benjamin írta:Promenád írta:Elfelejtettem mondani hogy nyomon kovetes nelkul kerdeztem.benjamin írta:Tobb kerdesem is lenne:Ha nyomon követnéd az eseményeket és vissza lapoznál a fórumban nem kérdeznél feleslegesen.
-Szeged,Szentes sss marad?
-Mi lett Miskolccal?
-Hajdu-Bihar,Eger,Tatabanyaval mi helyzet?
En is nagyon sajnalom hogy megszunt a plusz es nem ertem hogy miert csak ennyien hallgattak.
benjamin írta:Szia!Promenád írta:Elfelejtettem mondani hogy nyomon kovetes nelkul kerdeztem.benjamin írta:Tobb kerdesem is lenne:Ha nyomon követnéd az eseményeket és vissza lapoznál a fórumban nem kérdeznél feleslegesen.
-Mi lett Miskolccal?
En is nagyon sajnalom hogy megszunt a plusz es nem ertem hogy miert csak ennyien hallgattak.
Promenád írta:Elfelejtettem mondani hogy nyomon kovetes nelkul kerdeztem.benjamin írta:Tobb kerdesem is lenne:Ha nyomon követnéd az eseményeket és vissza lapoznál a fórumban nem kérdeznél feleslegesen.
-Mi lett Miskolccal?
benjamin írta:Tobb kerdesem is lenne:Ha nyomon követnéd az eseményeket és vissza lapoznál a fórumban nem kérdeznél feleslegesen.
-Mi lett Miskolccal?