centerweb írta:De azért ehez az is kellett, hogy először én beírjam ezt a fórumbalehet, akkor köszi![]()

múltkor szarakodott kicsit, ránéztem a gépre, 180 napja ment

centerweb írta:De azért ehez az is kellett, hogy először én beírjam ezt a fórumbalehet, akkor köszi![]()
centerweb írta:Így néz ki ez krixtrax:Azé' az a 15"-os, CRT monitor, meg az az egér nagyon odapirítanak...
a cikk forrása a RadioSitebizony, gratula a cikk írójának!
Obladioblada írta:http://emtv.blog.hu/2009/11/04/teljesen ... adios_piaca cikk forrása a RadioSite
Valaki nagyon utánajárt a dolgoknak...: "A miskolci, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rádiós piacon egyébként nem ez volt az egyetlen változás a hónapban: a Radio Express is befejezte műsorát. A programigazgató és a tulajdonos az elköszönő rádió utolsó adásában elhangzott indoklása szerint személyi és pénzügyi okok állnak a háttérben, melyek miatt befektetőket, vagy új tulajdonost keresnek. Értesüléseink szerint már vannak érdeklődők, főként környékbeli cégek vennék meg a megye nagy részét lefedő hálózatot."
orrhang írta:Hat ez a szoftver csak barati "megrendelesre" keszult. Nem volt cel az eladas.mAirList...
Ti mivel dolgoztok?