RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#181702  Szerző: Rebroadcaster

Roger írta: 2019.02.12. 17:50
asr27 írta: 2019.02.12. 17:37 A Médiatanácsnak nevezett maffia banda, olyan szinten hülyének nézi a magyar embereket, ami vetekszik a fidesz tagokkal (nem mint, ha a médiatanács nem fidesz tagokból állna)!!
https://media1.hu/2019/02/12/mediatanac ... TNcnMnhbp8
Pont most olvastam...dióhéjban ez a baj ebben az országban, hogy fejétől bűzlik a hal :sealed:

Azért én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a befizetett frekvenciadíjak hova vándorolnak....
 #181696  Szerző: noartist

A Music FM bezárása lesz az egyik téma a ma esti Házon Kívülben.
 #181694  Szerző: Roger

asr27 írta: 2019.02.12. 17:37 A Médiatanácsnak nevezett maffia banda, olyan szinten hülyének nézi a magyar embereket, ami vetekszik a fidesz tagokkal (nem mint, ha a médiatanács nem fidesz tagokból állna)!!
https://media1.hu/2019/02/12/mediatanac ... TNcnMnhbp8
Pont most olvastam...dióhéjban ez a baj ebben az országban, hogy fejétől bűzlik a hal :sealed:
 #181693  Szerző: Roger

Petőfi-Gong-Rádió24-Rádió1-Retró-MannaFM...ezek jönnek be....addig bírom ameddig meg nem szólal egy [számomra] zs kategóriás nyenyere a Gong-on (na meg vételi gebasz), ameddig nem ugyanazzal a propagandával kezdődik minden hírblokk minden órában a Petőfin, 24-en, Gongon is ...szóval nem sokáig.

Nekem anno a Gerilla 99.1 szólt non-stop, most is hiányzik egy ilyen rádió...
 #181688  Szerző: Rebroadcaster

asr27 írta: 2019.02.11. 20:38
Roger írta: 2019.02.11. 19:54 Nem is emlékszem hogy anno a Sláger/Danubius lekapcsolása kiváltott -e ilyen "heves" érzéseket mint most...
(Többek között NMHH facebúúk)
Korábban írtam már én is, hogy nem emlékszem egyik rádió elhallgatásakor sem ekkora felháborodásra.
A Danubius/Sláger lekapcsolása azért sem váltott ki ekkora felháborodást, mert akkor egyből indult a helyükön a Class/Neo. Így a hallgatók egy részét nem viselte meg ennyire, mint a Music FM lekapcsolása, amikor is, nincs a helyén semmi az égegyadta világon! Ráadásul alternatíva sincs, mert a R1 a Music FM-hez képest egy hulladék. A műsorvezetők/ műsorok a music FM szint közelében sincsenek. Egyszerűen nem tud lekötni, pedig én is próbáltam hallgatni, de fél óra után inkább kikapcsoltam a rádiót. Györke Attis hangjától/stílusától egyszerűen elkapcsolási faktor kap el...
Nem beszélve az 1-2-3 éves lejárt slágerekről.

A Danubius/ Sláger zenei kínálata nem volt teljesen egyedi, a Music FM, viszont egyedül vitte Magyarországon a CHR Dance, CHR Top40 vonalat.

Rengeteg olyan zenét játszott a Music FM, ami sehol máshol nem hallható a hazai rádiók közül.
Jelenleg a Német Sunshine Live rádiót és az Osztrák NRJ Energy-t hallgatom online.
Ezek, amik hasonlóak a Music FM-hez.. Annyi, hogy este a Sunshine Live, nekem erős.
Dehogynem viselte meg. Engem pláne úgy, hogy a lekapcsoláskori Danubius rádió árnyéka sem volt már a 90-es évekbeli önmagának. A Sláger esetében szerintem elmondható, hogy az elmúlt 10 évben országos szinten nem sikerült sem a Neonak, sem a Retronak megugrani azt a színvonalat amit Heal Edináék képviseltek.
Nem tudom Roger, hogy te hol hallgatsz rádiót, de Budapesten még mindig árnyaltabb a paletta. Vidéken már öröm, ha az R1 mellett van egy másik Vajna féle rádió. Sőt, ha más is akad az éterben (ami ugye szintén valahol érdekelt) az már igazi kuriózum… :D Komolyan vicc kategória. Most az országosokat nem számolom.
 #181686  Szerző: adika4444

