RADIOSITE Fórum

• Informatika

#179630  Szerző: Roger

Köszi! Olvasgattam én is, az jött le, hogy még ha fel is megy egyes funkciók nem működnek.
Megpróbálom az alternatívákat. (Új adásgép aztán korlátozottak az ingyenes lehetőségeink)
 #179629  Szerző: Wolfman

Roger írta: 2018.10.20. 14:13 Hi! Használ valaki RadioDJ-t Ubuntu-n?
Van olyan ingyenes lebonyolító ami fut rajta.
Kezdő ubuntu-s vagyok.
Hali! Én nem használtam, de utánanéztem, és a legtöbb helyen azt írják, hogy nem fut jól Linux alatt.
Hasonlókat itt találhatsz: https://alternativeto.net/software/radi ... form=linux
Ezek közül a Sourcefabric Airtime-ról hallottam már.
 #179627  Szerző: Roger

Hi! Használ valaki RadioDJ-t Ubuntu-n?
Van olyan ingyenes lebonyolító ami fut rajta.
Kezdő ubuntu-s vagyok.
 #179148  Szerző: nyikolaj

Rtl +-ról vettem fel. De mindegy már,, nem baj. Megmarad a pendrive-on és marad a televízíón való nézés :)
 #179147  Szerző: LuciFerko

Amúgy nem kódolt csatornáról vettél fel véletlenül? Mert a kód is "megy vele" és ha lejár a Conax kártya, a felvételt sem tudod lejátszani.
 #179146  Szerző: LuciFerko

Nincs más, mint szerzel egy HDMI bemenetes kártyát és rögzíted a gépen.
 #179140  Szerző: nyikolaj

Igen..Sajnos már én is tudom. Lehetetlen konvertálni pc-re. Szépen kitalálták a rendszert!
 #179138  Szerző: Glenn

Bár én nem veszek fel, de többször belefutottam ebbe a problémába fórumokon. Olyasmiket írnak, hogy a tévék és a legtöbb box valami saját kódolással rögzítenek, így PC-n nem játszhatók le és nem konvertálhatók egyszerűen az adatok. Valami spéci programmal szokták megoldani.
 #179124  Szerző: nyikolaj

Nem tudja konvertálni egy konvertáló program sem. Próbálkoztam rengeteg konv.progival.. de el sem kezdik konvertálni ,vagy pedig errort ír ki.
 #179123  Szerző: noartist

nyikolaj írta: 2018.08.25. 09:12 Sziasztok! Pendrive-ra vettem fel filmet..( Lcd tv usb bemenetébe helyezve)..a problémám az,hogy amikor a számítógépemre másoltam/küldtem az anyagot, nem tudtam lejátszani. Mpeg-2 Ts formátumban van. Elég sok mindennel próbálkoztam, de semmi. Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát?
Konvertálás?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 330