Roger írta: ↑2019.02.11. 19:54
Nem is emlékszem hogy anno a Sláger/Danubius lekapcsolása kiváltott -e ilyen "heves" érzéseket mint most...
(Többek között NMHH facebúúk)
Korábban írtam már én is, hogy nem emlékszem egyik rádió elhallgatásakor sem ekkora felháborodásra.
A Danubius/Sláger lekapcsolása azért sem váltott ki ekkora felháborodást, mert akkor egyből indult a helyükön a Class/Neo. Így a hallgatók egy részét nem viselte meg ennyire, mint a Music FM lekapcsolása, amikor is, nincs a helyén semmi az égegyadta világon! Ráadásul alternatíva sincs, mert a R1 a Music FM-hez képest egy hulladék. A műsorvezetők/ műsorok a music FM szint közelében sincsenek. Egyszerűen nem tud lekötni, pedig én is próbáltam hallgatni, de fél óra után inkább kikapcsoltam a rádiót. Györke Attis hangjától/stílusától egyszerűen elkapcsolási faktor kap el...
Nem beszélve az 1-2-3 éves lejárt slágerekről.
A Danubius/ Sláger zenei kínálata nem volt teljesen egyedi, a Music FM, viszont egyedül vitte Magyarországon a CHR Dance, CHR Top40 vonalat.
Rengeteg olyan zenét játszott a Music FM, ami sehol máshol nem hallható a hazai rádiók közül.
Jelenleg a Német Sunshine Live rádiót és az Osztrák NRJ Energy-t hallgatom online.
Ezek, amik hasonlóak a Music FM-hez.. Annyi, hogy este a Sunshine Live, nekem erős.