RADIOSITE Fórum

• SPI (Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Premium, stb.)

#56217  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Nem az ismétléssel van baj,hanem gyengék a filmek.
Akárhányszor rájuk kapcsoltam mindig ásítottam.(ezek a tök unalmas legolcsóbb,ismeretlen hülye családi filmek mennek rajta mindig.Ki nem szarja le most őszintén?!)Ha véletlenül megy rajta valami más műfaj is,az is dög unalmas.

ráadásul azért is vagyok picit ideges,mert a mi kábelszolgáltatónk,lecsérelte a Film+-t erre a bóvliságra!

Lehet minuszozni a Film+-t,de azért ott mindig mennek jó filmek.(akció,horror,vígjáték)ismétlés meg mindenhol van.

Egyébként,A Film+-t még az HBO-nál is többe nézem...
Bocs az offért!
A két új Filmbox csatornán nem is várhatunk mozifilmeket, ezeken televíziós filmek és sorozatok lesznek, az újabb filmek a Filmbox Extra-ra kerülnek.
A Film+ valóban nem rossz, csak 16:9-es képarány és kevesebb reklám kellene, bár utóbbira nincs sok esély.
 #56211  Szerző: nyikolaj

Nem az ismétléssel van baj,hanem gyengék a filmek.
Akárhányszor rájuk kapcsoltam mindig ásítottam.(ezek a tök unalmas legolcsóbb,ismeretlen hülye családi filmek mennek rajta mindig.Ki nem szarja le most őszintén?!)Ha véletlenül megy rajta valami más műfaj is,az is dög unalmas.

ráadásul azért is vagyok picit ideges,mert a mi kábelszolgáltatónk,lecsérelte a Film+-t erre a bóvliságra!

Lehet minuszozni a Film+-t,de azért ott mindig mennek jó filmek.(akció,horror,vígjáték)ismétlés meg mindenhol van.

Egyébként,A Film+-t még az HBO-nál is többe nézem...
Bocs az offért!
 #56206  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Tele vannak ismétléssel.
Minden filmcsatornán sok az ismétlés, nincs annyi új film, hogy minden nap újat mutassanak be, ráadásul ugye itt adott az SPI filmtára.
Amúgy ha a 4 csatornát nézem, akkor az már együtt egy egész elfogadható filmcsatorna csomag.
A Direct-en lévő Filmbox Extra 1 ami nagyon gyenge, azon szinte hónapok óta ugyanaz a néhány film pörög, nem tudom miért ilyen nagy az eltérés a magyar verzió és a Direct-es között.
 #56192  Szerző: nyikolaj

Amúgy nem egy nagy durranás a Filmbox,és a Filmbox Extra!
Én jobbra számítottam.
Xar az egész!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8