RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#20143  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Ha jol emlékszem régebben valaki irta,hogy ő Göncön fogta valamelyik kisközt.
Centerweb
 #20142  Szerző: nyikolaj

Igen.Ez érdekes. A kisközök a városon belül 1-2 km a vonzáskörzetük.Na meg foltokban monoban itt-ott.De azért az fura nekem,hogy 20 km-re is elszólnak.Ha jol emlékszem régebben valaki irta,hogy ő Göncön fogta valamelyik kisközt.GÖNCÖN!!! :o Ez is azt bizonyitja,hogy vannak olyan dolgok amibe az ember nem szolhat bele. :chinese:
 #20140  Szerző: Pasa

Én 20 éve kísérletezek ilyesmivel, de fél wattal nekem mindig csak max. 1 km jött össze. Ja, és 10 emeletes ház tetejéről.
 #20139  Szerző: nyikolaj

Nem hiszem.Ezeket a dolgokat a fizikával,és a földrajzzal lehet megmagyarázni.Sőt.Amikor még nem volt Eper,a 37-esen T.harkányig a D.győr türhetöen szolt az autorádiobol.(igaz ez már pár éve volt.)
 #20137  Szerző: Pasa

Nem kaptak ezek is 10 wattot? Úgy, mint a Hello...
 #20136  Szerző: mg

nyikolaj írta:Nem kell oda autórádio.Én a miskolci kisközöket mono rds-el fogtam mobillal Alsódobszánál.(20km-Miskolctól légvonalba)
nem ismerem a terepviszonyokat, de az azér... :)
 #20132  Szerző: nyikolaj

Nem kell oda autórádio.Én a miskolci kisközöket mono rds-el fogtam mobillal Alsódobszánál.(20km-Miskolctól légvonalba)
 #20131  Szerző: mg

a mi egy wattunk se olyan szar, egy watthoz képest. azt nem mondom, hogy nem vágyunk tízszer ilyen jóra, de azért nem rossz ott, ahol nincs komolyabb árnyékolás...
meg lehet, hogy már mondtam, de gyári renault autórádióval és antennával a 12-15 km is megvolt :)
 #20130  Szerző: LuciFerko

operator írta:
nyikolaj írta:Az összes kisköz jól jön a Tiszai,és a Baross környékén.(lényegében Miskolc keleti részén.)Szerintem az egész csak földrajz,illetve jo a rálátás erre a környékre.
Igen, pont egy fél wattos kisköz.
fél watt is szépen szól ha van rálátás.
 #20127  Szerző: nyikolaj

Viszont a belvárosban gyengébb (valaennyivel)
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 45