RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#69003  Szerző: Rony

Sziasztok!
Ez ilyen esetekben,hogyan működik?
A rádió eladja az esti műsoridejét? És egy a Dunántúlon lévő rádió így terjeszkedik,itt az északkeleti régióban?
A kérdés az,hogy mennyien szeretik itt ebben a régióban ezt az elektromos zenei irányvonalat.
 #68999  Szerző: Johnny

jimmer írta:sokat akart a szarka, csak menstruált a szarkalány :)

legalább az átvett 8 órát hallgatja majd valaki.
Jimmer én elég pipa vagyok...te érted ezt?
RiseFM-et akarok hallgatni akkor odakapcsolok..ez az áll átrelézés 8 órában minden nap már nálam hálózatosodás.
Nem képesek 24órás rádiót csinálni?
Vagy azt gondolták menő lesz ha egy másik rádió szól az ő frekijükön?
De milyen jó napi 8 órában lesarhatjuk a Crazyt...legalább oda nem kell dolgozni?
Vagy nem gondolták hogy igy még szembetűnőbb a silány színvonal 7-ig, 7-től meg jön egy más világ.
Egyáltalán ilyet lehet jogilag? Szimultán ugyan az megy egyszerre mindenhol.

A hallgató mit gondolhat?
Crazy radio...aha ismerem az az ahol este Rise Fm megy.

ez egy osztott frekvencia lett
 #68993  Szerző: jimmer

sokat akart a szarka, csak menstruált a szarkalány :)

legalább az átvett 8 órát hallgatja majd valaki.
 #68981  Szerző: newmjoel

Johnny írta:
TG írta:Nevetségesnek tartom azért csinálni egy rádiót, hogy átvegyen 8! órányi műsort egy másik rádiótól...
Mellesleg szintén nevetséges, hogy a saját gyártású műsorok óraszáma szintén ugyanennyi...
egy kis radio 1 átrelézés kéne.
(ez vonatkozik a másik két rádióra is)
Felesleges ők úgy is jönnek Miskolcra
 #68976  Szerző: djlacee

A jó oldalát kell nézni. Máshol ilyen sincs.
 #68974  Szerző: TG

Én úgy emlékszem az indulása előtt arról szólt a fáma, hogy azért lesz jó rádió, mert sok műsor és műsorvezető lesz benne..nem úgy mint az Eperben..Nos..NiteRise 8 órában..és 8 óra saját műsor..hát ez is valami :lol:
 #68973  Szerző: Johnny

TG írta:Nevetségesnek tartom azért csinálni egy rádiót, hogy átvegyen 8! órányi műsort egy másik rádiótól...
Mellesleg szintén nevetséges, hogy a saját gyártású műsorok óraszáma szintén ugyanennyi...
Szánalmas banda....
Reggelre a morning show-t kéne átvenni...kora délutánra meg egy kis radio 1 átrelézés kéne.
(ez vonatkozik a másik két rádióra is)
 #68970  Szerző: TG

Nevetségesnek tartom azért csinálni egy rádiót, hogy átvegyen 8! órányi műsort egy másik rádiótól...
 #68888  Szerző: DWC

Simulator írta:
Johnny írta:
Szd96 írta:Niterise és Roxy DJ a Crazy fm-en?
http://soundcloud.com/daanieeld/crazy-f ... -ra-v-lt-s
biztos meglesz benne az 50% magyar zene arány is :lol:
Nos ez sajnos sok rétegzenei műsort szolgáltató közösségi rádiónak a veszte lehet szerintem, bár mindig vannak kiskapuk, mert hogy mi számít magyarnak az nem egészen tiszta a médiatörvényben.
Picit off, de majd erre is rá kéne kérdezni, ha tényleg lesz meghallgatás.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 41