RADIOSITE Fórum

• Csillagpont Rádió - Miskolc - 103.0 MHz

#64907  Szerző: TG

Obladioblada írta:
TG írta:Miújság? Hallgatja valaki?
Nem. Jó lenne egy online lehetőség és egy weboldal. Az állítólagos havi 1 millából telne rá... :mellow:
Így nehezebben ellenőrizhető :shock:
 #64906  Szerző: Obladioblada

TG írta:Miújság? Hallgatja valaki?
Nem. Jó lenne egy online lehetőség és egy weboldal. Az állítólagos havi 1 millából telne rá... :mellow:

Amúgy mire tud egy kisközrádó elkölteni havi 1 milliót? Az Avasnál is sokalltam a sokak által leírt évi 5-öt. Mert ha (spekulálok) mondjuk kifizetnek 5-6 embernek 80 ezret (ha ennél többet, akkor összefosom magam), a villanyszámla, a bérleti díj, a fűtés és a telefon legyen mondjuk 100 ezer, az még mindíg csak maximum 5-600 ezer. A maradékot ki teszi zsebre?
 #64899  Szerző: TG

Miújság? Hallgatja valaki?
 #62144  Szerző: Szd96

A jobb oldal torz, valamikor elég durván recseg :S
 #60600  Szerző: newmjoel

hangya írta:egyébként nem sok ennyi rádió itt miskolcon? szinte divat lett kisköz rádiókat indítani.
elég lenne a szinva,eper,oxigén/már ha lesz ebből valami/.
a csillagpontnak mikor lesz weboldala?
Az Oxigén szerintem már el sem indul.
 #60555  Szerző: Zoey

hangya írta:létezik,olyan,hogy összeférhetelenség? egy műsorvezető nem lehet több helyi médiában(rádióban) műsorvezető?
mert elvileg a rádiók valamilyen színten egymás konkurenciái nem?
Ha fedi egymást a két rádió vételkörzete, a legtöbb esetben döntenie kell a műsorvezetőnek, hogy melyiknél folytatja, de lehet, kisközöknél nem ilyen szigorúak. Hiszen ezeknél a "konkurencia" szó pont emiatt nem is nagyon használatos. Nincsenek benne a hallgatottsági felmérésekben sem, így ha "harcolnak" is egymással, nem kapnak bizonyítékot arra vonatkozóan, melyiket hallgatják többen (max. a netes hallgatottság tekintetében, de az meg főleg kisközöknél a legtöbb esetben nem tükrözi a valós helyzetet).
 #60549  Szerző: nyikolaj

:lol:
 #60547  Szerző: Zsolt

hangya írta:azért ez akkor sem sportszerű és etikus,hogy egy műsorvezető több helyi rádiónál is vezessen műsort!
én személy szerint ezt bűntetném!
Hát ember az ilyen?! :x Én helyből lelőném aki ilyesmit csinál!!!
 #60540  Szerző: Johnny

mimi írta:Ideális esetben közösségi rádiók között nincs ilyen harc, mert különböző szerepeket töltenek be és nem küzdenek egymással a hirdetőkért sem.
Ez azért nem biztos hogy így van, a Crazy eléggé ránk állt pl. a jelenlegi partnereinket megkeresték, beajánlottak. Van is olyan ahol emiatt pénzről csúsztunk le. Jönnek mögöttünk az általunk kitaposott úton. De ha majd nekik kell vágni a dzsungelt jó nagy kakkanatban lesznek :D
 #60527  Szerző: mimi

Ideális esetben közösségi rádiók között nincs ilyen harc, mert különböző szerepeket töltenek be és nem küzdenek egymással a hirdetőkért sem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8