RADIOSITE Fórum

• Metro FM - Debrecen - 104.6 MHz

#95730  Szerző: Andrew5

donder írta:Andrew5!

Most minden személyeskedés nélkül, s mint magánember és nem mint moderátor kérdezem hogy van valami közöd ehhez a "rádióhoz"?
Ne érts félre, csak puszta kíváncsiság...
Ezen a kérdésen jót nevettem. :lol: Mivel nekem ettől sokkal jobban felszerelt rendszerem van adásprocival, rds kóderrel stb stb... így ebből lehet tudni a választ.
nyikolaj írta:Sajnos ez van! Így lett kimérve a freki!
Ez a freki valóban így lett kimérve de hivatalosan majd 1 kw- az engedélyezett teljesítmény, ami helyett perpillanat (gondolom takarékossági okokból" maximum ha 100w ami a végkimenő teljesítmény.
 #95695  Szerző: tams

Igazad van a domborzat sokat számít! kicsit irigykedem és igaz 15 km az meg lehetne simán ha akarnák! :boldog:
 #95694  Szerző: nyikolaj

Már bocs,de én itt Megyaszón(Szerencs-Miskolc környéke) tökéletesen tudom fogni évek óta a ny.házi,és az fm 95-öt a 93,3 mhz-en.Mióta a világ a világ egy db borsodi hirdetést, vagy kereskedelmi reklámot nem hallottam ezekben a rádiókban,ami ugye érthető....Csupán csak ennyi lenne az érvem,hogy a borsodiak is tudják fogni más megyeszékhely rádióit jó minőségben,még sem vagyunk hirdető partnerek.Tudom,hogy sokat számít a földrajz,hogy síkság miatt jobban jön stb...de akkor ez a Metro fm teljesítményre is vonatkozik...Igen is szóljon már el 15 km-re a megyén belül!
 #95687  Szerző: orrhang

És ha vannak egyszerű hétköznapi emberek akik csak szeretnék hallgatni jó minőségben az fm sávon?
Nem feltétlenül kell szerintem egyből a marketinget felhozni.
nem? akkor az egyszerű ember fizesse meg, hogy tudja hallgatni. Egy kereskedelmi rádió nem jótékony intézmény, annak meg kell élnie valamiből. Ez nem marketing
 #95683  Szerző: tams

Még weboldal sincs nem hogy logó :) egyébként a Rádió M-et sikerült szombaton kerékpártúra közben egy kb 15 m-es dombról sztereóban befogni Nokia telefonnal Újfehértó déli részénél :shock:
 #95682  Szerző: djlacee

Ez is olyan noname rádió, mint a Mega Békéscsabán. Apropó, logó van?
 #95680  Szerző: Pihe

tams írta:Nekem csak az lenne a kérdésem van RDS? Illetve ez most közösségi rádió? :S

Nincs RDS.
 #95658  Szerző: nyikolaj

És ha vannak egyszerű hétköznapi emberek akik csak szeretnék hallgatni jó minőségben az fm sávon?
Nem feltétlenül kell szerintem egyből a marketinget felhozni.
(Ugyan erre van példa a szerencsieknek.Nem messze van Miskolc,még is lehetetlen hallgatni ott a RÁDIO M-et.Ott meg a tokaji Szt István kavar!)
 #95657  Szerző: orrhang

Mert sajnos? Ha Debrecenbol nem tud megelni, akkor meg Kababol+Szoboszlobol+Teglasbol sem fog.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16