RADIOSITE Fórum

• FixHD

#59396  Szerző: Roger

Engem, ahogy legtöbbünket, nem érdekel, hogy "ki pénzeli" ki a vezérigazgató..
 #59395  Szerző: puszilgatógép

Cicoo írta:
Mauro írta: Nem aki ennek ellenére pénzeli TV-t.
Basszus. Az új rádiókat mindig mindenki bevédi az indulás utáni időszakban, hogy azért bénáznak, mert még újak, na akkor a FixHD-t most én védem be így látatlanban, hasonló elven..
Nem azért lett sározva a fix, mert gyerekbetegségei vannak. Hanem azért, mert az "igazgató" élő adásban úgy beszélt az egyik nézővel, mint a kapcaronggyal, ami elfogadhatatlan. Ezt még a nagy tévékben sem teheti meg egy műsorvezető, nemhogy egy ilyen lófax garázstévében, ami aztán tényleg a nézőktől függ.
 #59360  Szerző: Cicoo

Mauro írta: Nem aki ennek ellenére pénzeli TV-t.
Basszus. Az új rádiókat mindig mindenki bevédi az indulás utáni időszakban, hogy azért bénáznak, mert még újak, na akkor a FixHD-t most én védem be így látatlanban, hasonló elven..
 #59355  Szerző: Mauro

Cicoo írta:
Mauro írta:Mondjuk meg nézném ki az a hülye.
Kicsoda? Vendi? Warm Up! (volt régen..)
Nem aki ennek ellenére pénzeli TV-t.
 #59354  Szerző: Cicoo

Mauro írta:Mondjuk meg nézném ki az a hülye.
Kicsoda? Vendi? Warm Up! (volt régen..)
 #59349  Szerző: mimi

csokie írta:Az ilyen béna riporterektől a falra mászok!!!! Vendi meg ügyesen kezelte a dolgokat, és örülök, hogy nem adták fel a tvzést. Kitartást nekik!
A riport végén "A stábunk szépségéről a Fogyasztóközpont gondoskodik" elég rohadék :D
 #59345  Szerző: Mauro

Mondjuk meg nézném ki az a hülye.
 #59248  Szerző: puszilgatógép

Roger írta::roll: hát most kissé csalódtam. Nem gondoltam volna hogy átmegy nagyképűségbe ez az egész. Egy kérdést tettem fel a restartban, majdhogynem leoltott a "kedves" műsorvezető. Pedig csak annyit kérdeztem hogy merre van most a székház....(Ez nem múzeum, úgy se fognak senkit beengedni csak úgy...S:) Meg írtam, hogy nem hallani a telefonálót, hogy ha ő hallotta akkor mi is, meg hogy már megoldották, egy szót nem hallottam a telefonálóból, az egész műsor halkabb volt mint a további műsor, a klippek közül is egyik hangosabb a másiknál...szóval el is ment a kedvem az egész fix-től...Már nem olyan mint volt...
Semmi nem változott, Vendel mindig is sokkal többet képzelt magáról, meg a "tévéjéről" mint amennyi valójában volt mögötte, nem csoda, hogy az értelmes emberek igen hamar leléptek onnan. Most ismét talált magának egy hülyét aki finanszírozza egy ideig a játszadozását.
 #59241  Szerző: Roger

:roll:
 #58799  Szerző: Roger

Szerintem egyelőre sokat ne is várjunk...még úgymond gyerekcipőben van az egész FIXHD...sok mindent kell még összehozniuk. A videón is látni lehet hogy az egész "székház" félkész állapotban van. Szóval türelem, türelem. :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21