onHOUSE írta:
Hozzászólás témája: Re: Társalgó Hozzászólás az előzmény idézésével
Látom, JoNeS egy rádiós fórumon azt hazudozza, hogy ezeket a zenéket ő maga válogatta be. Közben szerencsétlen nem is ismeri a house műfaját.
Kedves JoNeS! NE HAZUDJ! Ezeket a zenéket te a RiseFM adatbázisából nyúltad le valamilyen módon! Fogalmam sincs róla, hogy jutottál hozzá ezekhez a már megvágott zenékhez, de nagyon fura ez a helyzet. Ezek után akármit hazudhattok a sajtónak, mindenki látni fogja, hogy részetekről ez egy aljas módon, előre kitervelt akció volt, amit a RiseFM ellen végrehajtottatok.
Elnézést, de nem akarok máshol reagálni!
Kedves onHOUSE!
Kétségtelen, én válogatom be a zenéket és a mixeket is én készítettem. A dalok vágása ebben a műfajban az én rutinommal másodpercekben mérhető. Mint azt hallhatod, még nincs minden dal megvágva. Minden bizonnyal járatos vagy e szakmában, így hát tudod hogy az esetek jelentős részében megvágjuk a dalokat. Ha hozzáférnék egy broadcast rendszerhez, akkor sem vennék ki dalt belőle. Jelzem, fura lenne egy ilyen rendszer ha külső hálózaton lenne. Nem ismerem a Rise FM zenei adatbázisát és valójában nem is érdekel mit játszottak. Olyan keveset hallgattam, hogy fogalmam sincs mit csináltak ők. Én nem azt hallom olyanoktól akiket megbecsülök hogy ez a repertoár koppintás lenne. De nem is várom hogy tudd értelmezni amit írok!
Egy a kérésem: Ha nekem címzel valamit, akkor keress meg vele bátran!!!
Csak jelzés értékkel! Bár Te valószínűleg jobban értesz hozzá, de a nem minden rovar, bogár elv él itt is! Nem minden 88.1en hallható dal house!!!
Köszönöm e fórumozók megértését, de a sértett emberek dobálózását nem szeretem... Jelzem ha ez a Rise FM zenetára lenne akkor meg miért kell köpködni? Akkor most jó, vagy nem?