RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#30236  Szerző: Andrew5

Az expressben nem a mastertrax megy... lecserélték ^^
 #30195  Szerző: mgabor

centerweb írta:De azért ehez az is kellett, hogy először én beírjam ezt a fórumba :lol:
lehet, akkor köszi :) tökéletesen bevált, a 2.2-es óta pláne :)
múltkor szarakodott kicsit, ránéztem a gépre, 180 napja ment :D
 #30172  Szerző: Andrew5

orrhang írta:sztem meg egyike sem:)
Te tudol valamit? :o
 #30157  Szerző: SzD

centerweb írta:Így néz ki ez krixtrax:
Azé' az a 15"-os, CRT monitor, meg az az egér nagyon odapirítanak... :lol:
 #30155  Szerző: centerweb

[quote="mgabor]én is a guglit bújtam, mire megtaláltam azt, ami minden igényünket maradéktalanul kielégíti, jó, mondjuk mi nonprofitként ingyen licencet kaptunk hozzá :)[/quote]

De azért ehez az is kellett, hogy először én beírjam ezt a fórumba :lol:

"© huszarka56 2007. feb. 28. 12:36 | Válasz | #316
Sikerült kideríteni, mit hazsnál az Ö3 meg gondolom a többi orf radio-is. Ezt: http://www.mairlist.de/ a downloadsnál le is lehet tölteni.
.....vagy otthon szórakozni, akkor lehet hozzá kérni free lincese-t."

(Ezek után pár órával rájöttem hogy ennek semmi köte ahoz amit ORF-ék használnak, mert az a radiomax nevű cucc, ez meg nem, csak kinézetre hasonlóak :boldog: )

a cikk forrása a RadioSite
bizony, gratula a cikk írójának! :)
 #30136  Szerző: orrhang

sztem meg egyike sem:)
 #30133  Szerző: Vendég

Obladioblada írta:http://emtv.blog.hu/2009/11/04/teljesen ... adios_piac

Valaki nagyon utánajárt a dolgoknak...: "A miskolci, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rádiós piacon egyébként nem ez volt az egyetlen változás a hónapban: a Radio Express is befejezte műsorát. A programigazgató és a tulajdonos az elköszönő rádió utolsó adásában elhangzott indoklása szerint személyi és pénzügyi okok állnak a háttérben, melyek miatt befektetőket, vagy új tulajdonost keresnek. Értesüléseink szerint már vannak érdeklődők, főként környékbeli cégek vennék meg a megye nagy részét lefedő hálózatot."
a cikk forrása a RadioSite :lol:

de egyébként sztem a Máriáé vagy a Klubé lesz.....
 #30131  Szerző: mgabor

orrhang írta:Hat ez a szoftver csak barati "megrendelesre" keszult. Nem volt cel az eladas.
Ti mivel dolgoztok?
mAirList... :)
 #30125  Szerző: Obladioblada

http://emtv.blog.hu/2009/11/04/teljesen ... adios_piac

Valaki nagyon utánajárt a dolgoknak...: "A miskolci, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rádiós piacon egyébként nem ez volt az egyetlen változás a hónapban: a Radio Express is befejezte műsorát. A programigazgató és a tulajdonos az elköszönő rádió utolsó adásában elhangzott indoklása szerint személyi és pénzügyi okok állnak a háttérben, melyek miatt befektetőket, vagy új tulajdonost keresnek. Értesüléseink szerint már vannak érdeklődők, főként környékbeli cégek vennék meg a megye nagy részét lefedő hálózatot."
 #30124  Szerző: orrhang

Hat ez a szoftver csak barati "megrendelesre" keszult. Nem volt cel az eladas.
Ti mivel dolgoztok?
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 97