mihalylovics írta:Ivoa írta:
Tulajdonképpen a PTY érdekes kérdés, mert ugye anno a PTY itt is Pop M volt, aztán lett helyesen beállítva Finance-re. Viszont a MT a kis kirohanása után a Finance-t nem igazán kedvelné.
Szerintem itt jó lehetne a Culture (bár ez annyira tág: a Mária is Culture-t ad Religion helyett, és a Dankó is Culture-t ad Folk M helyett), jó lehetne az Easy M (az esti zenei műsorra vonatkozóan), illetve nem tudom, hogy belefér-e, ott van még a Current Affairs is.
Vagy a Varied. Végülis megy itten minden
Különben a MT szerintem erre nagyjából ejt, bár ki tudja...
Normál esetben nem akarták volna a GR-t kitúrni, Habony adójának meg választottak volna másik frekvenciát. De ha már így csavarták, eléggé nevetséges ez, hogy a névbe is belekötnek.
Végén még a Finance is zavarná őket. A MT fogadja el: a bíróság nekik adta a frekvenciát 2022/2027-ig, ennyi kompromisszumot köthettek volna. De szerintem ez a legkevesebb, sokan mit nem adtak volna a szerkesztőségben, ha "csak" ennyi kompromisszumot kellett volna kötniük az elmúlt másfél év harcai alatt.
(Mondjuk megértem a GR vezetését is a Trend FM projektnév bedobásával, mert lehetett volna "hivatalosan" a 90,3/94,2-ről a kiutasítás oka az, hogy "nem utal kultúrára a név", ill. "megtévesztő".)