RADIOSITE Fórum

• Best FM

#194414  Szerző: shadoe

Köszi az infot! A mostszol.hu-n is csak a debreceni Best playlistje elérhető. A bestfm honlap viszont nekem irtó primitív. :(
 #194413  Szerző: almos629

A slágerlista műsorok a debreceni 104.6 Best FM-en vannak, aminek a műsora nem azonos a hálózatéval. Az európai Top 40 vasárnap 14:00-17:15 és szerdán 20:00-23:00 között megy, a Stream Top 40 pedig pénteken 20:00-22:00 között. A hálózatos Best-en tudtommal nincs slágerlista.
 #194412  Szerző: shadoe

Én nem jártam jól Best Fm ügyben. Elvileg a 102.4-ről jöhetne Szolnokról, mert tudtommal az Amadeusból lett ez. Csapkodja balról a 102.2 Aktív, jobbról meg a 102.7 kékesi Petőfi. Ha nagy nehezen beállítom úgy az antennát, hogy pár másodpercre fogja, amíg át nem veszi a két erősebbik másik rádió a hatalmat, azt hallom, hogy ezen bizony jó zenék szólnak. Írtátok, hogy van rajta rádiós top 40 is. Ha ez még él, arra végképp kíváncsi lennék. Gondolom, hétvégén kéne rákeresnem valamelyik idősávban?
 #194410  Szerző: tomee

Szerintem is kb. zeneileg nincs most vele probléma (mínusz néhány gagyi magyar zene), nyár eleje óta hallgatom jóformán egész nap, és elvagyok vele. Jobban, mint a Retro-val, vagy főleg a R1-gyel, de ezt a 2000-es évek zenéinek tudom be, mert ezeken nőttem fel.

Viszont a szignálokkal meg egyéb elemekkel tényleg kezdhetnének valamit, mert olyan semmilyen az egész, érezhetően nem feccöltek bele túl sok energiát, ráadásul keveset is gyártottak belőlük anno. A műsorvezetéssel detto így vagyok: olyan benyomást kelt az egész, és ezzel már az indulás óta bajom van, mint amikor annak idején megszűnés előtt álló rádiókban már csak takarékon ment az adás, csak ott érthető volt, mert épp becsődöltek, itt meg lenne rá elviekben lóvé.

De egyébként kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki belőle, csak hát Titusz miatt finoman szólva vannak kétségeim, hogy mi lesz ebből...
 #194391  Szerző: p0tyi

Vájtfülűek azért hallhatnak már változásokat, főleg a zenei szerkesztésben. Szerintem elég jó az irány. Ideális pedig szerintem úgy lenne, ha csinálnának egy frankó AC formátumú kereskedelmi rádiót, és bekapcsolnának még pár "házi" helyi/regionális rádiót a hálózatba, ezzel országossá válva. Gong, Radio7, Radio M stb.
 #194384  Szerző: Snake05

Vajon Tiszttartó fog is csinálni valamit, vagy csak ül és néz ki a fejéből? Semmi változást nem látok, minden úgy van, ahogy Sivák otthagyta. Igénytelen fos zenei szerkesztés, sok ismeretlen szar magyar dal, amatőr szignálok, műsorvezetés hébe-hóba, leginkább sehogy, stb. Ennek ilyen formában felesleges hálózatot építeni, nem azt mondom, hogy a 104.6 szintjére kell felhozni, de legalább az egykori Tiszttartó FM-ekét érné el, hogy legalább ne legyen olyan szar a hallgatottság, hogy titkolni kelljen...
 #194165  Szerző: p0tyi

Árnyalatnyi változás itt is van a pár héttel ezelőtti állapothoz képest, a zenei szerkesztés pl. kifejezetten profi lett. És sajnálatos módon a 15-kor kezdődő helyi blokk elején 50% lett a magyar zenei arány. Ez már annyira nem üdvös fejlemény. :(
 #194164  Szerző: tomee

Én se tapasztaltam eddig változást a nyárhoz képest, max néha bekerül egy-egy zene ami korábban nem volt, de most kár lenne ebbe belenyúlni. Persze gondolom Titusz bele fog...
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 77