RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#26070  Szerző: djlacee

A stream, meg hamarosan precízen fog szólni, csak antennát kell eszkábálnom. Ha az engedélyezett teljesítménnyel szól majd az adó, nem lesz panasz a vételre. A "mikor"-t, nem tudom.
itt se? :twisted:
 #26069  Szerző: JoNeS

A jelenlegi teljesítmény a rádió engedélyben szereplőnek csak töredéke.

A stream, meg hamarosan precízen fog szólni, csak antennát kell eszkábálnom. Ha az engedélyezett teljesítménnyel szól majd az adó, nem lesz panasz a vételre. A "mikor"-t, nem tudom.
 #26067  Szerző: lambda

Belehallgattam a streambe! Nekem egyenlőre tetszik a dolog! Jók a zenék amelyeket eddig hallottam! Szóval jól indul!Bízom benne marad és szépen fejlődik majd egy fajintos dance rádióvá!
Többen panaszkodtak az fm vételre, nem tudom menyivel adtok (azt olvastam honnét) de ez tényleg kevés ez a terület amit beszórtok! Remélem később lesz nagyobb power és az antenna átkerül a citadellára, onnét nagy területet lefed!

Szóval: JoNeS csak így tovább! ;)
 #26066  Szerző: JoNeS

onHOUSE írta:
Hozzászólás témája: Re: Társalgó Hozzászólás az előzmény idézésével
Látom, JoNeS egy rádiós fórumon azt hazudozza, hogy ezeket a zenéket ő maga válogatta be. Közben szerencsétlen nem is ismeri a house műfaját.

Kedves JoNeS! NE HAZUDJ! Ezeket a zenéket te a RiseFM adatbázisából nyúltad le valamilyen módon! Fogalmam sincs róla, hogy jutottál hozzá ezekhez a már megvágott zenékhez, de nagyon fura ez a helyzet. Ezek után akármit hazudhattok a sajtónak, mindenki látni fogja, hogy részetekről ez egy aljas módon, előre kitervelt akció volt, amit a RiseFM ellen végrehajtottatok.
Elnézést, de nem akarok máshol reagálni!

Kedves onHOUSE!

Kétségtelen, én válogatom be a zenéket és a mixeket is én készítettem. A dalok vágása ebben a műfajban az én rutinommal másodpercekben mérhető. Mint azt hallhatod, még nincs minden dal megvágva. Minden bizonnyal járatos vagy e szakmában, így hát tudod hogy az esetek jelentős részében megvágjuk a dalokat. Ha hozzáférnék egy broadcast rendszerhez, akkor sem vennék ki dalt belőle. Jelzem, fura lenne egy ilyen rendszer ha külső hálózaton lenne. Nem ismerem a Rise FM zenei adatbázisát és valójában nem is érdekel mit játszottak. Olyan keveset hallgattam, hogy fogalmam sincs mit csináltak ők. Én nem azt hallom olyanoktól akiket megbecsülök hogy ez a repertoár koppintás lenne. De nem is várom hogy tudd értelmezni amit írok!
Egy a kérésem: Ha nekem címzel valamit, akkor keress meg vele bátran!!!

Csak jelzés értékkel! Bár Te valószínűleg jobban értesz hozzá, de a nem minden rovar, bogár elv él itt is! Nem minden 88.1en hallható dal house!!!

Köszönöm e fórumozók megértését, de a sértett emberek dobálózását nem szeretem... Jelzem ha ez a Rise FM zenetára lenne akkor meg miért kell köpködni? Akkor most jó, vagy nem? :D
 #26065  Szerző: mgabor

JoNeS írta:Urak! a rise fórumán kaptam egy csúnya kommentet. Én oda be nem regisztrálok, de ha ide bemásolom, gondolom reagálhatok rá... ?
szerintem szardle, nem kell vele foglalkozni.
 #26064  Szerző: JoNeS

Urak! a rise fórumán kaptam egy csúnya kommentet. Én oda be nem regisztrálok, de ha ide bemásolom, gondolom reagálhatok rá... ?
 #26057  Szerző: Zoey

Még nem hallgattam bele az új Pont FM-be, de hamarosan megteszem.
Fura, mert a rockot kedvelők nem sokáig örülhettek, hogy visszatért kedvenc rádiójuk a nagy rockslágerekkel. Az Abszolút Rádió hogy jön ide egyébként? Az övéké volt ez is, és ment eddig is, csak nem ilyen zenékkel? És most odaköltözött át a rock? Ez nem tiszta még (de szerintem sok rádióhallgatónak szintén nem az még).
A szlogen tényleg ütős ;) De szerintem akkor tényleg előnyösebb lett volna, ha új néven indult volna el az új stílusú rádió. Szerintem addig nem is lesznek műsorok, ameddig nem tisztázódik ez az egész helyzet, meg hogy milyen zene marad ezen a frekin. Már nehéz ezt a sok változást nyomon követni, de természetesen sok sikert kívánok az új Pont FM-nek!
 #26052  Szerző: FMdarkside

:)
Igen. Fura a stream, viszont nekem jobban szól mint a rádió. Mert az egy kis utazórádió, és most rákötöttem a számítógépre, és az árnyékolatlan kábel összeszed valamit a számítógépből, és az zavarja ezt a kis vacakot. :)
a jack kábelt kihúzva tisztán szól...:)
Kell az a stream...:)
 #26050  Szerző: JoNeS

Johnny írta:Nekem nagyon komoly Fm recsegés van a netes adás alatt.
Néhányan kíváncsiak voltak hogy milyen zenéket játszom a 88.1-en. Ekkor én mondtam hogy oké, csinálok stream-et, de jelenleg nálam a stúdióban nem a legjobb a vétel. (nincs még kapcsolatom a stúdióm és a torony között) Ezért most egy vevő szól monóban a stream-re. Nem kizárt hogy meg tudom oldani a kiváló minőséget egy jó antennával, de nem gonjdoltam hogy szükség lesz a stream-re. Lehet hogy tévedtem :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 55