RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#65687  Szerző: nords

A HÍRes TV-n most panaszkodott egy úr,hogy megszűnt a sztárfm... Cs.S. annyit közölt - ne legyen depis a hallgató, reménykedjen... Ő is sajnálja. :)
 #65681  Szerző: csokie

lali87 írta:És már megvan az is ki használhatja.....
Erre mondtam. Tényként állítod...
 #65560  Szerző: lali87

csokie írta:Link?????
Mert ne lövöldözz vaktába...
Ez vaktába lövöldözés volt, de ezt le is írtam....
 #65537  Szerző: csokie

Link?????
Mert ne lövöldözz vaktába...
 #65533  Szerző: lali87

Nem véletlenül hirdették meg ezt az "ideiglenes" lehetőséget, szerintem.
És már megvan az is ki használhatja..... :sick: Nagyon nem lepődnék meg ha az MKR megszólalna napokon belül.....véletlenül... ;) ...és rendeletileg az "atyaúristen"(né) meg is hosszabbíthatja szerintem azt a 30 napot. Amíg nem nyer frekit a "favorit"...... (ez természetesen fikció, semmi alapja nincs...de az nmmmhhmnhmm-nél semmi sem lehetetlen ;) ezt szerintem mindenki érzi..... )
 #65522  Szerző: csokie

Arra simán megérte volna, még ha veszteséggel is szálltunk volna ki belőle, - mert az szinte 100% hogy csak veszteség lett volna, még ha kedvezménnyel is adták volna oda a frekvenciát, - hogy egy brand-et bemutathassunk, és ha tetszik a hallgatóknak és a testületnek, lehet, hogy egy későbbi pályáztatás során (talán) elsőbbséget lehetett volna szerezni a nyertesség érdekében. Nem tudom hogy ki mennyire értette meg, de szerintem csak így van ennek értelme ennek az ideiglenes frekvenciának.

Ha meg minden le van zsírozva előre, akkor kár volt ezt ide leírjam...
 #65518  Szerző: djlacee

kinek kellene úgy?
nekem!
 #65510  Szerző: szemilan

admin írta:A Híd Rádió Zrt. 12 éves jogosultsága tegnap lejárt ezen a frekvencián.

A Bridge megszűnése után a Híd Rádió a Juventus-nak bérbeadta a frekvenciát egészen tavalyig, majd az N-Joy vette át, mert a Juventusnak már nem kellett.

Most a jogosultság megszűnt, nem kívánt a tulajdonos (Híd Rádió Zrt.) hosszabbítani.

Az NMHH 30 napos ideiglenes engedélyt tud kiadni erre egyszer egy évben, amíg nem indul el az új rádió, aminek a pályáztatási folyamata még nagyon az elején van (konkrétan ki sem írták a pályázatot). Ha kötnek ilyen megállapodást, ehhez a Híd Rádió Zrt.-nek, az N-Joy Médiának és a Juventusnak már semmi köze nem lesz.

Tehát, ha valakit érdekelné is a frekvencia, maximum 30 napig szólhatna? Az nem üzlet....kinek kellene úgy?
 #65503  Szerző: Zoey

Ok, érthető :boldog:
Nagyon el voltam tévedve ezek szerint... :S
De így, hogy részletesen leírtad, felfogtam :)
Köszi!
 #65501  Szerző: markfelt

A Híd Rádió Zrt. 12 éves jogosultsága tegnap lejárt ezen a frekvencián.

A Bridge megszűnése után a Híd Rádió a Juventus-nak bérbeadta a frekvenciát egészen tavalyig, majd az N-Joy vette át, mert a Juventusnak már nem kellett.

Most a jogosultság megszűnt, nem kívánt a tulajdonos (Híd Rádió Zrt.) hosszabbítani.

Az NMHH 30 napos ideiglenes engedélyt tud kiadni erre egyszer egy évben, amíg nem indul el az új rádió, aminek a pályáztatási folyamata még nagyon az elején van (konkrétan ki sem írták a pályázatot). Ha kötnek ilyen megállapodást, ehhez a Híd Rádió Zrt.-nek, az N-Joy Médiának és a Juventusnak már semmi köze nem lesz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 65