RADIOSITE Fórum

• Yettel.

#97553  Szerző: mlaszlo

ceve írta:Július 1-től érvényes díjszabás:

http://www.telenor.hu/upload/letoltes/p ... -07-01.pdf (számlás)

http://www.telenor.hu/upload/letoltes/p ... -07-01.pdf (kártyás)
Teljesen jó, csak a Djuice számlás lett kitüntetve emelésre, 5,5.-Ft-tal emelkedik a percdíj, ez magasabb, mint az adó mértéke :S
A többi csomagnál nem látok változást.
 #97441  Szerző: mlaszlo

Nem nagyon szoktam nézni a Telenor ÁSZF-et, de most akkor ez hogy is van?
Kép

Elméletileg ez a most érvényben lévő, de ami érdekes, hogy készítés időpontja 2012.05.25, hatályba lépés 2012.06.04? Hol van itt a 30 nap?
 #97288  Szerző: szemilan

jeek írta:
szemilan írta:
Az egy napos akciójuk is nagyon félresikeredett.
Ott mi volt a gond? Mégsem voltak akciósak a készülékek? :D
De, csak éppen nem voltak készleten, vagy pár darab volt, amit természetesen (elvileg) már el is vittek, mielőtt a vásárlók többsége beért volna az üzletbe. A pár ezer forintos telefonokból persze volt sok. Csak arra a kutya se volt kíváncsi. Mindenki okostelefont akart, amit azért 50%-os áron elvinni jó üzlet, akkor is, ha 30 ezerbe kerülne normál áron. (15 akciósan)
 #97285  Szerző: tomee87

szemilan írta:
Az egy napos akciójuk is nagyon félresikeredett.
Ott mi volt a gond? Mégsem voltak akciósak a készülékek? :D
 #97270  Szerző: szemilan

jeek írta:A Telenor megint alkotott.
A hosszú hétvégére meghirdették ügyfélkapcsolati rendszerük frissítését, ez nem is lenne baj. De kedd van, online felületük akadozva, lassan üzemel. Állítólag az üzletekben sem működik rendesen a kiszolgálás. Ajjajjj valahogy nem megy ez már a Telenornak. Először a hálózatukat cseszik el, most az ügyfélkapcsolati rendszert, mi jön még?
Az egy napos akciójuk is nagyon félresikeredett. Rájár a rúd a Telenorra. Nem tudom hogy állnak anyagilag, de én úgy gondolom ennek nem lesz jó vége. Az ügyfélkapcsolati rendszerüket is lassan negyedik napja cserélik.
 #97269  Szerző: tomee87

A Telenor megint alkotott.
A hosszú hétvégére meghirdették ügyfélkapcsolati rendszerük frissítését, ez nem is lenne baj. De kedd van, online felületük akadozva, lassan üzemel. Állítólag az üzletekben sem működik rendesen a kiszolgálás. Ajjajjj valahogy nem megy ez már a Telenornak. Először a hálózatukat cseszik el, most az ügyfélkapcsolati rendszert, mi jön még?
 #97009  Szerző: szemilan

mlaszlo írta:
jeek írta: A Telenor "jószokása", hogy minden olyan olyan előfizetéshez, amihez nincs alapból mobilnet előfizetés vagy opció automatikusan aktiválja ezt a START csomagot amíg az ügyfél le nem mondja. Régen nem volt gond ezzel, mert 10KB-onként számlázták ha jól tudom, de mostmár valami napidíja is van és elég csak 5KB forgalom már egy egésznaposra számlázza ki.
Még jó, hogy reklám üzeneteket tudnak küldözgetni, de ilyenről elfelejtik értesíteni az előfizetőt. :csukottszem:
Ma jött egy sms is, július 1-jétől módosulnak valamilyen számlás díjtételek, de hogy konkrétan mi, az még nem derült ki, mert a júl. 1-től hatályos ÁSZF még nincs fenn a honlapon...
Vodánál dettó ugyan ez az SMS. Viszont van ÁSZF, bár részemről semmi változás. Részletes tájékoztatást persze csak hó végétől tudnak adni. De egyébként lehetséges, hogy alacsonyabb lesz az adó maximuma. Azaz 400 / 1400 FT/hó (Max.) Ezt az összeget már be lehet építeni a havidíjba. Csak ugye ezt még nem szavazták meg, de remélhetőleg meg fogják.
 #97008  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Kíváncsi leszek, emeljen, de szerintem már így is nagyon magasak a percdíjak, alapdíjcsomagnál 38-39.-Ft egy perc, kártyásoknál 44.-Ft.
Ahogy nézem a 3 közül most talán a Telenor a legdrágább, a másik kettő sem annyira olcsó, de ott még adnak valamennyi adatforgalmi keretet is a tarifacsomag mellé.
Én is ezért hagytam őket ott, nagyon drágák.

A Vodafone-nál diákigazolvánnyal a Vodafone Kredit tarifát veszem igénybe 2150Ft teljesen lebeszélhető havidíjjal, 20Ft-os perc és SMS díjjal mindenhova, 100MB túlforgalmazás nélküli nettel valamit 500Ft-os opcióval non-stop ingyen hívom azokat akik ilyen csomaggal vagy egyetemi flotta csomaggal rendelkeznek.
Ugyanezt a Telenor (djuice) sokkal drágábban rosszabb feltételek mellett ajánlotta volna, és minden félévben iskolalátogatásit kellett volna vinnem (a Vodafone-nál csak a szerződéskötéskor másolják le a diákigazolványt).
 #97005  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Hát a telefonadó miatt emelik az árakat. Majd 1 hét múlva kiderül, mi merre hány.
Kíváncsi leszek, emeljen, de szerintem már így is nagyon magasak a percdíjak, alapdíjcsomagnál 38-39.-Ft egy perc, kártyásoknál 44.-Ft.
Ahogy nézem a 3 közül most talán a Telenor a legdrágább, a másik kettő sem annyira olcsó, de ott még adnak valamennyi adatforgalmi keretet is a tarifacsomag mellé.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 29