Perpill semmi sincs az idővonalzón a musicfm.hu-n. Lehet, olvassák a fórumot?:)
 #181685  Szerző: asr27

Roger írta: 2019.02.11. 19:54 Nem is emlékszem hogy anno a Sláger/Danubius lekapcsolása kiváltott -e ilyen "heves" érzéseket mint most...
Korábban írtam már én is, hogy nem emlékszem egyik rádió elhallgatásakor sem ekkora felháborodásra.
A Danubius/Sláger lekapcsolása azért sem váltott ki ekkora felháborodást, mert akkor egyből indult a helyükön a Class/Neo. Így a hallgatók egy részét nem viselte meg ennyire, mint a Music FM lekapcsolása, amikor is, nincs a helyén semmi az égegyadta világon! Ráadásul alternatíva sincs, mert a R1 a Music FM-hez képest egy hulladék. A műsorvezetők/ műsorok a music FM szint közelében sincsenek. Egyszerűen nem tud lekötni, pedig én is próbáltam hallgatni, de fél óra után inkább kikapcsoltam a rádiót. Györke Attis hangjától/stílusától egyszerűen elkapcsolási faktor kap el...
Nem beszélve az 1-2-3 éves lejárt slágerekről.

A Danubius/ Sláger zenei kínálata nem volt teljesen egyedi, a Music FM, viszont egyedül vitte Magyarországon a CHR Dance, CHR Top40 vonalat.

Rengeteg olyan zenét játszott a Music FM, ami sehol máshol nem hallható a hazai rádiók közül.
Jelenleg a Német Sunshine Live rádiót és az Osztrák NRJ Energy-t hallgatom online.
Ezek, amik hasonlóak a Music FM-hez.. Annyi, hogy este a Sunshine Live, nekem erős.
 #181683  Szerző: Dani

Roger írta: 2019.02.11. 19:54 SZÉTOFF
Nem is emlékszem hogy anno a Sláger/Danubius lekapcsolása kiváltott -e ilyen "heves" érzéseket mint most...
Ma már be se kapcsoltam a rádiót meló közben csak max. egy-egy órára a Petőfit..de hát :roll: az nem váltott ki belőlem semmit...belőlem aki gyerekkorom óta reggeltől estig rádiózok.

Az utolsó Önindítóban https://www.youtube.com/watch?v=enbTb8PizTI
Kiss Márti: mikor az egyik hallgató üzenetét felolvasta amiben szép emlékekről volt szó: "akkor maradjunk meg így az emlékeitekben" utána lement ez https://www.youtube.com/watch?v=5vheNbQlsyU

Hiába a tv-t nézik, az újságot olvassák, de a rádiót...A RÁDIÓT SZERETIK

Hiányzol 89.5 MUSIC FM
Amikor a múltkor lekapcsolták a MusicFM-et, utána én szinte egész éjjel aludni sem tudtam. Nem emlékszem rá, melyik rádió elnémulása viselt meg ennyire a Roxy óta. Ami a leginkább fájó, hogy nem önszántukból kellett elhallgatniuk.
 #181682  Szerző: Roger

SZÉTOFF
Nem is emlékszem hogy anno a Sláger/Danubius lekapcsolása kiváltott -e ilyen "heves" érzéseket mint most...
Ma már be se kapcsoltam a rádiót meló közben csak max. egy-egy órára a Petőfit..de hát :roll: az nem váltott ki belőlem semmit...belőlem aki gyerekkorom óta reggeltől estig rádiózok.

Az utolsó Önindítóban https://www.youtube.com/watch?v=enbTb8PizTI
Kiss Márti: mikor az egyik hallgató üzenetét felolvasta amiben szép emlékekről volt szó: "akkor maradjunk meg így az emlékeitekben" utána lement ez https://www.youtube.com/watch?v=5vheNbQlsyU

Hiába a tv-t nézik, az újságot olvassák, de a rádiót...A RÁDIÓT SZERETIK

Hiányzol 89.5 MUSIC FM
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 565