RADIOSITE Fórum

• Radio Deejay 92.9

#130840  Szerző: markfelt

nagyon nevetek :D
vajon mi lehet a sztori?
 #130839  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

sandav2013 írta:http://zoo.webkontakt.hu/radiodeejay/

Itt találhattok Sok Deejay-s cuccot!
Sok felvételt meghallgattam már. A Reggeli torma már végigment nálam. Mostanában a kívánságműsort, és ezen felvételek végén hagyott mixklub-ot hallgatom. Egyetlen kifogásom, hogy sok olyan felvétel van, amiben órás csöndek vannak. Nemigaz, hogy nem lehetett volna ezeket kivágni, ha már megszakadt a stream. Csak minimális vágás van a felvételeken, azaz a hírekkel indul, és a hírek előtti spottal van vége. Azt még elnézem, hogy sok helyen véletlenül a Rádió1 szólal meg erősen torzan, de hogy ezt találtam az egyik felvételben, az már kritikán aluli.
Valaki igazán átnézhetné.
 #122288  Szerző: IstvánB

A szórakozóhelyet reklámozták amin ez a rendezvénysorozat volt.
 #115061  Szerző: powerT

tomee írta: A Hed Kandi-nek azért vannak ilyen kiadványai manapság is, érdemes párba belehallgatni.
Igazad van, hasonlót lehet találni, de (és ez a saját véleményem nyilván) nem olyan, csak hasonló. Meg is nézem, mi a mostani felhozatal. :)
 #115040  Szerző: tomee

powerT írta:
mato21 írta:Köszönöm szépen a segítséget! Esetleg abban tudsz nekem segíteni hogy hol találok ilyen FunkHouse slágereket vagy a régi Deejay zenéket?
Ilyeneket már nem tudsz... nem csinálnak, mert megváltozott a piac. Azokat a régi DEEJAY zenéket meg hát... pl. keresel válogatásokat. Nem volt sok egyébként, viszonylag kevés zenével dolgoztak, ami így utólag visszaemlékezve meglepő. :)) Nem hiszem, hogy 500 számnál többet rotáltak volna átlagosan.
A Hed Kandi-nek azért vannak ilyen kiadványai manapság is, érdemes párba belehallgatni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10