RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#42631  Szerző: lali87

Hát igen de ott Balónak tuti leesett egy sokszámjegyű összeg amiért eladta a TV3-at :-) A veszteséges EstMédia nem biztos, hogy letudja kenyerezni az Emmist :-) Remélem.......
És itt gyorsított eljárásban tárgyalják az ügyet.....ami elvileg egy éven belül jogerős :-) Elvileg egy jogerős pogári peres győzelemmel el lehet indítani egy közigazgatási eljárást amivel seggbe lehet rakni az ORTT-t :-)
Mondjuk most már leszarom a Neo háát nem a legjobb de talán lesz belőle valami a Class egy rakás sz... na jó a Danubius gyenge utánzata...fantáziátlan, erőtlen, nincs a műsoroknak címe :lol: ....túl sok benne a Csisz@r és a kedvencei :-)
 #42615  Szerző: Zeegee22

...és ha már Írisz TV vs. ORTT&RTL Klub...akkor idézek valamit, abból szerintem egyértelművé vállnak a dolgok a Sláger jövőjét illetően...(ez csak az én véleményem)

"Egy dolog biztos: a Legfelsőbb Bíróság (LB) másodfokon helyt adott a Baló György vezette Írisz Televízió Rt. keresetének, és február 23-i dátummal olyan jogerős ítéletet hozott, amely szerint a médiahatóság jogellenesen ítélte oda a frekvenciát másfél évvel ezelőtt az RTL Klub műsorát sugárzó tévétársaságnak. Ezért – azonnali hatállyal – fel kell bontania a vele kötött műsorszolgáltatási szerződést.

Az ügy "gordiuszi csomónak" tűnő problémája, hogy a jogerős ítélet végrehajtására az LB nem kötelezheti a közigazgatási hatóságként eljáró Országos Rádió és Televízió Testületet (ORTT). A médiatestületet az Országgyűlés hozta létre, és – legalábbis formailag – annak is van alárendelve. Az Országgyűlés jogkörét az ORTT-vel kapcsolatban a médiatörvény szabályozza, amely elvileg kizárja a beavatkozás lehetőségét, a testület tagjait nem hívhatja vissza. Legfeljebb a médiatörvény megváltoztatása révén juthat nagyobb jogkörhöz, de ezt csak kétharmados többséggel lehet megvalósítani. Kulcskérdés tehát e szövevényes ügyben, hogy a médiatestület milyen döntést hoz a szóban forgó kereskedelmi televízióval kapcsolatosan."

:gülü:

ezt követően ha így lesz a Slágernél is . . . akkor a már kibeszélt dolgok jönnek, kártérítés/pereskedés jobbra balra
 #42490  Szerző: totya

"lali87" ezek szerint még nem ismered a mai magyar biróságot.Nagy gyanum, hogy junius1-én csak annyi döntés fog születni, hogy elnapolják a nyári szünet utánra.Hajdan az Irisz tv-vel is eljátszadoztak két évig.Mos se várjunk jobbat.
 #42332  Szerző: lali87

Hát igen majd az elmaradt haszon miatt perelhetik az ORTT-t és nem a felelősök fognak fizetni hanem majd mi :-) Pedig Szalai Annamária milyen jót masztizott arra milyen frankón eladta a koncessziókat.... :boldog:
Aztán a Slágernek is tuti járna valamilyen kártérítés az egy év hallgatás miatt.... Az Adveniot és a Danubiust se hagyjuk ki...mindenki kap egy-egy milliárd közpénzt.....teljesen jogosan.
Ha ez egy igaz ország lenne és ez bejönne....hány év járna nekik...hát pár év letöltendő + az okozott kár megtéritése :-) de itt nálunk...semennyi...Magyarisztán én így szeretlek.... :ninja: :twisted:
Várom a nyarat állítólag az ítélkezési szünet előtt lesz jogerős ítélet....kíváncsi vagyok :gonosz:
 #42306  Szerző: mgabor

aztán most már teljes joggal állhatna ki az FM1 és az Advenio is, ha visszavennék tőlük a frekit, hogy ők csak beadtak egy pályázatot, amit elnyertek, ezután elkezdték a működésüket, erre alapozva fektettek be sokszázmilliót, és cseszhetik az egészet. tőzsdén van az econet is...
 #42304  Szerző: lali87

roliusz írta:lali87 - a Sláger Rádió megszűnése után egy nappal bemondták az élő netes adásban, hogy nem számítottak ennyi hallgatóra. 150.000-en hallgatták a netről. Sajnos nem lett később folytatás. Ezek az amerikaiak játszadoznak? Majdnem megvolt az új frekvencia aztán kilépnek, majd újra bejelentik, hogy még harcolnak érte....nem értem. Még reménykedem...és gondolom még sokan vannak így :).
Az egyik nagyobb rádiójuk ugrott ez egy tőzsdén lévő cégnél komoly zuhanást jelent....ezért felfüggesztették a tevékenységüket...
A Roxyval már kész szerződésük volt csak alá kellett volna karcolni..de a tőzsdei mélyrepülést meg kellett törniük...ezért abba hagyták....
Azért remélem, hogy nekik ítél a bíróság (habár megbarátkoztam a Neo-val) már csak, hogy egy nyilván való törvénysértés nem marad büntetlenül.. :stare: Ha nem akkor valszeg meggondolom, hogy elhagyom ezt az országot....ha itt egy nagy multit fel lehet számolni akkor te kicsi "paraszt" mire számíthatsz....néha szégyellem, hogy itt élek..... :|
 #41934  Szerző: roliusz

lali87 - a Sláger Rádió megszűnése után egy nappal bemondták az élő netes adásban, hogy nem számítottak ennyi hallgatóra. 150.000-en hallgatták a netről. Sajnos nem lett később folytatás. Ezek az amerikaiak játszadoznak? Majdnem megvolt az új frekvencia aztán kilépnek, majd újra bejelentik, hogy még harcolnak érte....nem értem. Még reménykedem...és gondolom még sokan vannak így :).
 #41062  Szerző: lali87

Állítólagos szerverköltözés miatt változott a rádió elérhetősége!

A Sláger Rádió itt hallgatható:
http://109.232.200.246:8000/zthjduds.mp3
 #40837  Szerző: lali87

Amikor megszűnt az országos adás akkor biztosan sokan hallgatták neten valszeg 10.000-res szám volt ez....amióta lecsengett a cirkusz szerintem 2-5000 embernél több nem hallgatja neten...
Tuti, hogy a hallgatottabb netrádiók közé tartozik de nem 100.000-es meg 30.000-es a hallgatottsága országos földi adóknak van on air hallgatottságuk ezen a szinten..... :roll:
 #40664  Szerző: SzD

donder, Te nagyon hülye vagy... :lol: Kicsit gondolkodj már azokon, amit mondasz...
Hogy hallgatták volna a Sláger neten több százezren? Az RTVStat-on ott van hatszázezer rádió és tv...azokat összesen hallgatták kicsivel több, mint 33ezren. Ami nem az átlag, csak épp történt valami, ami miatt az emberek rácuppantak a netes hallgatásra.
Hallgass egy kis nyugtató zenét, aztán aludj egyet... :sleep:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 149