RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#106574  Szerző: LuciFerko

De lehet ez már változott, de pár éve így volt.
 #106568  Szerző: LuciFerko

gkiskovacs írta:Egyébként a Kék Dunát nem kell félteni, már régóta kész van a terv a frekvesztés esetére. Ez az lesz, hogy Szlovákiában a határ közeli város(ok)ban (pl. Révkomárom) fognak talált frekvenciákat pályázni és onnan fognak határon átnyúló magyar nyelvű műsorszolgáltatást végezni. Nem véletlenül van Révkomáromban irodájuk és oda bejegyzett cégük sem.
Tudtommal a jelenlegi szlovák médiatörvény szerint kizárólag az állami rádió sugározhat idegen nyelven.
 #106565  Szerző: markfelt

PooLee írta:Remélem, ez igaz, mert szimpatikus ötlet! Ráadásul így akkor biztosan nem kellene teletömködni minden órát hazai "zenével".
Csak szlovákkal. :D
 #106564  Szerző: PooLee

Remélem, ez igaz, mert szimpatikus ötlet! Ráadásul így akkor biztosan nem kellene teletömködni minden órát hazai "zenével".
 #106562  Szerző: gkiskovacs

Egyébként a Kék Dunát nem kell félteni, már régóta kész van a terv a frekvesztés esetére. Ez az lesz, hogy Szlovákiában a határ közeli város(ok)ban (pl. Révkomárom) fognak talált frekvenciákat pályázni és onnan fognak határon átnyúló magyar nyelvű műsorszolgáltatást végezni. Nem véletlenül van Révkomáromban irodájuk és oda bejegyzett cégük sem.
 #106399  Szerző: djlacee

Ivoa írta:
Csongii írta:Nagyon klassz a tatabányai stúdió. Ma jártam ott. 8-) :boldog:
Kár, hogy nem lőhet fel a tatabányai éterbe műsort.
Hanem az összes többi adóra
 #106395  Szerző: Ivoa

Csongii írta:Nagyon klassz a tatabányai stúdió. Ma jártam ott. 8-) :boldog:
Kár, hogy nem lőhet fel a tatabányai éterbe műsort.
 #106368  Szerző: Csongii

Nagyon klassz a tatabányai stúdió. Ma jártam ott. 8-) :boldog:
 #105630  Szerző: asimov

Par ev "bejaratas" utan jocskan leegyszerusodnenek a jogi eljarasok, ha lenne idehaza precedensjog. Mar regen be kellett volna vezetni. Utobbi igaz a magancsod intezmenyere is.
Bar lehet, hogy nalunk ez sem mukodne, mert pld. a magyar villamos erosaramu/villamvedelmi/tuzvedelmi szabvanyok "EU komfort"-ositasa lassan tiz eve zajlik.
Attis írta: Jogász ismerőseim kioktattak, hogy ellentétben az USA-val, itthon a hazai jog nem ismeri a precedens ügy fogalmát...
Pedig .... :hit: :hit:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 47