RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#134161  Szerző: Zorro90

egon2 írta:Mi lesz a Mindig TV-vel,ott továbbra is ingyen nézhetik?Remélem nem.Mert emiatt a kábel tv előfizetésem emelkedni fog.
:ayfkm:
És azt hiszed, hogy ha a MinDig TV-n is fizetni kellene értük, akkor neked nem emelnék annyival a havidíjadat? Ez egyébként tipikus példája volt a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállásnak.
Ha MinDig TV-n is fizetős lenne a szóban forgó két csatorna, nem fizetnék értük, mert nem telik rá. Viszont akkor mit néznék? Mert a közmédia csatornáin alig akad számomra érdekes műsor...
 #134027  Szerző: asimov

Annak idején, amikor A Szikla-t adták le, bepróbálkoztam a megnézésével... abból is kivágtak mindent, ami kicsit is durva volt... mérgelődtem, de aztán megvilágosodtam: így csináltak helyet a reklámoknak. :hit:
Azóta sem voltam feléjük, és a TV2 felé sem.
 #133993  Szerző: kukac

lali87 írta:
kukac írta:Hát ebből egy laza kis délutáni matinét sikerült vagdosni, gratulálok a producernek.
Hát igen, az összes jó kis hentelést sikerült kivágni a filmből, érthetetlen erre mért volt szükség.
:-( Mert ilyenkor 18-as karikával bármilyen durva film mehetne elvileg.
- amikor a pubit odacuppantotta a vákum a lyukhoz és a következő snittben már csak az űrben távolodó belsőségeit mutatták, annyira lájtosra sikerült, hogy szinte elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. :twisted:
 #133975  Szerző: lali87

kukac írta:Hát ebből egy laza kis délutáni matinét sikerült vagdosni, gratulálok a producernek.
Hát igen, az összes jó kis hentelést sikerült kivágni a filmből, érthetetlen erre mért volt szükség.
:-( Mert ilyenkor 18-as karikával bármilyen durva film mehetne elvileg.
 #133970  Szerző: kukac

Alien4 most: 18-as karika kint, de jellemzően a 'fincsi' jelenetek azért durván megvágva! Nem is vártam mást tőlük. De persze én vagyok a hülye hogy a tévében nézem és nem a polcról dvd-ről.
Ugyanakkor (ha már korhatár karika) a tv2 esti híradójában részletesen taglalták hogy egy meztelen férfi önkielégítést végzett nők előtt és mennyire félnek az asszonyok azóta az utcára menni. Még 12-es karika sem volt kirakva...
 #133265  Szerző: noartist

Most, hogy az egész Berényi-család megbetegszik a fertőtlenítős tálcáról felzabált szendvicsektől, sikeresen lehet egyesíteni a két szappanoperát- Berényi Miklós és családja Pongrácz doktor kezei alá kerül, aki rögtön egy gyomormosással kezd.
 #132765  Szerző: Zorro90

Belepillantottam a ma esti RTL Híradóba is. Volt benne egy riport arról, hogy a cigányozó egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albertet egy állítólagos közvélemény-kutatás alapján választotta polgármester-jelöltjének az ellenzéki összefogás. A képernyő alján a riport címe mögött jól láthatóan megjelent véletlenül egy Fókuszos riport címkiírása is, amikor a Híradós eltűnt, egy pillanatra olvasható is volt. Az arról szólt, hogy Kefír szerint meg kell bűnhődnie az öccse támadójának.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 199