RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#151741  Szerző: Kovi02

mihalylovics írta:
Kovi02 írta:
Pasa írta:PS: TREND FM
RT: TREND FM - kultura es gazdasag
Én úgy értelmezem a döntést, hogy gazdasági téma nem sok lehet ezután.
PI változott?
Maradt a B988.
Ahogyan a PTY is Information.
Biztos az? Végre jó lett a rendszerem,és ránéztem a Bp.-i 94,2-re. A PS nem jött le,de a PI igen:

Kép

RDS PI: B488
 #150637  Szerző: mihalylovics

A vétel van ahol jobb, és van ahol gyengébb, de ennek minősége is javulhat, ha a végleges helyen lesz az adónk.
Facebook-oldalukon válaszolták egy hallgatónak, aki a gyenge vételt panaszolta. Vajon hova akarják ezek áttenni az adójukat?
 #150062  Szerző: Kovi02

Pasa írta:
Ivoa írta:a Mária is Culture-t ad Religion helyett
Csak érdekességképpen, van, ahol religion a PTY (pl. 97,5 Dabas).
szabadkán is culture a PTY
 #150060  Szerző: Glenn

Ivoa írta:a Mária is Culture-t ad Religion helyett
Csak érdekességképpen, van, ahol religion a PTY (pl. 97,5 Dabas).
 #150037  Szerző: Ivoa

mihalylovics írta:
Ivoa írta: Tulajdonképpen a PTY érdekes kérdés, mert ugye anno a PTY itt is Pop M volt, aztán lett helyesen beállítva Finance-re. Viszont a MT a kis kirohanása után a Finance-t nem igazán kedvelné.

Szerintem itt jó lehetne a Culture (bár ez annyira tág: a Mária is Culture-t ad Religion helyett, és a Dankó is Culture-t ad Folk M helyett), jó lehetne az Easy M (az esti zenei műsorra vonatkozóan), illetve nem tudom, hogy belefér-e, ott van még a Current Affairs is.
Vagy a Varied. Végülis megy itten minden :) Különben a MT szerintem erre nagyjából ejt, bár ki tudja...
Normál esetben nem akarták volna a GR-t kitúrni, Habony adójának meg választottak volna másik frekvenciát. De ha már így csavarták, eléggé nevetséges ez, hogy a névbe is belekötnek.
Végén még a Finance is zavarná őket. A MT fogadja el: a bíróság nekik adta a frekvenciát 2022/2027-ig, ennyi kompromisszumot köthettek volna. De szerintem ez a legkevesebb, sokan mit nem adtak volna a szerkesztőségben, ha "csak" ennyi kompromisszumot kellett volna kötniük az elmúlt másfél év harcai alatt.

(Mondjuk megértem a GR vezetését is a Trend FM projektnév bedobásával, mert lehetett volna "hivatalosan" a 90,3/94,2-ről a kiutasítás oka az, hogy "nem utal kultúrára a név", ill. "megtévesztő".)
 #150036  Szerző: Ivoa

admin írta:Részletek itt:
http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=99
http://mediatanacs.hu/dokumentum/163979 ... radiok.pdf

Ha már nem használhatja a GR a saját nevét, legalább Trend FM-ként vigyék már fel őket a táblázatba, ha a másikat be tudták vinni.

Sőt, Komló 91,4-nél a Máriát sem húzták ki, de a Katrádiót bevitték.
 #150035  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Magyar zene arány.....................................
Jó-jó. De szerintem lehetne abból is találni olyat, ami nem formátumidegen.
 #150034  Szerző: mihalylovics

Ivoa írta: Tulajdonképpen a PTY érdekes kérdés, mert ugye anno a PTY itt is Pop M volt, aztán lett helyesen beállítva Finance-re. Viszont a MT a kis kirohanása után a Finance-t nem igazán kedvelné.

Szerintem itt jó lehetne a Culture (bár ez annyira tág: a Mária is Culture-t ad Religion helyett, és a Dankó is Culture-t ad Folk M helyett), jó lehetne az Easy M (az esti zenei műsorra vonatkozóan), illetve nem tudom, hogy belefér-e, ott van még a Current Affairs is.
Vagy a Varied. Végülis megy itten minden :) Különben a MT szerintem erre nagyjából ejt, bár ki tudja...
 #150033  Szerző: Ivoa

mihalylovics írta:
Kovi02 írta:
Pasa írta:PS: TREND FM
RT: TREND FM - kultura es gazdasag
Én úgy értelmezem a döntést, hogy gazdasági téma nem sok lehet ezután.
PI változott?
Maradt a B988.
Ahogyan a PTY is Information.
Tulajdonképpen a PTY érdekes kérdés, mert ugye anno a PTY itt is Pop M volt, aztán lett helyesen beállítva Finance-re. Viszont a MT a kis kirohanása után a Finance-t nem igazán kedvelné.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 35