek nincs pénzügyi tartaléka, vagy valamilyen más tevékenysége a rádió mellett, az bizony sz.r helyzetben van, és jönnek a nagyok, és kegyetlenül felvásárolják őket. Szomorú, de hát pénz beszél, kutya ugat...
 #34877  Szerző: Pihe

Énis sajnálom mert szerintem jó rádió volt :(
a végén az összes helyi adót be kebelezik :S
 #34870  Szerző: Vendég

live írta:Egy újabb helyi rádióval kevesebb :(
Nemtom,én úgy vagyok vele,hogy nem kár érte... ez a rádió eléggé alacsony színvonallal ment, talán jobb is hogy nem szenvednek tovább

Pasa: címlap ;)
 #34869  Szerző: Pasa

live írta:Egy újabb helyi rádióval kevesebb :(
Mi lett vele?
 #34844  Szerző: live

Egy újabb helyi rádióval kevesebb :(
 #17466  Szerző: giallarosa

Ma véletlenül hallgattam 15 órától az európai Top 40-et. Nem rossz, csak a zenei információkat hiányoltam belőle. Régebben is voltak már ilyen slágerlistás műsorok vagy ez már a megújulás jele?