RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#164597  Szerző: witiruve

frekivadasz írta:Nem valami édességekről szóló riport után ment le? Elég sokszor csinálnak ilyet, hogy az adott témához valamelyest kapcsolódó zenét tesznek be. Szerintem jópofa.
Nemtudom, nem én hallgattam, csak hallottam és megkérdeztem hogy ez milyen rádió, és Kossuth.
 #164589  Szerző: altermanus

Amióta a Közelrőlben játszanak Üllői úti Fuck - Esküvő c. dalát szerintem jók... és add valamit ami a Petőfiről elvettek...
 #164588  Szerző: frekivadasz

Látok rá némi esélyt, hogy azt is megérjük.
 #164587  Szerző: markfelt

Persze inkább ez egy prostitúcióról szóló riport után illett volna, de ok, jogos.
 #164586  Szerző: frekivadasz

Nem valami édességekről szóló riport után ment le? Elég sokszor csinálnak ilyet, hogy az adott témához valamelyest kapcsolódó zenét tesznek be. Szerintem jópofa.
 #164579  Szerző: witiruve

Mióta ad 50Cent Candy Shop-ot a Kossuth?
Mostanában hallottam.
 #163963  Szerző: altermanus

Megy a kabaré! Elkezdett beszélni a Fábry... hát nem bealudtam? Most ébredtem meg!
Viszont azt furcsállottam, hogy Kovács András Péter szövegét bent hagyták ami Vona Gáborral kapcsolatos...
 #163462  Szerző: Kovi02

Ma sokáig teszteltem a 102,7 MR1-et(Kiskunhalas),és csak gratulálni tudok annak,aki ezt kimérte,mert hogy gyakorlati haszna nincs,az biztos. A várostól északra a kékesi MR2,délre az eszéki Radio Osijek veri sz*rrá,a városon belül meg mindkettő,csak Sóstón jó,Kiskunhalas belvárosában autóban se vehető,nemhogy mobilon. Amúgy is,ott van a 96,7 100,4 és a 107,8 amin jön.(inkább írják ki kereskedelminek,egy helyi rádiónak,annak pont jó lenne)
 #163077  Szerző: BMáté

szabogabor10 írta:
BMáté írta:
szabogabor10 írta:Nem volt elég bővítés, hogy megkapták a Sláger frekicsomagját?
De pontosan elég volt, szerintem. Viszont épp ez az, hogy ennyi kellett, mert mutassatok olyan országokat, ahol nem a közszolgálati rádióé a 2-3 legnagyobb országos hálózat. Az, ami 1997-2012 között idehaza országos rádiózás címén folyt, az nonszensz... '97-ben nagyon túl lett tolva ez a kereskedelmi vonal. Már akkor ki lehetett volna alakítani olyan vételkörzetek, hogy 4 közszolgálati adás menjen kb. 65-90 %-os lefedettséggel, illetve 2 kereskedelmi 55-65 % környékén.
Nyilván, de azért a mostani állapot nagyon nincs rendben, ez belátható. Érdemes megnézni, nyugaton hány freki van úgy általában használatban, és nálunk mennyi...
Persze, ezt szerintem részben a hozzászólásom is tükrözi. Szóval egyetértek, kong a sáv az ürességtől valójában, de azért 6 országos hálózat + a helyiek, na az egy igazán optimális frekvenciagazdálkodás lenne. Még annyit tennék hozzá, hogy az is beszédes, hogy Budapesten 6 db 80 kW-os adó működik, amelyek tökéletes központi elemei lennének a frekvenciacsomagoknak, na de ezt itt befejezem, off topic...
 #163062  Szerző: noartist

mikrofonos írta:
BMáté írta:
Gyurii írta:Viszont a 96,7 Petőfi, ami szintén komádi adó, és papíron erősebb a 101,6-nál (ex Class FM) el nem szól a város déli részéig.. (105,1 Komádi Bartók szintén jó, mint a Class volt.)
Nem erősebb papíron. Legalábbis tudtommal a Petőfi (nem tudom miért) csillapítva van dél fele. Egyértelműen rosszabbul jön, mint a többi Komádiból, nem csak Békéscsabán, hanem például nálunk Vésztőn is észrevehető ez, 20 km-re Komáditól.
Ez van...a Petőfi Békéscsabán nem fogható, de elég megnézni a térképeket, sehol sem szerepel az, hogy fogható lenne.
Olvasom itt a hozzászólásaitokat. Ha már így alakították a magyar rádióhálózatot, hogy gyakorlatilag egy darab országosan elérhető könnyűzenei (állami) rádió van, akkor az általában mindenütt elérhető legyen. A megyeszékhelyeken meg pláne. Nyílván lehet valamiféle hivatalos kérvénnyel, esetleg civil kezdeményezéssel a média-hatósághoz fordulni ez ügyben. Bár ehhez kell aki a témát menedzselje, összefogja, meg lehet, hogy nem is annyira "közérdek" ez...
A közérdek most marhára nem ez. Így is sok az MTVA-ból, nem kell még imádkozni is, hogy "még, még!".
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 167